Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!

:) Tjasa in Lucko, obema cestitam za lepe rezultate. :cast: Jasno tudi vsem ostalim forumovcem. :D Pridni ste bili. :)

lp, oranzni slon

p.s.: Porocilo pa seveda nestrpno cakamo. :hack:
Uporabniški avatar
 Barb
Za začetek,.... :bum: :bum: :bum: :bum: :bum: :bum: :bum: :bum:
(pa sej jih še nekaj manjka,...)
..če je pa tko dobr tečt,....................
Uporabniški avatar
 primus
Slike danes prehitevajo besede, tako da bom očitno prvi, ki bo nekoliko pokomentiral dogajanje. Žal nisem najbolj merodajen, ker mi ni uspelo se družiti s TFom toliko kot bi želel (sem bil razpet na več koncev) in je tako trpelo predvsem ustrezno analiziranje. Nadoknadim naslednjič !
TF zastopstvo je bilo močno (računam da se z vtisi javijo vsi) tekma pa super. Sonce je bilo prav v času teka najmočnejše, tudi veter se je javljal, mislim pa da smo bili na koncu s svojimi rezultati v glavnem vsi kar zadovoljni. Bor je postavil hude osebne rekorde, Lučkota sem zagledal v daljavi pred seboj šele nekaj km pred ciljem; ne vem pa kako je z Barb, ki je morda obnovila poškodbo :( :( vseeno upam da ne....
Še posebno sta bili zadovoljni moji punci, ki sta z otroškega teka prinesli medaljo in diplomo. Moja tekaška avtoriteta je sedaj v naši hiši močno načeta ! (samo majica PRESS ) :D :wink: :D .
Na organizacijo nimam pripomb, vse je štimalo. Sploh pa je kopanje za tekmovalce + spremljevalce res super poteza.
Po hitrem kopanju v bazenih (sonce se je žal skrilo) smo se napotili še na Ptujski grad, kjer smo naredili še kakšen km po grajskih sobanah. Vredno ogleda !

Vsekakor lep in doživetij poln dan !

primus
Uporabniški avatar
 S*
Lučko in Tjaša, fotke so super! :D Še dobro, da je vse dokumentirano, ker je bilo res tako fajn, da je težko verjet. Ob pogledu na "opustošen"pekač, se mi je kar stožilo po Barbinem božanskem kostanjevem pecivu. Joj, pa na tobogan bi tudi še kaj šla. :roll:

Skratka, kot vidite, se je vzhod TF-a končno srečal z zahodom na "strokovnem" srečanju. In to z mednarodno udeležbo (Maraton95). 8) Tek je bil ravninski, 7 km je bilo v malo pretoplem vremenu za lauf zame kar dovolj. Vse čestitke tistim, ki so tekli 21. Na cilju nas je čakal pravi sadni bife (vse pohvale organizatorju; na 7 km bi sicer prav prišla še ena "vodna" postaja): lubenice, pomaranče, jabolka. Deležni smo bili še tople malice (po domače "makaroni flajš") in seveda brezplačnega kopanja (tudi za družinske člane!; sicer stane karta 1.700 SIT). Zagotovo bom sem še prišla na tek, ne samo zaradi dobre organizacije, ampak tudi zaradi dobrega vzdušja. :D

Po teku pa se tako iz fotk vidi naše početje: ma smo uživali! Še več takih srečanj ...

LP Suzana
marathon95 napisal/-a:A si siguran da je to 14. Ptujski maraton :?: :?: :?:

:shock: :lol: Seveda je bil 13. - Lučko je verjetno vraževeren in je preskočil trinajstico, ali pa se mu že na naslednjega mudi. :lol:

Ja, krasno je bilo na Ptuju! :juhuhu: :clap: Zagotovo moja (in Suzanina) najlepša tekaška prireditev doslej. Veliko simpatičnih forumcev, da smo navijali eden za drugega in kako rekli, potem smo se pa malo namakali, uživali na toboganu (Lučko mogoče ne, ker sem mu jaz čepela za vratom) in klepetali. Organizatorji so častili kopanje za tekače in sorodnike - človek ne more verjeti, koliko sorodnikov imajo tekači :shock: :lol: in kako hitro lahko tečejo "sorodniki" po tekaško opremo, ko se objavi zastonj kopanje ... :wink: Proga je bila odlično označena, daleč od prometa, z redarji na vsakem koraku, navdušila je obilica sadja v cilju - kosi lubenic, pomaranč, jabolk in banane, pa velika jabolka in testenine kasneje (aja, to ni več sadje)... Malo čudni sva bili le midve s Suzi, ki sva na Ptuj pricveteli 15 min pred štartom, prepričani, da je ta 1 h kasneje (še dobro, da sva radi zgodnji! :wink: ). Potem sva še v "šlafrok" koraku "šprancirali" po okolici 8) , da se razgledava in se čudili, da se ljudje že več kot uro pred štartom tako vneto ogrevajo. Na srečo nama je Lučko hitro padel v oči in po sproščenem uvodu postavil stvari na svoje mesto. Ko sva končno dojeli, da se ima tek vsak čas zgoditi, je izgledalo kot v Perutnini Ptuj pač - perje je letelo, tako se je mudilo - prijavit, na wc, pa skok v tekaško opremo, imela sem celo 10 sekund za ogrevanje. Tek je ob zavidljivi frekvenci srčnih utripov, dokler se nisem preprosto znebila merilnega traka, hitro minil, ostalo je dovolj moči za divje navijanje za rdeče pike :TF) . Hvala bogu, Tjaša pozna tudi tiste, ki niso bili v uniformi. Vsa čast tekačem na 21 km, odlično so opravili v zame hudi pripeki. Da Barb peče najboljše (kostanjevo) pecivo, pa tako že veste - kmalu bo kostanj, njam njam.
:laola
Samo tistega, Lučko, z "belimi" testeninami in "belo" omako pa nikakor ne razumem, pa sem že v vse knjige pogledala. :shock:
Uporabniški avatar
 primus
Ja pa še ena 'huda' se nam je zgodila na 21. Zadnjih nekaj km pred ciljem, tečemo po nasipu, ko začne pokati ! :shock: Streli iz pušk, brez dvoma ! Ker smo tekli po dvignjenem nasipu ob jezeru smo bili več kot primerne tarče - kot v lunaparku ! Domnevam, da je blizu strelišče za glinaste golobe. Upam, pravzaprav :D :D .
Ja, hm, razen če ni Lučko organiziral pozdravnih salv ? Ali pa malo dodatne vzpodbude :D :D .

primus
 Lučko
Hoj forumci :lol:
13. Ptujski maraton, je bila prireditev kot se spodobi, ocena +5. Pa lepo po vrsti.
Na Ptuj sem prišel z mešanimi občutki. Najbolj me je skrbela informacija s strani Lojzeta o samem terenu proge, nenazadnje pa tudi sonca na startu nisem bil najbolj vesel, še manj pa med tekom.
Start je bil izpred Terme Ptuj, kjer smo začeli tek po drobnem pesku parka, vendar je bilo te idile kmalu konec. Krajše nadaljevanje teka je sledilo po asfaltu, kjer smo se kmalu približali obrežju reke Drave. Nato pa obrežje-nasip. Daljni pogled po obrežju je bil zastrašujoč, nikjer konca. Najhitrejši tekači so bili vidni kot drobne pikice, tam daleč, daleč, vendar smo se nekako vsi zgubili pred to veličino obrežja Drave. Proga na tem odseku je izgledala nekako takole: cca. 3 km dolg rahel zavoj na desno, cca. 3 km dolg rahel zavoj na levo, vendar tako ravna in zastrašujoče daleč pregledna. Pred sabo sem, vsaj v začetku, videl naslednjo kilometrsko oznako, ki pa je bila po eni strani skoraj nedosegljiva, po drugi strani, pa ta kilometer ni pomenil nič proti veličini obrežja. No v nadaljevanju teka po nabrežju sem gledal v tla in predvsem pazil na teren, ki je bil poln majhnih zaobljenih kamnov, ki so dodobra mučili podplate. No nekako na 8 km je končno prišla neka sprememba, ko smo zavili iz obrežja na asfaltno cesto polno ovinkov, ki je peljala v neko vas, kjer smo naredili obrat in ponovili vajo, 10,5 km po isti progi nazaj v Terme Ptuj.
Izkoristil bi tudi priliko in dal odgovor nekaterim, ki sprašujejo kaj sem razmišljal med tekom, ki je bil zaradi te ogromne preglednosti in vročine na samo psiho kar malo moreč: NIČ :shock: ! Malo sem opazoval reko, kjer je bila neka regata, tu in tam so bili kakšni ribiči, ki pa so imeli precej dela sami s sabo in mi tekači smo bili za njih neopazni, včasih sem malo pogledal nazaj, včasih malo naprej in to je to. Edina misel se mi je utrnila 2 km pred ciljem, ko sem se z bolečimi podplati ter izmučen od vročine spomnil, da se bom približno čez 10 minut kopal v bazenu v odlični družbi forumk :lol: . Ta misel mi je dala »gasa«, pozabil sem na bolečino in utrujenost in brez kakršnih drugih »misli« pritekel v cilj.
Sama organizacija je bila za moje pojme vrhunska. Na zelo prijazni prijavnici smo dvignili bon za hrano, zelo lepo majico, ki je bila istočasno tudi vstopnica za bazen. Ob progi je bilo dovolj postojank za Cedevito, vodo, tudi gobice z vodo so imeli, na cilju so bile banane, pomaranče, jabolka, Cedevita je bila v RF sodčkih v poljubnih količinah. Tudi uradni napovedovalec na cilju, ki je predstavil vsakega tekmovalca posebej in veliko ljudi pred ciljem, so naredili teh zadnjih 100 m res veličastnih. Res organizatorju vse pohvale, bilo je več kot odlično. Toliko o progi in organizatorju.
Kot je v navadi, so forumke (forumci smo standardno izviseli :cry: ) tudi na Ptuju osvojile diplome, medalje in pokale. Imamo cel komplet:
modro majico: fotr primus, :wink:
9. mesto in diploma za Patricijo,
5. mesto in diploma: Tjaša,
3. mesto in medalja: Alja,
3. mesto v kategoriji Barb,
2. mesto v kategoriji Z*,
1. mesto v kategoriji in pokal za 3. mesto absolutno S*.
Čestitke, čestitke vsem, smo moški del forumcev zelo ponosni na vas :lol: (a ste ve tud kej na nas? :oops: )!
Sedaj pa poglavitno poročilo, ANA-LIZA dogajanja forumk in forumcev. Veliko veselje se je bilo srečati in družiti se z našimi štajerskimi zvezdicami: Z*, S* in A*. Takih ne delajo več. Pozitivna energija jim seka iz vsepovsod, tako v teku kot tudi kasneje v bazenu, toboganu… ups pa še (po)obrite so bile :shock: :lol: . Tudi naša Barb je zopet pripravila mojstrovino in to nekaj novega, brez moke…pa kva vem brez čega še, je pa blo »nekaj« v pekaču, ampak to kar je blo, je blo pa hudoooooooo dobr :lol: . Skratka to pecivo smo u nulo zličkal, za pekač pa je bila (namesto Lojza) na štajerskem koncu zadolžena S*, ki ga je pomazala, polizala… spravila ga je na visoki sijaj? Jaaaaa, teflon se je svetu! :shock: :lol:
Vesel sem se bil tudi srečanja z Bigijem in njegovo Špelo, vesel sem bil Bora in njegove čudovite družinice, vesel sem bil marathona 95, ki me je povabil v Varaždin na tekmo (pridem 100%), primusa, kcaj (a sm še koga pozabu), skratka lepo sem se imel, na čudoviti tekmi, v čudovitem ambijentu, med čudovitimi ljudmi. :wink:
Ptuj hvala ti, nasvidenje do 2005.

PS
Na startu sem opazil tudi mladca, ki je bil oblečen v dres TF-ja. Pristopim in ga vprašam po TF imenu. Nekako začudeno mi odgovori, da ni s foruma, da je dres »nekako dobil«. :shock: Mislil sem si, kaj bi nekateri »udarni« člani TF-ja dali za ta dres? :evil:
Nazadnje spremenil Lučko, dne 06 Sep 2004, 17:35, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 Bor
Lučko napisal/-a:Hoj forumci :lol:
14. Ptujski maraton, je bila prireditev kot se spodobi, ocena +5. Pa lepo po vrsti.

hehehe lučko še kar vstraja na 14. ptujskem...

Lučko napisal/-a: Kot je v navadi, so forumke (forumci smo standardno izviseli :cry: ) tudi na Ptuju osvojile diplome, medalje in pokale. Imamo cel komplet:
9. mesto in diploma za Patricijo (hčerka od Bora),
3. mesto v kategoriji Barb,
2. mesto v kategoriji Z*,
1. mesto v kategoriji in pokal za 3. mesto absolutno S*.
Čestitke, čestitke vsem, smo moški del forumcev zelo ponosni na vas :lol: (a ste ve tud kej na nas? :oops: )!

mislim da je od primusa hči dobila kolajno za 3. mesto, tadruga pa diplomo
Uporabniški avatar
 Z*
Lučko napisal/-a:Na startu sem opazil tudi mladca, ki je bil oblečen v dres TF-ja. Pristopim in ga vprašam po TF imenu. Nekako začudeno mi odgovori, da ni s foruma, da je dres »nekako dobil«. :shock: Mislil sem si, kaj bi nekateri »udarni« člani TF-ja dali za ta dres? :evil:

Me tolaži to, da sem barab'co v napačni preobleki nekje na 4. km prehitela. :twisted:
Super si to povedal, Lučko. Tisto s S* čisto drži in ima nadaljevanje: še cel večer se je drla okrog:"Jao, kak bi jaz zdajle še enga, al pa dva". <-- je mislila kos peciva, kajpak. :lol:. Se mi zdi. :shock: Hmm :?:
Uporabniški avatar
 Barb
Lučko napisal/-a:na cilju so bile banane, pomaranče, jabolka,lubenice

..ki so privabile prikupno gospo OSO, na očitno še toliko slajše Barbarino stegno
Lučko napisal/-a:Mislil sem si, kaj bi nekateri »udarni« člani TF-ja dali za ta dres?

Pa še res je!
Uporabniški avatar
 primus
Bor napisal/-a:mislim da je od primusa hči dobila kolajno za 3. mesto, tadruga pa diplomo

Ja, res je (glej moj prvi post).
Piši:
Alja: 3. mesto (medalja !)
Tjaša: 5. mesto (diploma !)
njun fotr: eh, hm, ja točno, ena lepa modra majca !
:D :D

primus
Uporabniški avatar
 Fotr
primus napisal/-a:...njun fotr: eh, hm, ja točno, ena lepa modra majca !:D :D

Pri najboljši volji ne razumem, kaj to pomeni. :oops: Sem kaj pozabil ali zgrešil? Zagrešil? :evil: Prosim za razjasnitev in podnapise. :D
Uporabniški avatar
 Bor
Fotr napisal/-a:
primus napisal/-a:...njun fotr: eh, hm, ja točno, ena lepa modra majca !:D :D

Pri najboljši volji ne razumem, kaj to pomeni. :oops: Sem kaj pozabil ali zgrešil? Zagrešil? :evil: Prosim za razjasnitev in podnapise. :D

hehehe fotr od punčk je primus, povedati je p'a hotel, da je dobil on samo eno majico( kukr tut jest )

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA