-  02 Jan 2011, 15:55

Bom tokrat krajša kot običajno:
  vreme bistveno toplejše kot v Ljubljani (sprva sem oklevala, ali naj grem na PST ali na Obalo - odločila sem se prav)
 vreme bistveno toplejše kot v Ljubljani (sprva sem oklevala, ali naj grem na PST ali na Obalo - odločila sem se prav)
  s svojim tekom zadovoljna: 8,5 km v tempu 5'13/km je za zimsko obdobje dobro, pa še niti se nisem preveč "matrala"
 s svojim tekom zadovoljna: 8,5 km v tempu 5'13/km je za zimsko obdobje dobro, pa še niti se nisem preveč "matrala"
  vsak udeleženec dobil kozarec - pridem še 4-krat, pa imam cel komplet
 vsak udeleženec dobil kozarec - pridem še 4-krat, pa imam cel komplet 
  v cilju sem pogrešala vodo - bil je čaj (ki ga je bilo premalo), bil je sok, ki ga je sicer bilo dovolj, a bi veliko raje vodo, te pa ni bilo
 v cilju sem pogrešala vodo - bil je čaj (ki ga je bilo premalo), bil je sok, ki ga je sicer bilo dovolj, a bi veliko raje vodo, te pa ni bilo
  srečala nekaj TF-jevcev, drugi so se pa preganjali drugje ali lenarili doma
 srečala nekaj TF-jevcev, drugi so se pa preganjali drugje ali lenarili doma
  čestitke Obivankenobiju za 2. mesto!

vreme bistveno toplejše kot v Ljubljani (sprva sem oklevala, ali naj grem na PST ali na Obalo - odločila sem se prav) s svojim tekom zadovoljna: 8,5 km v tempu 5'13/km je za zimsko obdobje dobro, pa še niti se nisem preveč "matrala"
 s svojim tekom zadovoljna: 8,5 km v tempu 5'13/km je za zimsko obdobje dobro, pa še niti se nisem preveč "matrala" vsak udeleženec dobil kozarec - pridem še 4-krat, pa imam cel komplet
 vsak udeleženec dobil kozarec - pridem še 4-krat, pa imam cel komplet  v cilju sem pogrešala vodo - bil je čaj (ki ga je bilo premalo), bil je sok, ki ga je sicer bilo dovolj, a bi veliko raje vodo, te pa ni bilo
 v cilju sem pogrešala vodo - bil je čaj (ki ga je bilo premalo), bil je sok, ki ga je sicer bilo dovolj, a bi veliko raje vodo, te pa ni bilo srečala nekaj TF-jevcev, drugi so se pa preganjali drugje ali lenarili doma
 srečala nekaj TF-jevcev, drugi so se pa preganjali drugje ali lenarili doma čestitke Obivankenobiju za 2. mesto!

. Nazaj grede iz Pirana v Portorož smo se strogo držali obale in namerili vsega skupaj 8,5 km.
. Nazaj grede iz Pirana v Portorož smo se strogo držali obale in namerili vsega skupaj 8,5 km. 

, drugače pa drugih problemov na tekmi nisem opazil, človek ne more verjet kaj se vse da dobit za 5 EUR, tako, da Mojmir tukaj
, drugače pa drugih problemov na tekmi nisem opazil, človek ne more verjet kaj se vse da dobit za 5 EUR, tako, da Mojmir tukaj   

(odlični krofi, čaj, sok, kozarci, medalje...)
 (odlični krofi, čaj, sok, kozarci, medalje...) 
   .
.