Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Ogromna sreča z vremenom je bila, prav res. Po vsem tem kar se je v zadnjih dneh v Sloveniji dogajalo je nehalo deževati in celo sonce je posijalo. Klima za tek je bila odlična.

Proga pa je bila presnetljivo v dobrem stanju. Pričakoval sem kanal sredi poti in pa veliko blata. Vendar je bila proga cela, blata pa tudi ni bilo veliko.

Tekel sem dobro minuto hitreje, kot lani, kar pa je bilo vseeno precej premalo za kako vidnejšo uvrstitev. Žal mi ne gre. :? Zmaga je šla Simonu Aliču med moškimi in Mateji Kosovelj med dekleti.

Pohvale pa Tomažu za zelo dobro organizacijo tekme in pa spikerju Janezu, ki je poskrbel da je podelitev odličij potekalo kar se da hitro!

LP, Bojan
Ja srečo z vremenom smo imeli veliko večjo, kot pa nekateri kraji po Sloveniji!Proga je bila naravnost fantastična glede na to kako je padal dež.Ja za tako dobro organizacijo se moram predvsem zahvaliti ekipi, ki je sodelovala pri tem projektu!Vloženo je bile veliko truda, kljub pomislekom ali naj organiziramo tekmo!O tem smo premišljevali še v petek pa zaradi tehničnih težav, ki so se pojavile ob tem da bi tekmo prestavili jo zaradi zaprtja ceste nismo mogli, se je le dobro izšlo!
Rezultati so že objavljeni na spletni strani:
http://www.adolimpik.eu/index.php?optio ... Itemid=106

Edino malo več tekmovalcev smo pričakovali, ampak glede ne takšno vreme ki je bilo sedaj je to zelo dobro...!
Za naslednje leto pa bomo naredili temeljiti premislek v nadaljni smeri!Kajti vložiti je potrebno enormno količino truda itd.
Upamo da se bomo videli še zopet naslednje leto v tako lepem vremenu kot danes!
Lep in prisrčen pozdrav vsem!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA