Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 MatjazV
Danes smo bili na teku po Panovcu deležni celo nekaj sončka. Kot vedno, na tekmi odlično vzdušje in organizacija. Proga kar zahtevna, razgibana in bolj kros varianta.
Forumovke in forumovci odlično tekli in spet pobrali par kolajn in pokalov. Čestitke vsem.
Hvala Maci za hiter, udoben in varen prevoz ter ostalim za super družbo.

Nekaj FOTK s podelitve.

Lp, Matjaž
Nazadnje spremenil MatjazV, dne 28 Feb 2011, 10:08, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
 raf
1. prišel zaradi toplega vremena, ker pač imam zmrzovanja že čez glavo in bil uslišan z sončkom ter fanj družbo.
2. proga zanimiva in idealna za nabiranje moči, ker gre doli gori in še dobro, da ni bilo mokro, ker potem bi rabil dereze, da bi zvozil vse ovinke
3. čeprav sem si rekel, da grem čist na izi brez kakega časovnega limita sem že takoj po stotih metrih ugotovil, da gredo taprvi kot norci in sem pač samo sledil sredino in užival v opazovanju zanimivih objektov ob progi in na progi.....
4. Cas 49.45 pravi, da sem šel pod časovnim limitom in je to celo ena najhitrejših desetk v moji karieri.
5.ponudba v cilju na ravni hotela z tremi zvezdicami in tudi pasta party je bila veliko boljša, kot v italiji na tekih. Upam, da je kateri od organizatorjev polovičke iz gorice bil na tem teku in me bo pasta v gorici čez teden dni tudi tako rezveselila, kot me je današnja.
6. hitro se odpeketal z sinom v palmanovo na shopinh izlet. izkupiček je bil bolj slab, ker mulcu ni všeč italijanska moda.......
6.po vrnitvi sva se ustavila v gostilni pri Graharju v Dane pri Sežani in si privoščila pošteno kosilo, ki je bilo sestavljeno iz veliko beljakovin različnih oblik.......
7.....zzzzz
8.....zzzzz
9 dan je bil lep in veliko takih si želim......
Uporabniški avatar
 muc
Še zjutraj nisem bil prepričan kam se odpeljat...Gorica ali Seča?!
Glede na to, da paše mal spremembe in spoznavanja različnih lepih delov Slovenije,
sem zavil proti Gorici in res se je izplačalo! :wink:
Že na poti tja se je pokazalo sonce, temperatura se je tudi dvigala z vsakim km in je res prav pasal po dolgem času tečt pri + stopinjah in soncu.
Že takoj na štartu mi je blo prec jasen, da bo kr "letel" glede na konkurenco in točn to se je zgodil...mal me je presenetl tek po gozdu in kakšen klanček, ker je bil to sploh prvi kros zame ampak v cilju ful zadovoljen...organizacija res super, same pohvale, družba tako kot vedno enkratna, TF pobral en kup pokalov in medalj...čestitke vsem še enkrat :clap:

Sedaj pa z mislimi že spet nazaj v Gorici...see yaa v nedeljo :laola
Uporabniški avatar
 maca
Nimam skoraj kaj dodati, sonce me je neizmerno razveselilo, malo tudi pogrelo, med tekom mi je bilo celo nekoliko pretoplo, ker sem mislila, da se po Valenciji sploh ne bom več ugrela. Pa je šlo. Krasno. Na trenutke, predvsem v klanec, sem dihala malo bolj težaško, progo pa pretekla v skoraj enakem času kot lani.

Primorci so se odrezali odlično, itak, saj so primorci, skoraj da se to od njih pričakuje. pašta z gorgonzolo je bila odlična, pred tem sem pomlatila nekaj prav slastnih Erikinih piškotov (Raf, hvala, ker me nisi po prstih tepel), kot pika na i je sedel še Janin mafin in na koncu, mlajsk, prava primorska kava. Maca presnojedka se je potuhnila v mišjo luknjo. Matjažu hvala za fotodokumentacijo.

Vsem pa hvala za družbo in lepo preživeto nedeljo.
Uporabniški avatar
 tae
Na tem teku bil leta 2009. Takrat so govorili, da proga meri 10,4 km. Zanima me ali je ostala enaka, ali so jo letos kaj skrajšali?

Absolutni rezultati med moškimi so prav zanimivi in neverjetni. Glede na to, da je to razgibana proga, bolj kros. Tudi, če vzamem, da je bila proga dolga točno 10 km, je kar 59 moških tekmovalcev teklo v tempu pod 4 min./km., kar je 45% vseh oziroma skoraj polovica. Ne vem ali se je na tem teku zbrala vsa slovenska rekreativna elita, ali je slovenski rekreativni tek tako napredoval. Res noro, kakšna konkurenca. Še dobro, da nisem več toliko v tem tekmovalnem teku, saj se trenutno nebi uvrstil niti na polovico.

Posebne čestitke našemu muc-u. Pojavil se je od nikjer, sedaj pa raztura vedno in povsod. Aljoša, ti si zame pravi tekaški fenomen rekreativca. :clap:
vencelj napisal/-a:
ROSI64 napisal/-a:Tae, kje si zasledil letošnje rezultate :?: :?:

če ne drugje, povezava nekaj postov prej...
Letnico bo pa moral popraviti Matjaž...

Lp

Letnico sem popravil.

Meni je garmin nameril 9,3 km. Proga vsekakor ni dolga 10 km.

Matjaž
Uporabniški avatar
 maca
tae napisal/-a:Na tem teku bil leta 2009. Takrat so govorili, da proga meri 10,4 km. Zanima me ali je ostala enaka, ali so jo letos kaj skrajšali?

Moj garmin je letos nameril 9,32 km, lani pa 9,42 km (mogoče sem letos malo bolj krajšala????)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA