Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Še en lep sobotni športni dan in dobra družba. Zanimivi rezultati (počakajmo uradne), nekaj presenečenj, nekateri prezadovoljni, drugi manj...
Odpiram, ker so nekateri že nekaj pisali v temo vabilo...

LP, vencelj
Nazadnje spremenil vencelj, dne 04 Sep 2010, 21:31, skupaj popravljeno 1 krat.
Da se javim na hitro.
S svojim testnim tekom na dolgi razdalji sem zadovoljen. Testiral sem namreč, če bo noga (stopalo) vzdržala. Na dvajsetem km je bilo že precej bolečine, vendar je v parih kilometrih popustila in se vrnila na popolnoma znosni nivo. Na cilju me je maser (fizioterapevt) dobro porihtal in iztisnil zatrdlino nazaj v obtok.

Čestitke vsem udeležencem.
Nataša je dobro izboljšala svoj čas in je dokazala, da je carica. :clap:
Neverjetno hitra pa je bila Neža Mravlje. Neverjetno. Nepojmljivo. Noro. :clap:
Evo moje prve uradne ultre od tocke A do tocke B :-) vse ostalo je bilo bolj v krogih :)

Sama proga v Logarsko je totalno svetovna. Moj tempo sprva zalo dobrih 5:05, povprecni tempo za prvih 40 km cca 5:13 in skupni cas 3:29. Do tukaj sem tekel skupaj z AVIjem. SLo je kot po maslu. Tempo mi je nato rahlo padel in je bil za naslednjih 10 km 5:55. AVI je sel seveda svojo pot :-) Povprecni tempo za 50 km je bil se vedno zelo dobrih 5:22.

Tam okoli 60 km, mogoce ze malo prej, pa je zacel tempo it k vragu. Zacelo se je najbolj peklenskih 15 km v moji ne ravno dolgi tekaski karieri. Jaz sem hotel teci, koleno ni hotelo. Potem sva se nekaj casa nategovala in pregovarjala in sva delala mal po njegovo, malo po moje. Tempo med 60 in 70 km je bil hudo nikakvih 8:40. Posledica deloma hoje, zadrzevanja na okrepcevalnicah..... (povprecni tempo padel na 6:00). Zadnjih 5 km tempo 8:00.

Od vsega skupaj me je najbolj jezilo dejstvo, da prakticno nisem bil utrujen. OK, v mejah normale glede na ze pretecenih 60 km. Glava je bila za stvar, desna noga tudi :-), leva pac ne. In ker imamo ze nekaj let demokracijo se je vse skupaj pac odvijalo po demokraticnih nacelih :)

V glavnem. Pred startom sem rekel, da bom zadovoljen, ce bo rezultat pod 8 ur. Glede na prvi del, so ambicije zrasle na realno pod 7:30, neke pobozne zelje pa so se gibale okrog 7:00 :-) No pa pustimo to.

AVI me je na koncu napral za celo uro. Natasa, ki me je ujela nekje pri 62 km pa za mal vec kot pol ure :-)

Cestitke vsem pred mano in vsem za mano. Se posebej tistim, ki so bili se vedno na poti v dezju, ko smo se mi ze vracali. :clap: In seveda najlepsa hvala "venceljmobilu" za prevoz in support ob progi.

G.
ZdravkoC napisal/-a:Nataša je dobro izboljšala svoj čas in je dokazala, da je carica. :clap:
Neverjetno hitra pa je bila Neža Mravlje. Neverjetno. Nepojmljivo. Noro. :clap:

Se popolnoma strinjam s tabo, a ne pozabi še ostalih :D
Čestitke tudi miciM in Lenči :clap:
Vse lepo in OK, škoda dežja v cilju. Lep tek, do 50-60 km celo nad pričakovanji, nato v mejah normale do 70, v 70 pa ZID. Nikamor več. Za zadnjih 5 km 50 minut. Glede na pripravljenost celo pričakovano.
Dve stvari za kritiko.
- 2x sem prehitel nekega tipa, on mene ni. Na cilju je bil pred mano.
- skoraj poln avtobus je čakal uro in pol nekoga, ki je bil na podelitvi. Ta čas bi bil že nazaj za drugo furo.

Bravo mi vsi ki smo bili tam :laola
ponoči, ko sem bil že v postelji namazan z žavbami se mi oči, kar niso hotele zapreti, ker sem še kar podoživljal ulto in sem si jo še enkrat v mislih spomnil vseh doživetij na progi. Ker sem bil prvič na tej ultri in sem se odločil kar za tadolgo varijanto je bila logistika prvi del, ki sem jo moral rešiti že par dni pred tekmo. Seveda je Erika bila del mojega tima in na takih prireditvah je to mogoče še bolj pomembno, kot sam tekač, ker če ostaneš brez zaloge z meritvami cukra ob poti je hudič, oziroma v mojem primeru lahko pride do še kakih hujših zapletov. Zanimivo je bilo to, da sem vse postojanke srečanj z eriko imeč v glavi in sem se fokusiral na pot do naslednje, ker če bi imel že od začetka v glavi cilj bi verjetno omagal že veliko prej. proga je res ubitačna, še posebej odsek pred Lučami in pred vhodom v Logarsko, da pa bi bila mera še hujša sem doživel se vesoljni potop, ko je tako scalo, da sploh nisem vedel ali bi jokal ali bi vse k vragu poslal. Seveda sem vztrajal, ker sme is rekel, da me Erika čaka za naslednjim ovinkom in bom dobil potreben suport. No če je ni bilo sem si pa rekel, da bo naslednji.....
V bistvu danes nisem niti tako zlomljen, kot bi pričakoval, po taki tekmi in se mi zdi ,da sem bil v Radencih bolj bogi, kar se tiče hoje, oziroma muskefibra. No za dokončno poročilo o teh zadevah bo treba počakati še par dni.
Čestitke vsem ,ki ste včeraj dosegli cilj. Lepo je bilo poklepetati v cilju z znanimi facami in pričakati Lenči, ter jo posebej nagraditi za njen trud.
Več pa, bom napisla na blogu, ko zberem dokončne vtise in dobim fotke.
Bravo vsem in čestitke vsem, ki ste bili tam, ki ste tekli :laola , ker niste ostali doma, kot večina drugih.

Bravo vsem in čestitke za pretečeno celotno razdaljo, posebej tistim, ki vam je bilo to prvič :clap:.

Carji ste vsi, ki ste tekli, malo ali veliko razdaljo. :D

Poklon :cast1: in spoštovanje :laola , pa malce zavidanja je tudi zraven :(
Čestitke vsem, ki so premagali katerokoli razdaljo. Jaz sem še vedno polna vtisov. Hvala nani za družbo, minilo je kot bi trenil :clap: . Brez dragocenega spremstva gospoda 5:00 seveda ne bi bilo uspeha :heart . In vmes je tudi pridno fotografiral. Slikice so na spodnji povezavi
http://picasaweb.google.com/alenka131/L ... 4W21p_IUg#
Več pa še napišem na blogu..polžka je prišla skozi cilj :clap:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA