Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Hoj,

Te dni se je ekipa SV pa tudi nekaj članov TF mudila v Sarajevu, kjer smo se udeležili tekaške prireditve z naslovom "Trka protiv droge 2010"

Gre za že tradicionalen tek po Sarajevskih ulicah in okoliških gričih s štartom in ciljem ob reki Miljacki. Proga v dolžini 7 km je zelo razgibana s kar nekaj vzponi in precej strmim spustom.

Ekipa SV je zasedla ekipno 4. mesto, najhitrejši pa je bil Mabe na 5. mestu. Stopničke si je pritekla MiciM (3. mesto) :clap:

Posebna zahvala gre Kustosu, ki nam je pomagal pri logistiki in organizaciji ter za super fotke.

Seveda smo si vzeli tudi dovolj časa za sprehod po znameniti Baš čaršiji in različne oglede ter poizkusili odlične čevape, baklave, sarajevsko pivo ...

FOTKE

Super je bilo.

Lp, Matjaž
Ja tale Sarojevo je pa res :D :D :D , gostitelj naju je kar razvajal, res HVALA, čevapčičev sem se najedla za celo leto,no z tekom sem pa tudi zadovoljna. Še dež ni bil pretirano moteč, proga pa super, razgibana. Edino malo premalo baklav sem pojedla, je blo preveč doberga, pa še za sabo sem jih pozabla vzet :oops:

Še enkrat hvala, kustus

:wink:

P.S. če bi bla še kak dan v Sarajevu, doma vaga ne bi več potegnila :lol: :lol: :lol:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA