- 19 Sep 2010, 17:17
Moje mnenje je, da tale tekma vodstvu tekmovanja (povdarjam vodstvu tekmovanja) ni v čast. Dovolj časa so imeli, vremenske napovedi so bile znane, lahko bi pripravili dve ali tri rezervne variante, ena bi bila že obrat v Ankaranu nazaj v Milje, lahko pa bi tudi poravnali del nasipa, kjer je bila poplavljen del ceste. V skrajni sili bi tekli po nasipu, odsek bi zavarovali in odstranili večje kamne. Čas bi bil malo slabši, tek pa bi bil izveden v celoti. Tek je postavl zelo odmeven povsod, prišli so zelo dobri tekmovalci, zato bi si vodstvo lahko malo bolj vzelo k srcu in se bolj potrudilo. Tudi zaključek je bil vsa leta v Miljah neprimerno boljši. Kdaj so bodo organizatorji tekov že enkrat zapomnili, da tekačev ne gre posiljevati z golaži, kot se jih deli na veselicah. Za povrh pa je bi ta še zelo zelo voden, mesa za vzorec, bolj ostanki. Imel sem občutek, kot da je kotel stal cel dan na dežju. Testenine iz Milj smo res pogrešali. Kaj so si mislili tekači iz Italije, ki so navajeni "pašte" in to dobre.Tudi pivo-darilo sponzorja v Miljah je letos manjkalo. Imel sem občutek, kot da so gledali priti skozi čim ceneje, če že ne zastonj.
Vsaka čast delavcem, vsem sodelujočim, ki so bili kljub slabemu vremenu pripravljeni stati ob progi in pomagati, za vodstvo tekme pa je ocena negativna.
Z Arabom sva jo urezala še iz Ankarana do Kopra, tako da je z moje strani tek uspel, po Logarski sem malo prišel k sebi in Kostanjevico in današnji tek odtekel kar hitro, današnjega že 4:31 po km, nato pa še 5:00 do Kopra. Jaz sem svoje naredil, zadovoljen, nadaljujem z Nabrežino, ZG, LJ. še 1x ZG in Palmanovo.
Nazadnje spremenil RoKo, dne 19 Sep 2010, 22:03, skupaj popravljeno 1 krat.
S polno truda do povprečnosti!