Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 markor
Oj,
skupinica tekačev - TAO-vcev - se iz Ptuja letos odpravlja v "severne Benetke".
Pa da vidimo, kako bomo plavali / se gondolirali.. :wink:
Se javimo, če ne prej, ko pridemo nazaj.
lp
m

p.s. še kakšni naši v Amsterdamu? Mi spimo tu.. baje v nedeljo zvečer čaga.. 8)
 nana
Jaz vam želim lahek tek in hitre noge (hmm... po mojem to ne gre ravno skupaj :oops: )
in že komaj čakam poročilo :D
@ZdravkoC: saj ne boš pozabil traso pogledat z mojimi očmi (mene zanima le, če je ravnina :roll: )
nana napisal/-a:
@ZdravkoC: saj ne boš pozabil traso pogledat z mojimi očmi

Zagotovo bom vzel tudi tvoj pogled zraven :D
Lahko pa ti pa že sedaj povem, da tam Pohorja nimajo, pa Šmarne gore ... tisti nadvozi čez avtocesto pa so za takšno ultrašico le slaščica :lol:
Baje da imajo na okrepčevalnicah pred vzponi tudi kukise :wink:
:D Super čas zmagovalca, pogoji so zgledali idealni (sonce), upam le, da ni premzlo - naj bi bilo pod 10 stopinj...
Gremo naši, ki se borite v tem trenutku na progi :!: :laola
Lepo je takole po TV gledat in se spominjat svojih korakov po teh (velikih) maratonih. :P
Uporabniški avatar
 bucko
Zdravo!

Čeprav mene zaenkrat še ni med rezultati(verjetno zaradi prijave na licu mesta) se vseeno javljam :D Skupinica štirih dolenjcev je tudi bila v Amsterdamu, trije smo naredili 21km krog po mestu, četrti je pa slikal in navijal. Avtodom smo imeli parkiran na idealni lokaciji, 100m stran od olimpijskega stadiona in 50m od športnega centra :laola

Sama organizacija teka je bila res na nivoju, nič ni bilo prepuščeno naključju. Trasa lepa, navijači fantastični, spodbuda bila vseh 21km. Vreme skoraj boljše ne bi moglo biti, vetra skoraj ni bilo, sonček na nebu, temperatura pa mislim da nekaj nad 10°C. Zaradi lokacije prebivanja smo se po teku nekaj po 18uri (za primerjavo lahko povem da je bil start malega maratona ob 13:30) podali nazaj pred stadion pogledat če se še kaj dogaja. Na naše začudenje je bilo skoraj vse že pospravljeno, kot da tisti dan tam ni teklo preko 40.000 tekačev. Z viličarjem so nalagali še zadnje ograje, na tleh so bili le manjši deli olupkov od pomaranč in ostalega sadja, ter nekaj papirčkov, se pravi skoraj nič :clap:

Svoja pričakovanja na teku sem več kot presegel, upal sem na čas boljši od 1h30min, kar mi je bila nekakšna magična meja. Toda tekači, navijači, trasa, amsterdamski zrak :lol: , adrenalin, prava mešanica hmeljske pijače in domačega dolenjskega cvička, v dnevih pred tekmo so me naravnost ponesli. Končni čas 1h27min50s, kar je za dobre 4min bolj od mojega prejšnega PB :laola :laola

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA