Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

ROSI64 napisal/-a:GPS dela :clap: :clap:

Trenutno še :wink: , v Kokri bodo najbrž spet težave, ki pa se bodo rešile v Preddvoru.
Današnja trasa je na kar nekaj km "problematična" kr se tiče GPS sledenja.

Ga pa danes kot kaže na polno žge Urankar :clap: nekak smo to predvideval že včeraj :D
bo treba bit kr precej pred 12-o v Preddvoru.

Bravo vsem :laola
Sporočilo iz proge (spet Fifty):

Smo na Zg. Jezerskem. Kolona se je raztegnila na 3 km. Vodi Dexi, Zdravc je v ozadju vendar se je odlepil od zvoneta, oleta in divjaka. Pred njim je Drvarič z 10 min prednosti. Silvija pa zasleduje zdravca na razdalji 400m.
Tatjana sporoča v živo iz proge (trenutno so na 40km):
Urankar prvi, 200 m za njim Dexi, kako si sledijo zadaj ne ve. Vreme oblačno, razpoloženje pa sončno :mrgreen:
Bravo naši. :laola Navijam za vse in vsakega posebej.
To kar zmorete vi zmorejo le veliki. :clap: :clap: :clap:
Hvala vsem, ki poročate iz kraja dogodka, tako lahko tudi ostali vaši privrženci podelimo vsaj del vašega napora z vami. :TF)

Enkratni ste. :laola
ROSI64 napisal/-a:
mitjas napisal/-a:Ga pa danes kot kaže na polno žge Urankar :clap: nekak smo to predvideval že včeraj :D
bo treba bit kr precej pred 12-o v Preddvoru.

Poročaj rezultate, če bo možno. :)

Sem v Lj, imam pa na terenu dva obveščevalca :D Bom objavil ko mi kaj spročita :wink:
Ta trans bom žal spremljal bolj napol, dva dni preko računalnika, druga dva dni pa še to ne :(
mitjas napisal/-a:Ta trans bom žal spremljal bolj napol, dva dni preko računalnika, druga dva dni pa še to ne :(

Potem imam jaz večjo srečo, soboto in nedeljo sem suport zajcu, četrtek in petek pa nisem mogel dobit dopusta, ker je sodelovec na dopustu in bom tako navijal le prek računalnika.
V živo s proge.... prvih 10 (Toni Perušič je bil zadnji) je mimo Bašlja in na poti proti Golniku, prvi Urankar pa najbrž že v klancu proti Seničnem. Boštjanu sledi Dexi, za njim pa menda že Zajc.
Naslednji vrstni red pa najbrž iz vrha klanca v Seničnem...
Tatjana javlja s proge:
"Čakam (Dexija) 10 km pred ciljem. Urankar ga vodi za 2 minute. Super se držita."

:laola
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 13

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA