Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Ponovil lanskoletni uspeh teka po čudovitih ulicah Krope in sicer zadnje mesto v moji kategoriji! :lol: :clap:
Malo utrujen od prejšnjega večera (Ribnica) , prva dva kroga sta mi dokaj hitro minila, v zadnjem pa je bil tudi čas za opazovanje kovaških mojstrovin in okenskih polic, je morda še kdo ugotovil da je skoraj vsako okno v Kropi okrašeno z lepimi rožami? Najbrž ne, ste prehitri, lahko si sedaj v miru pogledate slike.... :lol:
Torej kapo dol "ta hitrim" danes so bili pogoji kar težki za tek v klanec.
Čestitke vsem dobitnikom pokalov! (Maca je vse pokale in medalje, kar težko spravila v avto :clap: Hvala za kavico.

Tekaški forum osvojil pokal za najštevilčnejšo udeležbo! :laola

Hvala Tomažu za lepo organizirano tekmo, navijači bravo, kuhar "župca" je bila fenomenalna!

Dolenjsko-gorenjski vikend se je končal v Blejskem jezeru. :--

Se vidimo drugo leto, pridem branit letošnji uspeh! :D

Slike:
http://picasaweb.google.si/atles73/KROP ... xsCDwK_Hcw

LP Tomaž
:clap: :clap: :TF)
Kropa je bila danes samo moja vmesna točka, pa sem se vseeno zadržal dobro uro...kako v dobri tekaški družbi čas hitro mine! Srečal sem veliko forumcev, sedaj vidim, da jih je bilo dovolj za najmnožičnejšo ekipo. :laola

LP, vencelj
Ja še z moje strani kot organizatorju te tekaške prireditve!Hvala vsem udeležncem za udeležitev te prireditve!Rezultati bodo takoj, ko mi jih pošljejo iz TIMING POLJANE!Hm upam da še danes :? !Skratka res je bilo toplo, ma kaj toplo na koncu že zelo vroče :D !Ampak konec konce je bilo pa lepo se ohladiti v senci Pr Jarmu popiti kak hmeljov napitek :D počakati razglasitev pa seveda imuri vsak na svoj konec Slovenije!
Fotografije bodo tudi takoj, ko jih dobim od pozvanega fotografa!Tudi letos je bilo udeležba mednarodno obarvana, saj nas je obiskal tekač iz Hrvaške!In upam, da se vidimo tudi naslednje leto v še večjem številu!
Ob tej priliki pa seveda zahvala vsem, ki so na kakršenkoli način pripomogli da se je prireditev izpeljala tako kot je!
Se vidimo na 6.Teku po ulicah Krope 2010!
Še jaz, malo bolj na kratko :?

če primerjam lanski in letošnji tek- ja, lani nisem bila niti zadnja :roll: niti najstarejša tekačica :twisted: .
Posledice - 1 celo minuto počasnejša, in ne morem verjet, to minuto sem zgubila v prvem krogu. Ma so vsi tako spidirali, da me je blo groza (lani očitno ne).
Tako sem lepo počasi mlela klance, utrip je zaradi vročine hitro narasel in ni hotel pasti tudi ob hoji. Sem si pa zato vzela čas za malčke, ki so navijali ob progi, pa vse mamce in atije sem tudi hvalila zaradi navijanja, ene sem pošiljala celo v senco :lol:
Skratka, tekla sem sama samcata, ampak pred in po teku je blo pa tolko odlične družbe, da ...
baje sem imela celo svojo navijaško ekipo, hellokittikiklca.press
Jasno, da sem opazila vse rožice na oknih :--
Opazila in slišala tudi "pomilovalne" poglede in besede češ "a bo, gospa, bo šlo, je vroče, kajne, a mate še veliko, ja, men je pa še v senci prevroče..."
Torej - pridem spet v upanju, da ne bom edina v kategoriji in tudi ne najstarejša (ja, tale mi pa težko pade, sori).
In TF-jevci, glejte, da se boste drugo leto vsi prijavlili pod TF, kaki Acroni in podobna "štala" :argue: , pokal moramo ubranit.
Super tek v čudovitem okolišu. Je že kar lep čas od kar me je zaneslo v ta konec.

Štart je bil res prima, navzdol in senca, sam kaj ko je blo treba potem nazaj gor in to po sončni strani. Da ne omenim da smo to trikrat naredil. :bum:
Mogoče bi moral naslednje leto tečt v kontra smer.

Sem upal, da bo šlo kaj hitreje, ampak vročina in klanci res povišajo pulz in od tam ni več povratka. Proga pa skoraj nikoli ni ravna. Pa še gorenski tekači so kot so modri dirkac. :driver:

Dobra organizacija, še pridemo. :clap:

Lp,
Tomaž
Bil lani...bil letos... najbrž bom tudi naslednje leto.

Res lepo organizirana tekaška prireditev ...na kateri smo številni ugotovili...da težje prenašamo vročino.

Sej dober...smo se pomatrali ...in premagali Sonce..in tistih nekaj klančkov (krat tri).
TF ...tako kot na številnih tekaških prireditvah...dobro zastopan.

Skratka...imel sem se lepo...srečal nekaj gorenjskih prijateljev in prijateljic...osebno spoznal dvakratnega dobitnika olimpijske kolajne (S.Mujkič)...vseskozi pa bil v dobri TF-družbi.

@tomaz.zupancic...čestitam ti na odlični organizaciji teka...le tako naprej.
V bodoče premisli o štartu...uro prej kot ponavadi (ob 9-ih)...saj je to mnenje večine tekačev.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA