Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Javlja se peterica, ki je danes v čisto svojem stilu zamudila na start Breakfast teka, ma nič zato, smo jo odkurili po bližnjici do stadiona. Vreme danes je idealno za tečt, jutri bo menda malo slabše. Kar se pa vremena v našem taboru tiče, je moja malenkost (Loni) po virozi staknila še zobobol, tako da je včeraj direkt iz letališča letela na stol, dobila injekcijo, bila deležna servisa kot se šika, danes je že bolje volje in grem jutri probat tečt, če ne bo šlo, še vedno lahko prej končam, ker mi je tudi viroza nekaj moči pobrala. Bomo videli, drugače pa... bo drugo leto 38. po vrsti.
Mušnica je na spidu, tako kot se šika pred prvim ta velikim. Maca je itak maca... Nana pa pravi, da bo dirkala. Skratka, nekaj bomo počeli... Navijača pa tudi imamo.

PS Pišem z naninega računalnika, da ne bo kdo mislil, da je ona tako zrolana.
LP Loni
Ja, .......pravi nekdo, da bo treba hudiču nekaj stran odrezat, da ne bo imel še več mladih.....Bejbe,ipak ste prave asice :clap: .... naj vam bo jutri lep dan, pol adrealina,tekaška sreča naj bo vaša spremljevalka ....pazite nase.....SREČNO... :laola

Srečno tudi vsem ostalim, ki boste jutri brusili pete po Berlinu.... :laola
a je že leto okol? o madona, kako čas teče...

ostali le lepi spomini, kar se pa rezultata tiče pa dobra šola, da adrenalin na začetku maratona ne naredi čisto nič dobrega, pa da je bolje da te malo zebe kot pa da je že pred štartom vroče :D

je pa zato potem bolj pasal :drink :drink :drink :D

kar je res vredno je berlinska atmosfera, kjer imaš ob celi progi noro ljudi, 60 bendov, organizacijsko vse teče ko po maslu... skratka za nas je bil to enkraten dogodek.

srečno

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA