Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Danes, ko je bil tako krasen dan, se je res splačalo odpraviti na Slovensko obalo, točneje v Sečo.
Približno 50 tekačev in pohodnikov se nas je udeležilo teka in pohoda "Do konca in nazaj". Štartali smo pri vhodu na soline na Seči, tekli pa v smeri gostilne Ribič, sledil je obrat in nazaj proti štartu, nadaljevali po peš poti proti Sečovljam, mimo avtobusne postaje, pod mostom, na kolesarsko stezo do mejnega prehoda Sečovlje, obrat in nazaj. Proga je bila povsem ravninska, Garmin pa je nameril dolžino 11,5 km.

Vsi udeleženci smo za štartnino 5€ dobili spominsko kolajno, čaj, krofe ter darilce, najboljši pa še kolajne.

Mojmir in njegova ekipa so se, kot je to že v navadi, potrudili in pripravili lepo tekaško prireditev :clap:. Hvala, še pridemo :D

Skupaj z MiciM, Maco in Mušnico, smo se podali še v Piran in ob kavici uživali na sončku. Pogovor je nanesel še na cilje v prihodnje. Eden od mikavnejših je Grossglockner Berglauf :D .

Pa še nekaj FOTK: https://picasaweb.google.com/marathon85/SecaTekDoKoncaInNazaj#slideshow/5570647686920794290

Lepo tekajte, Matjaž
Včerajšnja nedelja je bila res kot nalašč za en kratek izlet proti morju,
ko si pa že ravno na prizorišču dogajanja bi bil pa greh,
če se ne bi zavezal superg in odtekel par km v enkratni družbi :wink:
Nabralo se nas je okrog 50 tekačev in tekačic,
TF je imel itak najštevilčnejšo zasedbo in tako se lahko predvideva kakšno je bilo vzdušje...SUPER!!! :clap:

Sam tek je bil balzam za dušo, ob morju cca. 11,5 km, sonce,...
Začela in končala sva ga skupaj z Matjažem, proga ravninska, čas ok,
bistveno pa je, da smo preživeli spet en lep tekaški dan in seveda mal počvekal...
V cilju pa seveda tud ni manjkalo okrepčila čaj, krofi in frutabelce hmmm

See yaa :wink:
foto na http://www.skid.si

in še drugi letošnji tek je pod streho. večkrat sem že slišal, da sem tečen in zato vas za te "manjše" teke ne obveščam preveč, kar pa ne pomeni, da se ne splača priti in jih odteči 8)

včeraj je bilo idealno! resnično upam, da nam bo narava tako naklonjena tudi 20.3.2011 na Povežimo soline 2011

še pred tem pa vas vse vabim na tek Gor in dol po Seči, ki bo v nedeljo 27.2.2011
ti trije teki Od trga do trga, Do konca in nazaj in Gor in dol po Seči, so kot naša in vaša priprava na Povežimo soline. vi se spoznavate s progo, mi pa se organizacijsko ogrevamo...

ZAHVALJUJEM se vsem, ki ste se udeležili teka in prinesli veselje v zimsko zaspane soline :clap:

Rezultati teka Do konca in nazaj

8 km ženske
1. Koncilja Barbara 36.58
2. Kralj Zalar Vesna 38.19
3. Vidmar Karmen 41.22
4. Turk Vesna 42.45
5. Grčar Nina 43.47

8 km moški
1. Peternel Miroslav 32.44
2. Cikron Tomi 33.30
3. Leben Jože 37.30
4. Zgonc Darko 38.14
5. Kralj Miro 38.19

8 km skupno
1. Peternel Miroslav
2. Cikron Tomi
3. Koncilja Barbara
4. Leben Jože
5. Zgonc Darko
6. Kralj Zalar Vesna
7. Kralj Miro
8. Vidmar Karmen
9. Krempelj Janez
10. Turk Vesna
11. Rogelj Jože
12. Grčar Nina
13. Štrukelj Bojana
14. Drobnič Marjeta
15. Goršek Nataša
16. Marjanovič Nadja
17. Mejak Božidar
18. Šorli Kati

12 km ženske
1. Bošnjak Zorka 52.44
2. Gričar Polona 53.08
3. Draksler Alenka 55.55
4. Korbar Bojana 57.25
5. Vrčkovnik Ksenija 59.34

12 km moški
1. Vrhunc Matjaž 44.14
1. Smolnikar Aljoša 44.14
3. Klemenc Tone 49.07
4. Zdralič Sebastjan 49.08
5. Bartole Andrea 50.29

12 km skupno
1. Vrhunc Matjaž
1.Smolnikar Aljoša
3. Klemenc Tone
4. Zdralič Sebastjana
5. Bartole Andrea
6. Rizvič Edin
7. Stanjko Henrik
8. Topalovič Zoran
9. Bošnjak Zorka
10. Gričar Polona
11. Pivk Bojan
12. Gunjač Vladimir
13. Frim Vili
14. Ulčar Aljoša
15. Draksler Alenka
16. Kragelj Ivan
17. Mrhar Bojan
18. Šter Matjaž
19. Korbar Bojana
20. Vrčkovnik Ksenija
21. Kadič Garcia Sanela
22. Brljak Željko
23. Aničič Završnik nataša
24. Božič Tanja
25. Draksler Goran
26. Glavan Simona
27. Mlakar Jana
28. Gruntar Irena
29. Hadžič Ibrahim

http://www.skid.si
Nazadnje spremenil Mojmir Kovač, dne 07 Feb 2011, 16:10, skupaj popravljeno 1 krat.
Glede na to, da sem bil s familijo itak v Izoli odločitev o teku sploh ni bila vprašljiva.

Bilo je zares odlično, TF-jevci ste super ljudje in tako med kod po teku je bilo vzdušje neverjetno...

Na koncu bi se rad zahvalil za pulover ki mi ga je dal Mojmir (moja dama je pozabila, da je imela ključe od avta v vozičku :evil: ). Danes sicer malo kreham, kujšega pa ne bo!

Od zdaj so primorski teki redno na koledarju :D

Uživajte
Tudi jaz sem bil za vikend na odmoru v Portorožu in zato sem se z veseljem udeležil tega prekrasnega teka :laola bilo je res super vse čestitke :clap: organizatorju,pa še sam tek mi je super uspel.
Se vidimo na naslednjem teku 27.2 upam,da nam bo vreme naklonjeno.
lep pozdrav :wink: OLSON :D
piky saj, ti si rekel, da sem ti ga dal...
želel bi le da so stvari jasne, ker če ne bo na naslednjem teku 300 ljudi, ki bodo prišli po pulover, in trdili bodo da so brali na TFju, da šenkujem puloverje. saj veš, beseda, da besedo in ven pride vol 8) 8) 8)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA