Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

:D uspešno ubranil zadnje mesto. Bilo je če ne gledamo skozi rezultat izredno luštno. Drugo leto še preidem, da končno predam to zadnje mesto komu drugemu. Če bom le bolj zdrav.
:-- hahaha, mene ni bilo, če ne, bil bil predzadnji :wink: . Pajo, ti se prav nič ne obremenjuj s tem, ker vsi pa res ne moremo biti prvi :D . Seveda čestitke vsem, lepo ste krožili, kar je razvidno iz prekrasnih fotk.
Uporabniški avatar
 ero
Hvala vsem, ki ste bili danes zraven - kot tekačice in tekači, prostovoljke in prostovoljci, pokrovitelji, sponzorji, ..., kakorkoli. Brez vas ne bi šlo.

Rezultati bojo objavljeni takoj, ko jih dobim s Timinga. Absolutno, po skupinah, po krogih, komplet :)

Izkazali ste se tudi kot dobrodelci. Skupaj smo zbrali 12,3 kg zamaškov, štiri polne škatle tonerjev in z nakupom veliko majic prispevali za otroke, za katere s svojim programom skrbi Zveza prijateljev mladine Ljubljana Vič.

Iz srca hvala!
Živjo!

Moja prva tekma na atletskem stadionu. Pa vendarle mi ni bilo tako hudo odtečt teh 25 krogov kot sem pričakovala. S svojim časom sem kar zadovoljna, čeprav želja je bila pod 40min. Vendar želje so eno, realne zmožnosti pa drugo. (No ja, ne bo mi še potrebno vršt superge v kot :P )

Erotu in njegovim pomočnikom hvala za odlično organizacijo. Vztrajnim navijačkam in navijačem hvala za vzpodbude vsak krog posebej. Človek se res dobro počuti v vaši družbi!

Lp
Vzdušje krasno, organizacija perfertna, skratka, fajn je blo :)
Moj cilj, pravzaprav sanje so bile zaenkrat previsoko :roll: ..sem pa za 5min izboljšal cajt na 10km iz Radencev, kar pa spet ni mačji kašelj :D
Hvala Ero in ekipa...see you next year :laola
Ja fajn, še tretjič v Domžalah na TF 10-ki. To je res edinstvena prireditev, pa morm priznat, da mi je med tekom ene parkrat, prvič okrog 10. kroga in potem okrog 18. kroga in spet okrog ...prišlo na misel, da bi kar nehal, pa je potem premagalo razmišljanje, da je važno priti na cilj, četudi malce počasneje. In je šlo, krogi se proti koncu vrtijo vse hitreje, tako kot kilometri na maratonu in sem bil vesel, da sem zaključil s skoraj minuto boljšim časom kot lani in pol minute slabšim od OR pred dvema letoma(ta bo itak vedno teže dosegljiv oz. bo treba vedno več vlagati :roll: )...
Hvala organizatorski ekipi in navijačem ter Romani za spremstvo, pa se naslednje leto spet vidimo (čeprav sem med tekom in takoj po njem večkrat pomislil, da se tega ne grem več :mrgreen: ).

Lep pozdrav, vencelj
Uporabniški avatar
 raf
Hvala Erotu in ekipi za to prireditev, ki je res vrhunsko pripravljena. Seveda tudi dobrodelnost šteje in tudi tu smo se izkazali.
Kako sem pa sam doživel to prireditev, pa je opisano na spodnjem linku
http://www.ednevnik.si/entry.php?w=diabetes&e_id=136674
hvala za fotke in sem si ene par sposodil za svoj prispevek.

p.s.
se oproščam za morebitne poskodbe bobničev, ker sem bil jaz tisti, ki je tulil na ves glas, ko sem prišel v cilj...... :mrgreen:
raf napisal/-a:

p.s.
se oproščam za morebitne poskodbe bobničev, ker sem bil jaz tisti, ki je tulil na ves glas, ko sem prišel v cilj...... :mrgreen:

Si imel zelo dober razlog za to! Čestitke za OR!

LP, vencelj
Čisto vse je bilo super :D
Hvala Erotu in Pii za krasno prireditev in velika hvala tudi prostovoljcem, ki so pomagali pri izpeljavi. Majčka je krasna. Tudi termin je bil idealen in vreme nam je šlo še kako na roko :D
Hvala Erotu in vsem vam za veliko dobrosrčnost. Samo na tej tekmi smo zbrali preko 200eurov. Opogumljeni od današnjega dne, gremo v nadaljni boj, ki bo trajal dokler ne bo prodana zadnja mačka.

HVALA!

Žabc in ekipa Never give up

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA