Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Kdo gre na NYC maraton 2010? Se bomo kaj družili - morda na zadnjih tekih po Central parku?
8) In - če koga zanima: zaradi nenadne prijateljeve odpovedi sta na razpolago dve karti v MET za Carmen, četrtek, 4.11. ob 20.00. 8) :D
Hojla,

štirje smo v posadki: Maca, Laufer, Bojanm in moja malenkost. V New York letimo iz Muenchna v sredo popoldne. Bivamo na 54. ulici blizu Centralca. Uradno nisem prijavljena na humanitarni tek v soboto, bi pa šla malo pošpegat in narest klasično sobotno ogrevanje.

Glede karte za Carmen me je Maca že obvestila, vendar še malo cincam. Jutri preverim, kako je z mojim koncertom Interpola v petek, in če ne grem, ker ne vem, kam naj mi dostavijo vstopnico, se mogoče odločim, da bom delala Maci družbo v Metropolitanki.
Bomo na zvezi.
Pridno trenirajte; ne pozabite na klance. :--(
Tudi jaz prebivam blizu Central parka - le severneje, na 85 West St. V petek zjutraj načrtujem "ogled" zadnjega dela trase - nekako od Ellinghton Circla po "peti" in skozi park do cilja. Lahko odtečemo skupaj... :D Kakšna pa so kaj vaša rezultatska pričakovanja? :?
Težko je napovedovati rezultate na maratonu s toliko neznankami (zgodnje vstajanje, transport do starta, čakanje, vreme, profil proge, gužva, itd...). Pravzaprav bo zmaga, če pridem do starta in do cilja. :laola Sredi julija sem si namreč zlomila trtico in so kakšni resnejši nameni splavali skupaj s padcem. Se šparam za drugo leto, za Berlin. :D Ali kot so rekli moji klubski kolegi: Tekli bomo na svežino!
Jst grem s familijo. Gremo v sredo zjutraj iz Dunaja preko Londona. Stanujemo v Jerseyu.
Dvomim, da se bom udeležil kakšnega "uradnega" ogrevanja. Malo si bomo ogledali mesto, predvsem štacune.

Čas? Ker je moj prvi maraton, sem si ob prijavi zadal kot cilj, da pridem v cilj. Sedaj upam na rezultat pod 4h, čeprav vem, da bi lahko zmogel tam okrog 3:50. Ampak tuki je res ogromno dejavnikov, ki delujejo proti posameznikovi volji.

Jst štatrat blue wave#1 corral 11! Mogoče se pa vidimo, tudi če se ne poznamo.
[b]Najin wave z Maco: green wave, coral 17. Start ob 9.40. Na začetek teka bova čakali takole zamaskirani, zato naju boste težko prepoznali [/b]

8) Vidve samo pridita pred "information" - bomo pa pobliže pogledali! :)
silvij napisal/-a:ToneP - tudi jaz štartam iz Blue Wave 1, Corral 8 - lahko se dobimo za kratek pozdrav pred štartom, recimo ob 8:00. :laola

Bom probal najti "informacije" in se potikati tam ob cca. 8h. Oblečeno bom imel kakšno slovensko majico (LM, Radenci, I feel Slovenia...) Odvisno od vremena.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA