Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Res lep tek
udeležba SLO :Fslo pa nadpovprečna
Ta tek nam je res prirasel k srcu
Bravo Zagrebčani, še bolj pa Čazmanci :clap: :clap: :clap:
mislim, da je bila to moja peta udeležba, pogrešal sem pa bobrčka :--(
pa kasneje kaj več :D
Uporabniški avatar
 Samo:-)
Hvala za čestitke!

Res je bilo odlično! :laola
Slovenci smo pa itak ftrgali :twisted:

Jaz sem svoj lanski čas popravil za debelih 20min na 5:32:30 in sem še toliko bolj vesel.

Res je super občutek, ko zaslišiš svoje ime v cilju in začne množica ploskat.

Kako pa nekdo preteče več kot eno uro hitreje bosta pa opisala dexi in zajc :mrgreen: . Meni to zaenkrat še ni pretirano jasno :wink:
Uporabniški avatar
 raf
Tale Ultra je pa res nekaj posebnega. ko prideš v Zagreb dan po demonstracijah in pričakuješ kup protestnikov ugotoviš, da smo samo tekači na trgu bana in prvih 15 km se počutiš, kot car, ker tečeš po aveniji in se ustavi ves promet v vsakem križišču, da gremo neovirano naprej. seveda je spremstvo do konca tako in filing je res dober. Pohvale organizatorju za dobro varnost.
Seveda pa vsak progo premaga s svojim tempom in moj je bil malo manj kot uro za zdravkotovim in kako je zgledalo moje potovanje od kapitola do kapitola si pa preberite na spodnji povezavi.

http://www.ednevnik.si/entry.php?w=diabetes&e_id=148034
Uporabniški avatar
 Štefan
Glej če že greš s tako druščino kot je Spartabanda, potem si že itak zmagal. Kot mladenič met ultraši sem se odlično počutil, glej ga zlomka, pa še rezultat ni bil slab, zato, nakar se pripravljam za naprej.Dobrega raspoloženja niti veter ni mogel pokvarit. Tudi Kristiju hvala saj sva, kar 40 km skupaj garala. Pa, da ne pozabim črpake iz HR v SLO, ki smo jih obiskali so nam povrnile, kar nekaj energije, :toast: pa seveda zaključek pri Zdravkotu: pijača, kava, sladica in na koncu še ples. :laola Skratka odličo! :clap:
:D

Prva letošnja cestna ultra je za mano. Odlično počutje ves dan, danes pa tudi. Čestitke organizatorju za zgledno izpeljano prireditev, brez štartnine, vse od tuša v cilju( ki je bil pravi balzam), do podelitve in toplega obroka, na progi pa okrepčevalnice in maksimalno poskrbljeno za varnost. :clap:
Družba je bila pa :laola
Inot hvala za prevoz :clap:
tudi jaz sem si želelel odteči ta lep supermaraton pa mi je zmankalo
časa :-- .Vidim da smo ultraši v formi in da je pred nami pestra sezona.
čestitke vsem ki ste se udeležili teka in ga uspešno zaključili :drink . :pivo: :TF)
Uporabniški avatar
 zajc
Pred tem sem imel kar precej treme, ker sem enkrat že prej na tej progi doživel pravi debakl z dehidriranostjo (in utrujenostjo). Cilj sem imel preprost, teči pod petimi urami in nekaj kilometrov slediti dexiju27. Teh nekaj kilometrov se je prelevilo v 52 kilometrov, vmes pa sem mimogrede odtekel maraton pod tremi urami in skoraj dosegel osebni rekord :lol: No, na 52 km je dexi27 demonstriral kako je treba teči in sem mu do konca samo še gledal v hrbet. Vmes mi je stregel ROSI64 in lahko rečem, da sem se počutil kot kralj za kar sem mu zelo hvaležen.

Čestitke vsem za dosežene rezultate :clap: in zahvaljujem se dexiju27, ki me je "vlekel".
Uporabniški avatar
 vanja
ZdravkoC napisal/-a:... pogrešal sem pa bobrčka :--(

NI BLO BOBRČKOV!? :--(

Drugače pa čestitke vsem, ki ste jo pretekli - sem bila z mislimi z vami!

LP, Vanja

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA