Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Zjutraj se mi sicer kar ni dalo iz tople postelje na mraz ... :shock:
Na startu mi je aadler "zagrozil", da mi bo še žal - in skoraj sem mu verjela, ker nisem vedela, kako hudi klanci bodo sledili. :lol: Ker sem bila na tem teku prvič, sem se kar preveč "šparala", tako da na vrh sploh nisem prišla zelo utrujena. Kljub teku v hrib. Malo je drselo, ampak glede na to, da je klanec, sploh ni bilo panike.
Ker se je sonce na vrhu kar kmalu skrilo in je bilo zato mrzlo, nisem čakala na podelitev. Sprehod nazaj v dolino je minil v prijetni družbi, čaj na toplem pa tudi.
Skratka, lep dan. :D
Pa je le za nami jubilejna 10. izvedba Miklavževega teka. :laola Narava je poskrbela za selekcijo :arrow: teka so se udeležili samo ''ta pravi kerlci'' (152), tisti ki pa so v vremenu (mrazu) našli izgovor za neudeležbo so ostali doma. :--( Moje osebno mnenje je, da jim je lahko žal.
Na http://www.kamnican.si/19798.html so že objavljeni rezultati in nekaj slikic.
Ja, res je blo fajn dans!! :D

Zjutraj mal mraz, ampak kaj čmo... če se človk mal ogreje sploh ni panike! :) Tale hribček je bil ravno pravšnji za moj prvi gorski tek. :D

Organizacija in proga sta bla pa super, sploh za take vremenske razmere. Bravo Tomi in njegova ekipa!! :clap: :clap:

Vsi, ki ste ostal doma vam je pa lahko žal! :P

Pa še direkten link do rezultatov: http://www.kamnican.si/assets/files/TRI ... zevtek.pdf
Proga je bila odlično pripravljena. Organizacija kot vedno brez pripomb.
Tomi in ekipa, kapo dol :cast:
Me pa skrbi moja uvrstiev. Mislim, da bi morala biti eno mesto nižje. :?
Darja, kaj meniš ? Sem te iskala po Gori, pa si mi pobegnila domov :( .

lp E.
AinE napisal/-a:Me pa skrbi moja uvrstiev. Mislim, da bi morala biti eno mesto nižje. :?
Darja, kaj meniš ? Sem te iskala po Gori, pa si mi pobegnila domov :( .lp E.

Ema, tvoja uvrstitev je absolutno točna, saj sem nekje od polovce proge (ko sem začela razmišljati, da bi nehala dihati in se tako izognila pekočči bolečini v sfrknjenih bronhijih) cepetala ZA tabo in tako je ostalo do cilja.
Pobegnili ravno nismo, ampak ker niti slučajno nisem računala na aktivno udeležbo na podelitvi, smo pač počasi odšli proti domu.
Sicer pa - organizacija kot vedno odlična, proga klub razmeram spodobna (samo 1 x žlofnila :bum: ), na cilju kot na kakšni ohceti, domačinke obvladajo peko, ni kaj.
Pogrešali smo samo nekatere, ki so se hrabro prijavili, potem pa očitno ni šlo iz tople postelje, a ne, Glumac? :lol: :lol:
Tudi meni všeč organizacija,bila je boljša, kot pred dvema letoma,pa tudi "zimske razmere"so bile nekaj posebnega. (Moje skromno mnenje)
Najbolj mi je bil pa ob povratku v dolino,poleg dobre družbe seveda ,všeč "smerokaz" pravilne poti,do Snovika,tako se vsaj nismo izgubili,tako,kot sem se predlani :D .
Verjetno se vidimo tudi drugo leto!
Miro
Darja napisal/-a:... tvoja uvrstitev je absolutno točna...

Darja, se mi je kar kamen odvali od srca. Če ti praviš, da je tvoj čas pravi, bo že držalo.
99 % sem bila prepričana, da si me že v Hruševki prehitela in potem te nisem dohitela vse do cilja. Razmišljala sem le o možnosti, da si šla med tekmo za kakšno grmovje npr. odlit. :?:
Še Tomiju sem zatežila z mojim sumom o napaki, pa me ni resno jemal. Dokaza pa nisem imela. :? Ugotavljam, da bom morala začet nosit očala tudi med tekom. :oops:
Lp E.
Bil prvič in sigurno ne zadnjič na Milkavževem teku! :wink:
Najprej vse pohvale komplet ekipi z Tomijem na čelu ze res odlično organizacijo :clap: ,
navkljub ne ravno prijaznim vremenskim pogojem ste vse izpeljali z najboljšo oceno!

Zjutraj ko sem se peljal proti Snoviku je bilo z vsakim km. manj stopinj,
na štartu - 6 brrr...ampak je blo potem med tekom proti cilju z vsakim km bolj vroče;),
progo sem glede na posnetek pričakoval vseeno mal bolj položno,
ampak sej zato se pa takim tekom reče gorski tek a ne? :wink:
Konkurenca zelo pestra in tudi TF zastopstvo je bilo kar številčno :clap: ,
na koncu še lepa pogostitev in podelitev, ter nato povratek v dolino,
kjer sem šele dobil pravo predstavo o tem v kakšne klance smo grizl :lol:
Vsem čestitke za super rezultate in dobro družbo! :clap:

see yaa :wink:

p.s.
v kratkem pa še kopat v Snovik... :--
Še moje videnje včerajšnjega dne

Bila je ena bolj čudovitih nedelj v zadnjem času. Sicer je bilo pri nas zjutraj - 12 stopinj in lepi sonček tak da sem se spraševal o smislu mojega početja (predvsem o tem da je treba vstati). No v Snoviku je bilo že malo bolje (beri topleje) pa zato tudi malo temneje (beri megleno). Sicer je kofe hudo zelo pasal, toliko manj pa misel, da se je treba preobleči in iti na ta mraz...

No pa sem tudi to nekako uspel narediti in se podal poskakajoč po parkplacu gor pa dol. In poskakoval sem malo preveč in na enem ledu telebnil ko krava. Zopet se mi je zopet prikradla misel o smislu tega početja (pa še kakega drugega tudi), no pa je glavni spiker prekinil moj kvazi optimizem z napovedjo, da bo kmalu štart.

Prvi klanček me ni tako motil (tu pri nas na notranjskem itak ni nič ravno), zato me je pa stezica v nadaljevanju toliko bolj presenetila. Bil sem prvič na tem teku (in od zdaj naprej ne bom več manjkal) in tako lepe stezice res nisem pričakoval. Kolona je šla bolj počasi, prehitevati se ni dalo (pa tudi ljubilo se mi ni) in imel sem čas opazovati malo okoli sebe. Res lepo je bilo. Pravo občutenje letnega časa.... V nadaljevanju so se mi nekateri odseki zdeli res kar precej strmi ampak tako kot še vedno do sedaj so se tudi ti klanci enkrat končali. S sotrpini smo se malo prehitevali in še več izmenjavali mnenja o poštenosti stvaritev tako strmih klancev. Prihod na cilj ni bil preveč (beri srednje) zadihan, kar pa je bilo tudi v redu, saj sem imel čas in energijo sprobati vse dobrote ki so bile na voljo (zmaga gre orehovi potici in rumovim kroglicam - ježkom po domače).

Pot nazaj je minila v super družbi tekačev in moram reči, da je bil ta Miklavžev tek eno večjih mojih odkritij v zadnjem času. Vse čestitke vsem ki ste bili zraven - tako ali drugače
Čeprav sem kar pogost udeleženec tega teka, se mi je včerajšnji zdel nekaj posebnega.
Na štartu mrzlo, sneg, led, kopno...izbor superg zananstvena fantastika. Spiker je bil v formi in nas bodril pri ogrevanju in kasneje na cilju. Med tekom mi je malo drselo...in klanci so se zdeli še daljši...prehitela sta me turbinski, delta in nekaj lušnih deklc...frajtonerica je pomagala...no ja, pa je vseeno šlo, saj je bilo za vse enako. Na cilju odlično vzdušje, dovolj vsega in prelepa zimska idila...zdelo se je, da nikogar več ne zebe...kasneje se je tudi zjasnilo...videl se je tudi Triglav, Grintavec,...
Tomijeva ekipa je že po tradiciji naredila vse vrhunsko. Tokrat je to potrebno še posebej povdarit, ker so bili težki pogoji..čestitam!
Čestitke vsem, ki ste se teka udeležili, ostalim pa priporočilo.
Prišel je tudi župan Marjan Šarec, ki pa proti mojim pričakovanjem ni nič imitiral (ala Hribar, radio Ga - ga).
Pa še nekaj za ljubitelje "vrečk". To je tek, na katerem dobiš več, kot si dal. Daš 10 eur, dobiš karto za terme z veljavnostjo enega leta (12 eur) + vse ostalo, kar običajno sodi zraven...
Se vidimo prihodnje leto!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA