Evo moje prve uradne ultre od tocke A do tocke B

vse ostalo je bilo bolj v krogih

Sama proga v Logarsko je totalno svetovna. Moj tempo sprva zalo dobrih 5:05, povprecni tempo za prvih 40 km cca 5:13 in skupni cas 3:29. Do tukaj sem tekel skupaj z AVIjem. SLo je kot po maslu. Tempo mi je nato rahlo padel in je bil za naslednjih 10 km 5:55. AVI je sel seveda svojo pot

Povprecni tempo za 50 km je bil se vedno zelo dobrih 5:22.
Tam okoli 60 km, mogoce ze malo prej, pa je zacel tempo it k vragu. Zacelo se je najbolj peklenskih 15 km v moji ne ravno dolgi tekaski karieri. Jaz sem hotel teci, koleno ni hotelo. Potem sva se nekaj casa nategovala in pregovarjala in sva delala mal po njegovo, malo po moje. Tempo med 60 in 70 km je bil hudo nikakvih 8:40. Posledica deloma hoje, zadrzevanja na okrepcevalnicah..... (povprecni tempo padel na 6:00). Zadnjih 5 km tempo 8:00.
Od vsega skupaj me je najbolj jezilo dejstvo, da prakticno nisem bil utrujen. OK, v mejah normale glede na ze pretecenih 60 km. Glava je bila za stvar, desna noga tudi

, leva pac ne. In ker imamo ze nekaj let demokracijo se je vse skupaj pac odvijalo po demokraticnih nacelih

V glavnem. Pred startom sem rekel, da bom zadovoljen, ce bo rezultat pod 8 ur. Glede na prvi del, so ambicije zrasle na realno pod 7:30, neke pobozne zelje pa so se gibale okrog 7:00

No pa pustimo to.
AVI me je na koncu napral za celo uro. Natasa, ki me je ujela nekje pri 62 km pa za mal vec kot pol ure
Cestitke vsem pred mano in vsem za mano. Se posebej tistim, ki so bili se vedno na poti v dezju, ko smo se mi ze vracali.

In seveda najlepsa hvala "venceljmobilu" za prevoz in support ob progi.
G.
Obvladam vse tekaške tehnike in metode.
Tečem po principu "Run Forrest, Run"