Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 lonely
Prvič sem bil na tem teku in prepričan sem da se ga bom udeleževal tudi v bodoče kajti to je res lepo organizirana tekaška prireditev.

Lokalno tekaško društvo -Bistrc- se je res potrudilo na vseh področjih...ničesar ni manjkalo.
Brisače,okrepčila,obrok,žrebanje praktičnih nagrad (vsak je dobil) in še marsikaj za ceno prijavnine 8 Eur.

Proga pa...v prvem delu dokaj zahtevna...pol pa malo lažja...vseskozi pa razgibana.
No,ja...ko enkrat imaš GM4O v nogah...vse ostalo je "mala malica"
Skratka...10.5 km čistega užitka ...v lepi naravi.
V majici prijateljev Vitezov sem opravil s progo..z lahkoto.

Čestitke vsem našim...a bilo nas je kar nekaj...marjana,Arabo,RoKo,vlado,mrzli,giorgio...
in seveda naša super-maca (včeraj na Vršiču,danes tukaj,jutri pa...)

Čestitke tudi organizatorju...le tako naprej.

marjana-jaz-super maca
Slika
 giorgio
No,pa naj še jaz napišem par besed. Organizacija teka je super. To mlado društvo se res maksimalno potrudi za nas tekače. Bilo je veliko znanih tekačev,tekačev tf in drugih. Proga kar precej razgibana. Bilo pa je kar soparno,saj se je bližal naliv ki pa nas je pregnal na koncu teka pod šotor. Za zaključek pa čestitam zmagovalcem in organizatorjem saj si to res zaslužijo.
 katnik
Hvala vse udeležencem Bistrškega teka :laola . Na žalost nas je pred podelitvijo pošteno opralo :(, ma ste tokrat imeli vsaj brisačke za tolažbo.

Uradna fotografa sta v soboto rojevala hčerko, zato jim je bila odsotnost oproščena :D :clap: , neuradne fotografije pa še zbiramo. Bom sporočila, ko bodo objavljene na naši spleni strani.
Uporabniški avatar
 ROSI64
Sem pa pozabil pohvalit organizatorja za lepo gesto, ki so jo pripravili na teku. :D Podelili so tudi nagrado zadnjemu tekmovalcu, ki je prišel skozi cilj. :clap: :clap:
ROSI64 napisal/-a:Sem pa pozabil pohvalit organizatorja za lepo gesto, ki so jo pripravili na teku. :D Podelili so tudi nagrado zadnjemu tekmovalcu, ki je prišel skozi cilj. :clap: :clap:

To je pa lepo..... kaj si pa dobil? :lol: :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 ROSI64
Tomaž 77 napisal/-a:
ROSI64 napisal/-a:Sem pa pozabil pohvalit organizatorja za lepo gesto, ki so jo pripravili na teku. :D Podelili so tudi nagrado zadnjemu tekmovalcu, ki je prišel skozi cilj. :clap: :clap:

Jaz nič, :( ker sem ob štartnem pisku ostal na startu :-- in tam navijal za vsakega tekmovalca, :clap: ki je pritekel v cilj, vse do zadnjega tekača. :clap: :clap:

P.S. Pravzaprav sem tudi jaz dobil. Pri prihodu skozi cilj je vsak tekmovalec dobil srečko in eno izmed njih je organizator dal tudi meni (verjetno, ker sem tako vztrajno navijal) in sem zadel majčko. :D
ROSI64 napisal/-a:
Tomaž 77 napisal/-a:

Jaz nič, :( ker sem ob štartnem pisku ostal na startu :-- in tam navijal za vsakega tekmovalca, :clap: ki je pritekel v cilj, vse do zadnjega tekača. :clap: :clap:

P.S. Pravzaprav sem tudi jaz dobil. Pri prihodu skozi cilj je vsak tekmovalec dobil srečko in eno izmed njih je organizator dal tudi meni (verjetno, ker sem tako vztrajno navijal) in sem zadel majčko. :D

Ma smo se hecali! Da ne boš hud.... :lol:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA