Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 zz topka
No, Amejrika danes praznuje independence day, ma to je tudi dan, na katerem se je spet zbrala ena gruča Čuferjev. Tekli smo in to na Kokoš, od 56 udeležencev teka jih je blo, tevih Čuferju, reci piši kar devet komadov. In ne vprašte, če smo si kej žlahte med sabo ? !
Ja, itak da.
S tem, da je pa tudi v vsej tevi žlahti en grozno velik razpon med absolutno tretjim Stankotom :clap: in med mojo ta srednjo hčerjo, ki je bila v cilju kot zadnja uvrščena. :clap: Ja, kej če revca, če je pa zraven čiste Čuferjeve krvi še moja.
Ma, saj ni važno, važno je, da smo se imeli lepo, čeprav je blo hot, hot, hot. Na tem teku smo bili do zdaj vseh šest botov in je zmeraj fejst. Ker smo bili štirje člani, so se nas usmilili za nižjo štartnino - HVALA!
Ogrevali se nismo kaj preveč, saj nas je vroćina že kar lepo spotila, brez, da bi še kaj migali. Meni ni šlo glih kaj prevč brzinsko danes, sem vidla tudi po tem, da me je moja "konkurentka" Nadka, s katero smo tam, tam, ene dvakrat šišala, sam pole mi je vseglih nejki preblisknlo, da sem jo jedva nesla za en par sekund.
V cilju je pašala lubenica, njami, njami, moj ta mali je pojedel enih sedem kosov. Ojej, sam ne poslat računa domov !!! :evil:

Malo smo poklepetali med sabo, odhiteli vsak po svojo izžrebano praktično nagrado, se šli pošemit na stopničke za zmagovalce - od devetih Čuferjev nas je pet domov neslo medaljo , zmagali smo pa itak vsi, in se že odpravili v dolino, v vročino.
Zdaj uživam doma ob klimi in se sprašujem :shock:, ma sam zakaj me boli grlo ? Ma, nje ni kriva klima, ko pa je tako lepo ! :--
Nazadnje spremenil zz topka, dne 04 Jul 2010, 19:31, skupaj popravljeno 1 krat.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA