Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Oh, jej, danes so pa zakurli do 300 !
Vejste uni komad od Mlakarja - U livarni u vročini, kjer ti pamet odpovej...- tako je meni danes odpovejdala, in še zdej ne vem, če sem pršla k sjebi. Sem nejkam čudna ...

V glavnem, danes se nas je zbralo na štartu ene 50-60 komadov, vsi ta najbolj gajstni, med njimi tudi 3/5 naše familije. Sem mislila, da bo zrak tam kaj boljši - no, ja, saj je bil, ma sam za stati na miru v senčki...
Za praktično darilce smo dobili eno lepo majčko brez rokavov - se mi dopade.
Žensk je blo spet tolk, da so nas morali postavit v bokse :-- posledično sem zaradi takega števila dala mal več gasa in se privlekla do brona v kategoriji. Jej, če pomislim, kako je vročina butala na moje nerve, me kar mine vse. Zdaj trenutno si pravim, da ne bom šla več po taki vročini, tudi če mi plačajo, nje ! Ja, ma to je samo trenutno. Tomorow is another day...
Ja, po dolgem cajti je prišel tudi ata Koširjev in glej ga zlomka, tudi ta drugi brko se je pojavil na štartu- Edo !
Slika

Ja, ata Koširjev, danes nama ni kej šlo preveč na brzino, ma zmagali smo pa le vseeno !
Namreč, moj cajt je bil v primerjavi szi lanskim kar 2,5 minute slabši. Ja, sej buh vari, če sem šla tako hitro kot lani, bi bla še pr absolutnih zmagovalkah...

Ja, pot se mi je vlekla, posebej na soncu je blo res hudo! Sem komaj čakala, da pride uni ta hud, ta navpičen klanc pred zadnjim km, ker sem vedla, da bo vsaj mal senčke.

V cilju smo še vsi takoj dobili praktičen šenk, se malo oprali pod fino hladno vodko poleg skakalnice, se najedli pašte szi tremi sortami omak :clap: :clap: :clap: in že čakali na rezultate, ki pa jih kar ni tlo bit.
Ne vem, ali mi je pisalo na čelu, da jemljem antibiotike ( al pa so prebrali od prejšnjega laufa na Kokoš), sam prav vsi so me spraševali, če mi lahko častijo eno :beer:
:evil: :twisted: :evil: Bomo vidli, če se bo kdo ponujal, ko bom prenehala szi antibiotikmi ?! Bomo vidli ...

Ja, ker sem antibiotike pozabla doma in sem jih morala vzeti ob dveh, smo odšli pred koncem, ker nas je čakalo še 90 km do doma.

Ja, vidiste, zdej, k sem eno malo podoživela vse skupaj, me že vlejče na 4. tek po Šentviški planoti. Vas tudi?

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA