Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

spela*
Pa smo ga! :D
Na tale tek sem, glede na to, da je ravninski in da je točna 10ka (pri postavitvi tabel ste ga sicer malo biksali, med drugim je bila na 7. km tabla za 6, na 8. tabla za 7 in na 9. tabla za 8. km, pa tudi oznake niso bile ravno postavljene na enakih razdaljah) prišla s ciljem/željo odteči osebni rekord. Moj dosedanji je znašal 52:11, cilj za tokrat je bil pod 52 minut, realno sem pričakovala, da sem glede na treninge sposobna brez večjih težav teči pod 51:40 - no, na koncu pa se je moja ura ustavila na 51:09. :D :D :D

Tako da je bil cilj več kot izpolnjen. Ne glede na to, da nisem imela zajčka. Približno 1 km pred ciljem me je sicer počakal Lonely (hvala!), čeprav je res, da mi tik pred ciljem pa res ni prišlo več na misel, da bi popustila. MiciM sem vseeno dolžna sadno kupo, ker sem rekla dobesedno: "Če grem pod 52, dobiš sadno kupo." (in ne "če grem pod 52 in me ti spremljaš" :-- )

Prebava me je na srečo začela povzročati težave šele v cilju.

Krompir je bil pa tudi dober. Mi je všeč, da ste upoštevali lanske pripombe nemesojedcev in postregli s krompirjevo solato. :D
Hoj,

še dobro da imam samo dve koleni.
Ker zdaj me boli ta levo. :wc:
Se pravi: še tegale pocajtam potem bo pa ja že enkrat konec!
Itak sem pa umes našla tudi plavanje in kolo, tako da me boleče koleno sploh več ne spravlja v žalost...
Odtekla vseeno zelo dobro, kar me veseli. Še sem in. :clap:
Nič še ne bo z dobro juhco. :wink:
Krompir odličen, klobasa še bolj.
Na kakšen tek pa še pridem, čeprav letos mislim, da na tekmo ne več...
Lepo vas je bilo videt.
Špela* čestitke za tvoj PB. Zdaj upam, da bo za nekaj časa mir. :D :wink:
Uživajte, Sončka
Špela, čestitam ti za nov rekord. Tokrat si ga pravilno že predčasno napovedala. Dober motivaciski faktor tik pred ljubljancem. Tam torej lahko pričakujemo še enega.
Tae, moram priznati, da me je zaradi te moje javne napovedi vseeno malce skrbelo. Ampak se je izšlo. :D
Za LM imam pa malo drugačen plan, ampak ker se še nisem odločila, še ne bom napisala javno (čakam vsaj toliko, da mine današnja evforija :D ).

Hvala obema in vsem za čestitke. :D
Krompirjev tek uspešno zaključen, kar se tiče tempa, ki sem ga imel v planu. točno 54. minut in ker je bila konkurenca naspidirana sem bil med zadnjimi, ampak ni bilo panike, ker sem bil vseskozi obkrožen z samimi prijaznimi gospodičnami in je bilo poleg hribov še kaj zanimivega za opazovati......
zanimivo je bilo to, da me je prve tri km pošteno zeblo kljub soncu. verjetno se je poznalo ,da sem šel zelo rezervirano na progo, ampak sem se moral privaditi na zmiren tempo, ki ga rabim na LM.
čestitke špeli za Pb na desetki in seveda tudi sam sebi si dam čestitke za pb, ker je to bil moj prvi tek na tej progi. :mrgreen:
Ja tiste oznake km na koncu so bile res hecne in ker vem kdo je organizator sem bil prepričan, da so kar tako zaradi lepšega dodal še kak km, oziroma so hoteli zmesti najhitrejše.....
seveda ni nobene hude krvi, ampak smo se na ta račun pošteno nasmejli.......
v cilj sem pritekel skupaj z jano in bil pošteno sestradan, da sem moral dve banani in jabolko pojesti, da je cuker komaj zlezel na 3,4........pač se je poznalo, da med tekmo nisem nič jedel in pil, ampak bo treba to na maratonu bolj paziti.
na žalost sem moral hitro domov in nisem bil ravno dober potrošnik dodatnih napitkov, ampak jutri je nov dan in čaka me še en dalinski tek, kjer bom spet potoval ........
Cepke tanove sem si pa vseeno omislil, ker so tastare že na pol odslužile in so test odlično prestale.sedaj je modna zelena barva.......
Odlično organiziran tek. Vse pohvale organizatorjem, še posebej za čudovite vremenske pogoje :-) Svoj cilj sem deloma dosegel, sem pa tudi ugotovil kje sem pred LM-jem - še bo treba trenirat. Imel sem nekaj težav s Polarjem, ker sem mu napačno nastavil kalibracijski faktor, tako da so bili kilometri prekratki in tempo prepočasen (glede na Polar). Na koncu zadovoljen. Krompir je bil odličen, na žalost pa sem spet kmalu hitel domov. Še pridem.
Dobra tekma, ogromno tekmovalcev. Dober termin za pripravo na LM.
:arrow: pojedla krompirjevo solato
:arrow: pojedla pražen krompir
:arrow: dobila dve klobasi (pojedel nekdo drug)
:arrow: dobila krasno roza majčko
:arrow: dobila en žakelj špic paprike
:arrow: dobila za desert pa še dve kepici sladoleda v Kresnički

:arrow: Aja, no, tekla sem tudi, ma to je bila včeraj postranska stvar :wink:
:arrow: No, 50 ojrov nisem dobila, sem jih pa zato zapravila.
Všeč mi je Polonin stil, po točkah, pa dajmo še mi (ko sem se regenerirala.press)

:mrgreen: šrattala sproščeno
:mrgreen: čvekala celo ot, pardon, samo do 6 km, ker sem jo pol pobrisala
:mrgreen: komaj sem se zadrževala, da nisem šla prehitro (bi me zihr pol zvilo)
:mrgreen: opazila vse cvetje, vse nepobrane japke, kakijev ni bilo
:mrgreen: opazila vse stare in mlade, kar ni bilo težko v hudem pomanjkanju navijačev
:mrgreen: vso pot obujala spomine na lanski tek :--
:mrgreen: na 6,5 km ugotovila, da bi se raje malo bolj hitro vlekla, pa sem se šla ubežnika
:mrgreen: v cilj prišla dobre volje, brez težav, rama končno da mir, prehlad sem nokavtirala
:mrgreen: priprave na NY uspele in ga čakam z olajšanjem
:mrgreen: bila resno in strogo opozorjena, da po tekmi ne odšankam (Mitja,hvala za opozorilo)
:mrgreen: letos nisem zamudila podelitve
:mrgreen: v čast mi je, da nisem bila tretja od treh, puncam hvala za udeležbo

Sedaj pa čestitke vsem, ki ste se krstili z novim PB-jem, ene ste ga dooooolgo in hrepeneče čakale, za ene pa vem, da je bilo samo vprašanje trenutka.
Hvala tudi moji spremljevalni ekipi, še bomo šle skupaj, je prav luštno.
Laufer je pa dobil ukor pred izključitvijo, ker je šprical tek.
Naj še jaz malo dodam, KROMPIRJEV PIKNIK, aja tek je v celoti uspel in tudi opravičil svoj ime, vsaj pri meni:
:D na progi sem imela kar nekaj KROMPIRJA, da sem po lenarjenju zadnjega obdobja spravila skupaj tak čas, :D dobila sem dve porciji KROMPIRJA, eno v salati in enga praženga, :D uvrstitev pa mi je prinesla še 3kg KROMPIRJA za nagrado, tko ,da je blo dons kej za v šporget dat. Gorenci so to vse skupaj zelo dobro organiziral, hvala za lepo soboto.

Ker pa "nesreča" nikoli ne počiva, grem pa jutri še z špelo* na sadno kupo, njami :lol: :lol:

lep jesenski teden
:wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA