Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

janzi
Smo že nazaj, izredno lep maraton, dobra organizacija, družba.... REZULTATI.Vreme zdržalo,žulji na nogi prisotni.. Kaj več pa jutri. :D :D :D
In še nekaj malega FOTK, tako iz turističnega kot tekaškega potepanja po Veroni.
VAU TINA!!! Noro dober čas :laola
Po mojem se je Uroš moral kar lepo zraven namantrat, da te je dohiteval :wink:

P.S.: za tiste, ki še ne vedo: Uroš je tekel z mojo številko, jaz sem pa čez vikend imel proizvodni maraton....
Čestitke vsem, ki ste pretekli Verono na takšni ali drugačni razdalji :laola :clap: :clap: .

Tina je odtekla fenomenalen rezultat :cast: .

Zdravki, ti si pa dokazal, da si neuničljiv. Manj kot dva meseca po operaciji žil si pretekel maraton in to v stilu kot znate samo veliki :laola :cast: :cast: .....aja saj veš :pivo: .

Lp :)
Samo:-) napisal/-a:VAU TINA!!! Noro dober čas :laola
Po mojem se je Uroš moral kar lepo zraven namantrat, da te je dohiteval :wink:

Midva sma samo uživala :wink:

Samo:-) napisal/-a:P.S.: za tiste, ki še ne vedo: Uroš je tekel z mojo številko, jaz sem pa čez vikend imel proizvodni maraton....

A si mogo izdat? :mrgreen:

Hvala vsem, bilo je čudovito, skoraj pocukrano bi lahko rekel.
Uporabniški avatar
 muc
raf napisal/-a:še moj pogled na včerajšni gigante slalom v Veroni.
http://www.ednevnik.si/entry.php?w=diabetes&e_id=146326

Raf, ko sem pa zdej prebral tvoj "pogled" na včerajšni maraton sem pa ostal čisto brez besed in res lahko samo rečem, da mi je v veliko čast, da te poznam!

Raf, TI SI NAJVEČJI CAR in zame sigurno zmagovalec !!! :laola

p.s.
Uroš čestitke tudi tebi!..si nas hotel mal okrog prnest a?!...BRAVO!!! :clap:
Lepo je bilo. Čudovito. Odlično.
Družba polna energije in dobre volje :D
Lepše ni moglo it. TINA je ftrgala na maratonu :clap:
Uroš je položil izpit za zajca :--
Imeli smo tri, ki so prvič tekli v tujini. :Fslo
Vera je pretekla svojo prvo enaindvajsetko. :cast:
Brane je vsekal OR.
Vsi na koncu zadovoljni, z mano vred :D
Julijo sem zgrabil tam, kjer se najbolj sveti.
Fotke in ostalo pa drugič, kot je pri meni navada :mrgreen:
Uporabniški avatar
 raf
Nazaj grede smo malo dabatirali o tem, da je ta maraton res nekaj posebnega in bi bilo dobro, da naslednje leto gre na ta maraton kar cel bus TF, ker kolikor sem videl pride iz ostale Italije tja kup avtobusov.
Bi bilo zanimivo in poučno, oziroma sem prepričan, da bi se dalo zadevo izpeljati, ker interes bi sigurno bil.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA