Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 lonely
Evo ga...rojen je novi gorski tekač....po GM4O ...opravil še s to zadevo.

Ma hecam se...še "dosti polente" moram pojesti da se približam sredini nastopajočih.
No,trudim se ...in raziskujem meni neznano področje...gorski tek.

Polmaraton Vojsko...21 km...2050 višincev...+1.400 m / -650m

Ta gorski polmaraton je bil prvič organiziran...lahko pa rečem da je vse bilo na najvišji ravni...od štarta...do cilja.
Prijazna županja Vojskega je vse imela pod kontrolo...od dodelitve štartnih številk...do podelitve nagrad in priznanj.

Štart je bil ob 10-i uri na glavnem trgu v Idriji.
Malo me je presenetilo majhno število nastopajočih (cca 20)...no,vsak začetek je težak in v bodoče bo zagotovo več tekačev.
Mogoče je bilo premalo reklame za ta tek...pa še veliko prireditev se časovno "križalo" s to prireditvijo.

Začetek teka je potekal po veliki vročini...po ulicah Idrije... nakar smo se začeli vzpenjati in se "skrili" v gozd ....prijetno senco.
Velik del proge je bil speljan po gozdu...vzponi...spusti...nevarni odseki (označeni).Nekaj kilometrov smo tekli tudi po livadah,pašnikih in makadamskih stezicah.

Proga je bila res lepa...enkratno doživetje.

Cilj...Vojsko...sem dosegel brez težav.Sledilo je druženje...topel obrok...podelitve nagrad najboljšim...žrebanje praktičnih nagrad.
Po končanem uradnem delu...smo se odpravili z avtobusom v dolino oziroma na štartno pozicijo v Idrijo.
Županja se osebno poslovila od nas...ja,vsekakor je bila vesela kajti od nas je slišala le pozitivne komentarje...zahvale.Malo smo jo potolažili... da nas bo naslednje leto več.

Skratka...vse odlično organizirano...PRIPOROČAM

Čestitam našim članom ki so premagali to zahtevno progo....PeterM in Aleksander.
Čestitam zmagovalcu Aliču in zmagovalki M.Lapajne...in vsekakor čestitam organizatorju.

Kaj naj rečem....pridem spet.
Tudi jaz sam izrekam organizatorju veliko pohvalo,organizacija je bila na vrhunskem nivoju,da pa je bilo vse skupaj še slajše,pa sem poskrbel sam.Prvi gorski maraton v življenju in čas 2:38:44.KAPO DOL!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA