Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Ultra Promo Istra u mom srcu je za nami :D

Nisem našel poročil, pa sem odprl na novo.

Fantastičen decemberski tek po Istri je za nami.
Sprva sem imel pomisleke, saj je bilo napovedano slabo vreme. Po poti v Istro sem se spraševal, kam grem, ko je termometer v avtu pokazal, da je zunaj -18,5 stopinj.

Prijave so kar hitro stekle, vrečke so bile že spakirane. Start je bil le malo poznejši od planiranega, vendar v mejah normale. Temperatura je bila za tek idealna. Okrepčevalnice so bile zadosti pogoste in pijača ni bila ledena. Vse je bilo pravzaprav OK in na koncu sem se tudi stuširal. Proga je bila označena s trakovi.
Bravo Predrag in ekipa :clap:

Tek je bil dokaj zahteven in enkratno je to, da ni bilo nesreč na ledu. Kot sem videl, sem bil edini, ki je imel montirane ketne na teniskah.
Dan je bil res lep in je kar čakal, da ga zajemejo fotografski objektivi.
Čestitke vsem, in še posebej najhitrejšim.
Nazadnje spremenil ZdravkoC, dne 20 Dec 2010, 23:32, skupaj popravljeno 1 krat.
Včeraj prvič presegel razdaljo maratona in to v dokaj težkih vremenskih razmerah (mraz, sneg, led). Drugače lepa trasa, okrepčevalnic dovolj z prigrizki sadja in keksi... Celo pot sem imel tudi spremstvo na kolesu- sina. V cilju zelo zadovoljen z doseženim, glede na razmere.
Za "sladico" sem se potem s kolesom odpeljal še v Savudrijo po avto. Skratka lepa zimska tekaška nedelja.

Še nekaj malega foto utrinkov http://picasaweb.google.com/10505703095 ... directlink.
Pa je bila res lepa nedelja :D !

Lepo vreme, lepa narava...edino kar me je motilo je bila poledenela in zasnežena cesta......saj je bila glavni krivec, da sva s spremljevalko, ki me je spremljala na kolesu imeli "rahle" težave, ......ampak to je samo popestrilo lepo nedeljo. Tokrat sem tekla popolnoma neobremenjena s časom in uvrstitvijo, zato sem na cilj pritekla med zadnjimi :D ;
Start je bil res malo zamaknjen, okrepčevalnice solidno založene, proga dobro označena in v cilju kuhano vino ter topel tuš....... pogrešala sem samo topel obrok, ampak tudi to mi ni pokvarilo Istre u mom :heart !

Čestitke "tahitrim" in seveda vsem ostalim :clap: !
vencelj napisal/-a:Bravo in čestitke vsem :!: :clap: :clap:
Kaže, da smo žal prav lansko leto naleteli na organizacijsko in vremensko "sušno leto", ki mi je dodobra zamerilo zimske teke :roll: :roll:

LP, vencelj

Se podpišem. :!:
 Cici
Cenjena druščina!

Krasna je bila tale Istra!Tekaških prireditev se z Mucki ne udeležujeva prav veliko, zato se vsake takšne epizode prav nekritično razveseliva. Cilj je zato doživetje in prav imenitno se nama je zdelo, ko je termometer med vožnjo čez Barje zmrznil do -20, škripanje snega pod nogami in kolesjem nad poprhanimi solinami je pridahnilo potrebno romantiko, sploh pa ni bilo moč skriti vzhičenosti nad klenimi teleščki kereljcev in spoštovanja do vseh žilavih dam. Z Mucki sva namreč izvedli zgolj ultra kombinacijo z MTB, kaj več pa si še ne upava. Čeprav sva traso čisto solidno zmogli, še več: po 5-urnem miganju se mi je celo odlepil hrkelj, ki me je bolezensko matral ves prejšnji teden.

Organizacija se nama je dopadla, morda prav zato, ker je bilo vse tako po domače: štart nekaj takega kot na krosu v osnovni, majico, ki sem jo dobila, pa bom lahko uporabljala tudi za rjuho v gorskih postojankah. Štanti so bili čisto solidni, še posebej je nepozabna gospa pri Jorasu; res da bi napitki v drugi polovici lahko bili bolj topli, a tudi to je rešila spremljevalna ekipa radoživih deklet s čudežnim čajčkom. Vsa čast jim, pa v cilju še njihovi potički, borovničkam in še čemu. Tudi Predragu en poklon, saj se je trudil, midve pa sva mu težili. :wink:

Do naslednje tekaške epizode, vsem polube, vsem pozdrave: Cici in Mucki

PS: Slike bodo kmalu (ne najdem kabla).
Tudi zame prvi daljši tek od maratona, ki sem ga dokončal brez problema. Vse je bilo super, organizacija super, hrane in pijače zadosti, led in sneg sta samo popestrila vse skupaj. Plus da smo v dolini še dočakali sonce.
Predrag in druščina, najlepša hvala.
Uporabniški avatar
 GTA
Še zadnja tekaška preizkušnja letos je za nami. Z vidika našega kluba je uspela v celoti, saj smo vsi prišli do cilja - Iztok, Simon in Blaško prvič na razdalji daljši od maratona, Armin pa na razdalji daljši od polmaratona. Edo je uspešno prestal začetek baznega treninga za "tekmo leta" konec maja, Neža po pričakovanjih, sam pa sem se kar izčrpal na težki progi in sledenju hitrega Mirota. Brez pripomb nad organizacijo, saj smo imeli odlično spremljevalno ekipo, ki je rešila vse pomankljivosti - hvala Beti in Tanja za vse dobrote in podporo ter Medotu na celotni progi in Boštjanu (prvi del je odtekel kot petarda) v drugem delu proge, vsem sotekačem za lep dan in naši ekipi za odličen zaključni večer v idiličnem gostišču kar nekje! Sedaj nas čaka malo veselega decembra, potem pa novim izzivom naproti!
Pozdravljeni "Istrani"!

Bravo za doseženo! Kapa dol!

Zdaj pa na več kot le "zaslužen počitek" (tudi leto 2011 ne bo "od muh").

Lepe praznične dni in uspešno tudi v letu 2011! Zvone
E, v taki družbi, pa ti tudi vreme nemore pokvarit fantastičnega vzdušja. Najlepše kar sem doživel na tretjem mojem Ultrapromo je bilo teči z najbolj znanima ultra maratoncema Nataša Robnik in legenda Zdravko Čufar. :clap: :clap: :clap: :toast:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA