Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

spela*
A še vedno nobenega poročila? :shock: :twisted:

Bom pa jaz, na kratko.
Tudi tokrat so se organizatorji lepo potrudili. Progo sem sicer poznala že od lani, mogoče mi je bilo ravno zato težje, ker se zelo dobro spomnim, kako me je lani zdelal tisti prvi klanec, ki je takoj na začetku, ko se še niti ogreješ ne dobro. :twisted:
Ne vem, kaj se začne dogajati z mano nekje na polovici tekme, ko me kar "zmanjka", pa ne vem, ali je to psiha ali posledica prehitrega začetka glede na pripravljenost. V glavnem, s svojim tekom nisem bila zadovoljna, čeprav sem tekla dve minuti bolje kot lani (ampak lani sem imela neke probleme s pokostnico in sem posebej navzdol s težavo tekla). Tako da ne vem, kako bo v nedeljo v Mariboru ...

Na koncu sem v vrečki dobila dovolj jabolk, da bi lahko zavitek spekla (ampak jih bom raje kar tako pojedla :D ), tisti en radler me je pa tako zmedel, da sem na poti domov zavila najprej v napačno smer in po nekaj metrih morala obrniti (psss, ne povedat forumskim policajem ...).

Menda bodo tudi neke fotke?
No , bravo Špela!
Čestitam ti , da si odprla razpravo na včerajšnjo prireditev v Kostanjevici.
Za tvoj tek ti čestitam, za težave pa se posvetuj s katerim od tekačev ali s kakšnim trenerjem in morda se problem reši na lahek način!
Glede same prireditve pa mislim , da je glede na udeležbo, vse teklo kot po maslu!
Če računamo, da je bilo ob štartu glavnega teka, izpeljanih še kopico štartov za najmlajše
in je bilo potrebno izpeljati veliko raznih podelitev, vključno s podelitvijo pokalov in medalj za skupni slovenski pokal v rekreativnih tekih.
Od prvega štarta, do zadnje podelitve oziroma zaključka, je poteklo slabe 3ure in pol!
Čestitke organizatorjem ŠD Kostanjevica in seveda mravljici Poldetu!
Rezultati so na strani društva Marathon, prav tako bodo tudi slike, nekaj fotk pa je tudi
na strani Dolenjskega lista!
Pa lep pozdrav in vabljeni na ostale teke v sklopu Dolenjskega tekaškega pokala 2010!
Ja, v Kostanjevici je bilo res super; vreme, organizacija,več postojank z vodo,... Tudi jaz sem bila na tem teku že lani, tako da sem točno vedela, kdaj me čaka kakšen klanec ali pa spust. Začuda se mi zdaj prvi klanec sploh ni zdel tako težaven. Rezultat pa sem letos tako izboljšala, da nisem vedela, ali mogoče sanjam :-D

Kar pa se tiče številk v stolpcu K; vsak tekač jih dobi glede na rezultat v absolutnem seštevku, ločeno za moške in ženske (1mesto:100, 2: 85, 3: 75,...). Podobno velja za stolpec N, le da gre za uspeh v (starostni) kategoriji.
Uporabniški avatar
 skrb
Oj !
Teka sem se udeležil zaradi tekme slovenskega pokala . Kostanjeviški tek sem tekel prvič.
V deželi cvička je bilo res lepo . Organizatorji so nas bogato obdarili s plodovi narave . Tudi "pokali" za zmagovalce so bili simpatična domislica. :clap:
To je tekaška prireditev, na katero se bom vračal z občutkom , da sem res dobrodošel . :D
Uporabniški avatar
 bucko
spela* napisal/-a:Menda bodo tudi neke fotke?

Fotke z naše strani bodo na netu v naslednjih dneh, ta teden pa zagotovo(čakam da dobim CD z njimi).

Hvala vsem, ki ste prišli na naš tek, kot udeleženci ali navijači :laola
Malo ste nas presenetili s številčnostjo, tako da nam je, kot ste lahko v Dolenjskem listu prebrali, zmanjkalo vode :oops: . K sreči je bila še trgovina odprta, vzeli dodatnih dobrih 100plastenk vode(na 250 podlage), tako da naj bi jo vsi dobili. Se opravičujemo tistim, ki takoj po teku niso dobili vode, ampak so morali počakat kakšno minuto. Naslednje leto se to nam ne bi smelo več pripetiti :)
S podelitvijo nismo ravno ob 11:30, kot sem napisal, malo se je zavleklo, samo glede na ostale teke mislim da smo uspeli dokaj hitro končati s podelitvijo. Ob 13:15 je bilo konec vseh podelitev, katerih pa ni bilo malo :D

Kakšno imate mnenje glede medalj namesto pokalov v Slovenskem tekaškem pokalu. Slišal sem da so prejšnja leta vsi dobili pokale, letos pa so bili samo za skupno razvrstitev in policijo. Ni mi toliko do pokalov(čeprav jih nimam veliko doma), samo lepše se vidi če dobiš na koncu pokal kot medaljo. Nekateri so jih zavračali, sam jo nisem, saj sem prvič delal Slovenski pokal in bil celo 2. v kategoriji :laola

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA