Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Zelo dobro organizirana tekma, prava generalka pred SP.

Proga tudi v dobrem stanju, vreme za tek tudi ne bi moglo biti boljše.
Pa se mi je kljub temu tek povsem ponesrečil. Storil sem nekaj napak. V prvih kilometrih sem bil svež in nisem nič taktiziral. Pa bi moral da bi bil svež vsaj še na sv. Peimožu. Tako pa sem bil tam že dila in nisem mogel več napadati. Pa sem računal da mi bo končno šele tu v malce bolj strmem klancu zares steklo. Ni. Tek sem zamenjal s hojo in izgubil priključek z najboljšimi. Sledil pa je še spust, ki sem se ga tako bal. Gležnja si na moje presenečenje nisem zvil, ampak sem se le huje spotaknil pri čemer so si mi odvezale vezalke. Tako mi je motivacija padla na dno in se nisen več trudil da bi tekel na polno.

Čestitke vsem!

LP, Bojan
hvala obema za super fotke.

izjemno lep tek. no, zame bolj pohod :) zelo sem zadovoljen, da sem se odločil in danes šel na Veliko. gorski teki so zadnje čase edini način, da vidim hribe od blizu. hitrost pa ni pomembna. hitreje kot počasi itak ne gre :)

čestitke vsem sodelujočim in prirediteljem. posebej čestitke vsem, ki ste se uvrstili v ekipe za svetovno prvenstvo. drugi bomo šli septembra na hrib že zgodaj in potem navijali za vas!
tabonir napisal/-a:
Je pa šlo kar na tesno med 6 in 9 mestom :!:

Ja in ne. To je pač šport in štejejo sekunde. Verjamem da pri povprečnem planincu, ki gre na Veliko planino na izlet 38 sekund ne pomeni veliko, tu je pa to že kar veliko. Bom v kratkem napisal kakšen je bil razplet dirke.

Nas pa je ravno 10 teklo pod uro in 10 minut. Da bodo tako dobri časi nisem pričakoval.
odlična tekma, prvič sem se udeležil tako težkega teka in bil navdušen. tisti kos od primoža do pirčevega vrha bi sicer najraje pozabil, a občutek na koncu je bil fenomenalen. Čestitke vsem udeležencem in organizatorju. :laola

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA