Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

spela*
Bom tokrat krajša kot običajno:
:D vreme bistveno toplejše kot v Ljubljani (sprva sem oklevala, ali naj grem na PST ali na Obalo - odločila sem se prav)
:D s svojim tekom zadovoljna: 8,5 km v tempu 5'13/km je za zimsko obdobje dobro, pa še niti se nisem preveč "matrala"
:D vsak udeleženec dobil kozarec - pridem še 4-krat, pa imam cel komplet
:( v cilju sem pogrešala vodo - bil je čaj (ki ga je bilo premalo), bil je sok, ki ga je sicer bilo dovolj, a bi veliko raje vodo, te pa ni bilo
:D srečala nekaj TF-jevcev, drugi so se pa preganjali drugje ali lenarili doma
:D čestitke Obivankenobiju za 2. mesto!
 AinE
Čeprav sem lani sklenila, da bom v letošnjem letu še zmanjašala število mojih udeležb na tekaških prireditvah, sem se že 2. 1. znašla na štartu v Portorožu. :roll:
Prijatelji so me pregovorili, da ta tek ne šteje, ker ni tekmovalen in takega smo si tudi privoščili 8). Nazaj grede iz Pirana v Portorož smo se strogo držali obale in namerili vsega skupaj 8,5 km.
Čaja je mogoče primanjkovalo tudi zato, ker sem jaz popila kar tri. :oops:
Nad organizacijo nimam pripomb.
Gotovo še pridem na kakšen tek v primorski konec, saj sem bila zelo prijazno povabljena :D
Lp E.
Z mojim 2. nastopom v Portorožu sem kar zadovoljen, v planu sem imel sicer tempo 3.50 min/km vendar se mi nekako ni izšlo, tako, da bolje kot 3.53 včeraj pač ni šlo...Proga je bila dobrih 900 m daljša kot lansko leto, garmin mi je sicer nameril 8.5 km...Boljšo konkurenco (zmagovalec mi je v drugi polovici preveč pobegnil...) sem pogrešal zadnjih 2km, saj mi je kar malo padla volja, da bi držal isti tempo kot na začetku, motili so me pa sprehajalci, kjer sem se na nekaterih mestih moral praktično popolnoma ustaviti :evil: :?, drugače pa drugih problemov na tekmi nisem opazil, človek ne more verjet kaj se vse da dobit za 5 EUR, tako, da Mojmir tukaj :clap: :cast1: :laola (odlični krofi, čaj, sok, kozarci, medalje...)
Vreme je tudi bilo, sicer ne čisto po željah, vendar precej bolje kot v pri nas v "sibiriji" :) :roll: , družba maloštevilčna, vendar odlična :toast: :TF).
Čestitke vsem za rezultate, zdaj pa malo dileme, Medeja ali (ne)Medeja... :?: :!: :roll:

Srečno in Uspešno tekaško leto želim vsem!

Lp! :wink:

p.s.: Špela, hvala za čestitko!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA