Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Mogoče ni prav, da jaz odpiram to temo, vendar to kar sem opazovala danes je NORO.

ERO, ALEŠ in DRAGONS SVAKA VAM ČAST. :cast: :cast: :cast:

Mislim, da jih ni besed, ki bi lahko opisale izkazovanje te časti. Tako ali tako, pa mislim, da se vse naše izrečene besede ne morejo primerjati s tem, kar ste danes sami občutili, ko ste pretekli ciljno črto.

Še posebej lahko pohvalim Era (sem pač večji del kolesaril v njegovi bližini) za dobro taktiko in neizmerno veliko moči, volje in energije. Zadnji kilometer je verjamete ali ne(sama sem moral prestaviti v višje prestave) odšprintal.

Posebna pohvala Alešu, da se odloči za tako dejanje, po že tako "odtrganem" dejanju, kot je E6. (Aleš zdaj je pa za nekaj časa dovolj :!: ).

Naslednja pohvala Dragonsu, ki je zmogel, prav tako, z zelo veliko lahkoto, kljub pred kratkim preboleni poškodbi (oprosti,ampak sem preslišala kje-so pa bila vidna povita kolena).

In nenazadnje pohvala tudi Tiniju, da je znal presoditi in uvideti, da ima samo eno telo, ki pa ga mora še nekaj časa čuvati, da bo lahko z nami še kdaj tekel.

Čestitke pa tudi vsem tekačem danes, ki ste tekli na kateri koli drugi dolžini(Pantha Rei, Editor,....)
Uporabniški avatar
 lojzeP
Čestitke vsem ekstremistom tudi iz moje strani. :D :clap:

Mi je bilo žal, da nisem mogel z vami deliti radosti doživetij današnjega dne, a tako pač je. Imel sem željo teči "le" na 25 km, kar je vsekakor "siča" proti dosežkom TF - jevskih "norcev", pa verjamem, da ste bili deležni tega kar ste želeli.
Naj vam regeneracijska doba mine čimprej :toast: :drink

2x LP
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
ALORA ATONCION!
Naj takoj rečem vsem udeležencem Logarske doline:
"Pošiljam vam čestitke vsakemu posamezniku posebej in kot celoti seveda.
Lepo je slišati, da premagujete razdalje, da premagate samega sebe.
Kaj samega sebe.Premagali ste reči in piši 75km.
Pretekli ste razdaljo ob kateri bi marsikdo obnemel in odvrnil:
"Saj to ni res.Pa vendarle je!"
Pretečti tako razdaljo ni kar tako.To je doživetje, ki ga lahko občuti samo tisti, ki je to razdaljo že pretekel.Jaz sem jo že pred tremi leti.
Naslednji teden imam SAM ( PREDVOR - JEZERSKO 50km) pa bi se rad čimbolj pripravil, kar se pač še lahko.Glede na to da sem pre maratonom Predvor - Železna kapla dobil veliko sr... in mi je malce vse skupaj spremenilo.Skratka upam na najboljše, kar se bo pač dalo.
No v glavnem upam, na čimprejšno poročilo od samih udeležencev.
Kakšni občutki so jih spreletavali, ko so premagovali te kilometre.
Ker vsaka tekma je poglavje zase.Ni vsak tekma enaka, ni vsaka proga enaka, ni vsak dan enak prejšnemu.Vse stvari se ti morajo poklapati, da odtečeš maksimalno dobro po svojih zmožnostih, ki jih premoreš oziroma, ki jih premore tvoje telo.
Vsak je prebrodil izkušnjo, ki ga bo zaznamovala vsaj delček njegovega spomina kasnejša leta.In bo lahko znancem pripovedoval kje je tekel, kako je bilo in tako naprej.Dejansko bo lahko povedal iz prve roke iz osebne izkušnje, ki si jo je pridobil na tem teku.
Vsakemu želim, da je odtekel s čimmanjšimi žulji ali pa da jih sploh nima.To je seveda redkost.
Naslednje leto pa upam, da pripravimo zopet kakšno res dobro norijo v smislu teka.Najmanj nekaj podobnega kot sva letos uprizorila skupaj z Alešem.Nekaj nepozabnega, nekaj kar se ne da kar tako ponoviti.
Mislim, da mi vsi skupaj iščemo neke izzive.Da lahko potem rečemo: "Premagal sem samega sebe.Sedaj sem potrdil, da lahko to udejanim.To tudi jaz zmorem."
Kakšno zadovoljstvo človeka spreletava, ko prečka linijo ki si jo je zastavil v glavi.To je neponovljivo.
Četudi greš zopet naslednje leto na isto tekmo na isto razdaljo pa je to spet nekej drugega, drugo doživetje.Seveda nastopiš z eno izkušnjo več.Veš kaj moraš narediti, da boš vse to lažje zmogel.Kakšno napako si naredil prejšne leto in je letos ne boš več napravil.
Potem je odvisno tudi kako se počutiš ta dan in tako naprej.
Upam, da se resnično vidimo v čimvečjem številu na SAM na Jezerskem v cilju.
Na koncu pa vsem udeležencem še nekaj malega, a vendar iz srca. :laola :laola :cast: :cast: :cast: :cast:
Se vidimo in slišimo.Bi nekateri dejali.
ČAO!
Uporabniški avatar
 editor
Res čestitke vsem, ki so se potili do Logarske.
Tudi jaz sem se imel odlično tako, da se sigurno
vidimo spet drugo leto samo na kakšnji daljši razdalji.
To je bil moj prvi tekmovalni nastop za kar mi seveda ni
žal ker sem dobil spet en polet, ki bo sigurno trajal do Lj. maratona.
Tako, da priporočam vsem, ki vam manjka stimulacije za tek, pojdite
na kakšno podobno prireditev sigurno vam ne bo žal.

:clap: :toast: :clap:

mejte se fajn editor
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!

:cast: Cestitam vsem, ki ste se spopadli s to zahtevno progo. :cast: :cast:

lp, oranzni slon
Uporabniški avatar
 matjaz
cestitke vsem, tudi sam sem lani predekel logarsko, in vem k0oliko ste vlagali in trpeli. posebej pa cestitke Tiniju, saj si vse kar si naredil delal z glavo, in to je bilo prav.
Uporabniški avatar
 dusan
matjaz napisal/-a:cestitke vsem, tudi sam sem lani predekel logarsko, in vem k0oliko ste vlagali in trpeli. posebej pa cestitke Tiniju, saj si vse kar si naredil delal z glavo, in to je bilo prav.

Res je Tini dokazal, da je pravi tekač. Bravo!!!!

In še opis dogodka v Letušu.

Na prehodu tekaške steze čez glavno asfaltno cesto je bila postavljena
okrepčevalnica (kot vsako leto). Mladi fantje so pripravljali dobrote na mizo.
Eden od njih začne razlagati, da nekaj manjka. Sadje, čokolada, voda, čaj ...vse je.
"Se spomniš lani, ko je eden od tekačev vprašal, če imamo ....." vpraša
fant prijatelja. Vsi so planili v smeh. Tudi jaz.

Ja, Matjaz, pograšali smo te vsi, ne le fantje na okrepčevalnici.
Uporabniški avatar
 Matej
Tudi z moje strani najprej velike čestitke in občudovanje vsem, ki ste se podali na "ta dolgo". Priznam, da nisem bil čisto prepričan, da vam bo uspelo. :oops: :oops: Taki uspehi vsem nam dajejo moč, da lahko dosežemo cilje, ki sem nam zdijo v določenem trenutku nedosegljivo daleč.

Jaz sem se v skladu z mojo pripravljenostjo odpravil na 25km. Pogrešal sem nekatere od vas, za katere sem mislil, da se nam boste pridružili. No, kjub temu smo se z nekaterimi srečali, pa tudi med potjo se je hitro našel kdo s katerim si rekel besedo ali dve. Pa še to: to je bil moj prvi obisk Logarske doline sploh, tako da sem ves čas imel občutek, kot da tečem skozi reklamni film. 25 kilometrov (ali 26 in še malo, kot mi je razložil Dušan) je minilo kot bi mignil. No to je bil zgolj moj subjektivni občutek, saj je ura pokazala, da tako hitro pa spet ni šlo.
Kakorkoli že, lep dogodek v lepem okolju, ki so mu še poseben pečat dajali junaki na 75.

In če me vprašate po pripombah: Vse OK, le okrepčevalnice bi s kakšno tablo napovedal že kakih 100m prej, saj si tako zelo hitro kakšno kar spregledal ali opazil prepozno.
Uporabniški avatar
 tini
Hoyla!

Kot nas je pred tekom opozoril matjaz, je tale Logarska res spostovanja vredna. Zato fantje se enkrat cestitke z moje strani. Kar se pa mene tice, bo morala pocakati do naslednjega leta - ceprav sem jo lep del pretekel ze vceraj :) .
Kot ze receno smo na 75km startali jaz, Ero, Dragons in Ales. V prvem delu teka (pa tudi) kasneje, ki poteka pretezno po nasipu Savinje sem tako tekel v druzbi z erotom, v solidnem tempu. V Mozirju smo si privoscili par minut pavze (preoblacenje, menjava superg, "malica" itd.)
Kmalu po nadaljevanju iz Mozirja sva z erotom ujela tudi Alesa, ki je sicer zacel zelo hitro. Vseskozi sta nas na bicklih spremljali tudi Barb in Pia.
Par km pred Ljubnim pa so me zaceli v nogah (nozni bicepsi) dajati krci. Masaza z maratonikom s strani Barb in Pie je pomagala le za kratko, pomagali niso tudi Alesevi praski, tako, da sem uvidel, da bi bilo nadaljevanje nesmiselno in sem v Ljubnem odstopil. :(
Tako me je v Ljubnem prevzel Piin oce, me odpeljal domov v Solcavo, kjer sem se malce spocil, potem pa sem bil se poservisiran z izvrstnim kosilcem (Pia, se enkart TNX :) ).
Sledil je premik v Logarsko, kjer smo pocakali nase junake in seveda zaceli z analiticnimi dejavnostmi.
Hvala vsem za druzbo pred, med in po teku - pa seveda Dragonsu za transport, pa Dusanu za fotke. O Logarski se bo verjetno se "katera rekla" na naslednjih skupih TFja.

LpTini

P.S. V danasnjem Nedelu na 4-ti strani smo na sliki starta iz Celja v prvem planu nekateri nasi (jaz, Ero in Dragons)
Uporabniški avatar
 Andrejc
Bravo vsem!!!

Bom še sam fejst trenirov, da bom šu druh let luhko z vami.
Ste me tako zmotivirali, da grem popoldne prelaufat Radovno. Če me kdo sreča, sem to jaz (ker se še ne poznamo).

Čimprejšnje okrevanje vam želim.

LP
Uporabniški avatar
 dusan
tini napisal/-a:Kot ze receno smo na 75km startali jaz, Ero, Dragons in Ales.

Pozabiti ne smemo na Staneta (Maraton 100). Ne verjamem, da bo kdo
slavil tolikokrat kot on (mislim da 8 X).

Letos mu ni uspelo, ampak vseeno Stane je še vedno dober.

Kaj dober, ODLIČEN. BRAVO !!!!!!
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Sicer sem že omenil, ampak Tini dober si najboljši.In to spoznaš pri sebi da si se sploh spopadel s to progo.Čestitke Ero-tu, Alešu in vsem ostalim spremljevalcem in tako dalje.
Moram reči, da je ta Logarska tudi meni še enkraten izziv.Čeprav sem jo že enkrat tekel.Ampak naslednji teden imam SAM in vprašanje kako bi se izcimilo.Skozi cilj bi definitivno prišel, samo vprašanje kakšen.
Mogoče že naslednje leto me vidi ta Logarska in potem SAM bomo videli kako in kaj.
Vsak je pretekel po trenutnih svojih zmožnostih, ki jih je imel na razpolago.Konec, koncev je pa že to velik dosežek, da se človek spopade s tako progo in da pride skozi.
Kapo dol vsem udeležencem. :laola :laola
lep pozdrav vsem skupaj!
Uporabniški avatar
 matjaz
dusan napisal/-a:
matjaz napisal/-a:cestitke vsem, tudi sam sem lani predekel logarsko, in vem k0oliko ste vlagali in trpeli. posebej pa cestitke Tiniju, saj si vse kar si naredil delal z glavo, in to je bilo prav.

Res je Tini dokazal, da je pravi tekač. Bravo!!!!

In še opis dogodka v Letušu.

Na prehodu tekaške steze čez glavno asfaltno cesto je bila postavljena
okrepčevalnica (kot vsako leto). Mladi fantje so pripravljali dobrote na mizo.
Eden od njih začne razlagati, da nekaj manjka. Sadje, čokolada, voda, čaj ...vse je.
"Se spomniš lani, ko je eden od tekačev vprašal, če imamo ....." vpraša
fant prijatelja. Vsi so planili v smeh. Tudi jaz.

Ja, Matjaz, pograšali smo te vsi, ne le fantje na okrepčevalnici.

hja tudi jaz sem vas pogresal, ampak realnost je taka da sem od zelezne kaplje pretekel samo 100 km, kar je za logarsko odlocno premalo. drugo leto pa zagotovo. no krasno je slisat, da so me pogresali tudi nekateri ki ste delali. No a zdaj veste pravi vzrok zakaj me ni bilo. Ja na okrepcevalnicah niso imeli ........ , brez njih pa jaz ne tecem.
Uporabniški avatar
 Barb
dusan napisal/-a:Znane osebe - tretjič

Pa kaj še,....... :P hvala

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA