Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 tae
No, pa smo ga.

Lani sem se na isti dan odločil za Šenčur in organizatorju le pomagal na progi, letos pa sem moral biti zraven, kot tekmovalec. Za nami je ena hitra lokalna tekma. Vreme nam je bilo naklonjeno, lepo sončno, čeprav malce mrzlo.

Med tekmovalci in gledalci veliko poznanih, kaj ne, če pa je tek v "mojem" kraju. Ob progi med drugim tudi legende TF-ja: cvalenti, olson, Nta, na progi pa res prijetno presenečenje, naš legendarni Lonely. On se bo seveda pojavil tudi v Šenčurju. Tudi Mirosan iz Jesenic nas je prišel pogledat. Udeležba res ni bila velika (točno ne vem, približna ocena pa okoli 100).

Za 8 eur smo dobili hrano, pijačo, majico, Etine dobrote, hitre rezultate, zapore cest, medalje in pokale za najboljše, imensko napovedovanje vsakega posameznika v cilj, družabni dogodek.

Prevladevali so tekači kluba gorskih tekačev Papež, kar je bilo tudi za pričakovati, zato so domov odnesli tudi največ nagrad. Že v prvem krogu se je peterica "papežovcev" odcepila od nas rekreativcev, ker so res razred zase. Klanček, ki je večini povzročal težave, so oni pojedli za malo malico. Na koncu tudi jaz s tekom zadovoljen, absolutno sem pristal na 10. mestu in 2.em v kategoriji, še bolj pomembno pa je to, da sem imel povprečni tempo 3:50 min./km, kar je ravno moj ciljni tempo za ljubljanski polmaraton.

Fotografov je bilo veliko, zato slike bodo.
Tae, si pa hiter :arrow: pri teku in pri poročanju. :clap:
Lani sem, prav tako kot Tae, le pomagala kot redar in že takrat sklenila, da bom letos med tekmovalci. Predvsem zato, ker je tek v našem kraju in se spodobi biti na nek način zraven.
Glede organizacije nimam nobenih pripomb. Veseli me, da so se teka udeležili tekači iz vseh koncev Slovenije. Luštno je bilo malo poklepetati.
Zaradi maloštevilne ženske udležbe, veliko poznanih navijačev ter dobrega poznavanja trase :wink: sem se presenetljivo dobro uvrstila. O doseženem času bom pa raje :ignore:
Upam, da se drugo leto spet vidimo.
Lp E.
Čestitke vsem, ki ste danes tekli! Mogoče sem glede na lepo vreme pričakovala celo več tekačev, a ker je bil tek organiziran šele drugič ... bo že sčasoma bolj zaživel. Med tekači žal ni bilo nobenega županskega kandidata, jih je pa nekaj poziralo na cilju 8)

Miha je odtekel, Lana pa vam je takole dajala spodbudo :D

Slika
...tae...to zadevo ste res lepo organizirali .

Nimam nobenih pripomb...prav nasprotno...čestitam vsem ki so sodelovali pri organizaciji.
Ta prireditev vsekakor zasluži večje število nastopajočih ker kraj ni odročen od glavnih cestnih povezav..ne vem,mogoče je to zaradi prekrivanja istočasnih tekaških prireditev.

Skratka,jaz sem se imel lepo in pri tem malo spoznal Kamnik.

Še pridem...seveda...ampak takrat bom psihično pripravljen na tisti vzpon ki mi je odščipnil boljšo uvrstitev.

No dober..naredil sem trening kot del priprav na "hujše" zadeve ...in spoznal nekaj novih obrazov (AinE,....) in tako preživel lep dopoldan.

Po končani prireditvi sem "odletel" še v Šenčur....
Tudi jaz se pridružujem pohvalam organizatorjem in vsem prostovoljcem za res lepo izpeljan tek v Kamniku, :clap: katerega sem se letos udeležil prvič . Z svojo uvrstitvijo v močni konkurenci sem zelo zadovoljen, se vidi da smo sredi priprav in v formi za LM...,proga mi je bila izredno všečna, razgibana in pestra od ravnin, vzpona in spustov, pa še vreme je bilo čudovito..., seveda naslednje leto zopet... :laola
:arrow: Dobro vreme
:arrow: Odlično vzdušje - Publika
:arrow: Izkušen napovedovalec
:arrow: Boljša proga kot lani
:arrow: Dobra družba
:arrow: Zmerna štartnina

:!: Rezultatov ni "še" nikjer na internetu...
:!: Upal sem na štartno številko 1 (kot lani), pa je nisem dobil... :--( :wink:
:!: V drugem krogu sem na kockah skoraj podrl neko žensko [ :FO: ], ki je popolnoma brezbrižno stopila predme, kot da smo na Narodnih nošah :argue:
:!: V zadnjem krogu so redarji spustili avtomobile kar med tekače in v zadnjem ovinku je bilo zaradi tega kar precej zmede :evil:

Overall super :clap: organizacija (razen tega zadnjega :!: ) tako da se drugo leto spet vidimo.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA