Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 ero
hoj in lep pozdrav s plavalnega tečaja za Savo :D današnji tek je bil gotovo eden bolj prijetnih v mojem življenju. dobra družba, super proga, otročje čofotanje po lužah in blatu - kaj češ več?

zdajle bom v galerijo naložil fotke in kasneje še kaj dopisal.

res je bilo super! a če je deževalo? je! a če je bilo blato? bilo, bilo? a luže so bile tudi? seveda! ob nekaterih bi rabil oznake za rečno navigacijo in za globino. a če je bilo fajn? k strela :!: :D
Uporabniški avatar
 bigfrik
A se mogoce cuti kancek ironije pri vsem skupaj,al ti mogoce kot malemu niso dovolili cofotati po luzah,pa si zdej not prnesu?
 Lučko
Hoj forumci, :lol:
tek smeha, klepetanja in otroškega tacanja po lužah, to so glavne karakteristike današnjega teka ob Savi. Že dolgo se tudi jaz nisem imel na »tekmi« tako luštno kot danes: Erč, Slončk, Panta, Vanč-SV in Luč smo bili otroci Save, otroci luž in blata. Tisto besedo »tekma« sem dal v narekovaje, saj nobeden od nas forumcev ni dobesedno tekmoval, dobesedno pa smo tekmovali kdo bo koga zalil, pošprical, skratka po glavi nam je šla sama lumparija. Nevede, igraje in brez kakršnega koli truda je naša skupinica pripeljala našo Vanjo do 1. mesta. Na cilju pa smo tudi spoznali novo našo forumko Ninočko-Nino, ki je tudi kar tko (BTW) osvojila 3. mesto. Vam povem, otroško lahko, igraje…no konec koncev laufat smo pa moral. Res bilo je luštno in zabavno, tek (movanje) kakršnega si še želim. :wink:
Uporabniški avatar
 Matej
Moje poročilo bi moralo biti danes napisano pod: Tek po PST. Žal sem bil ob 8.45 edini junak 8) (ali bedak :? ? ne vem,), ki je čakal na napovedano akcijo. Po 15 minutah čakanja sem se mešanih :P :( občutkov vrnil domov in, da dan ne bi bil zgubljen, sem se odpravil na tek ob Savi.

Bilo je res fajn. Brez pravega tekmovalnega naboja, zato pa toliko bolj sproščeno in zabavno. Vreme je bilo totalno nemogoče, vendar pozitivno naravnanim, kot smo bili, je bilo to samo razlog več za dobro voljo.
Uporabniški avatar
 TAJO
Tudi meni je bilo danes na teku se posebej vsec.
1/ Ko sem ze mislila, da bom zaradi casovnega limita organizatorja morala teci samo 4 km ( in sem se ze zacela sekirati, da bo moj danasnji trening pomanjkljiv), me je resila Pia, ki me je
'skoraj nadrla': a nisi rekla, da gres 13 :?: zato sem se opogumila za nadaljevanje teka na 13 km. Pia, hvala :D :D :D :!:
2/ Kmalu sem ugotovila, da nisem edina cez limit, torej - pa kaj potem?
3/ Mirno sem lahko cofotala cez luze, blato se je veselo lepilo name, voda, ki sem jo zajemala v superge, je komaj sproti odtekala, ampak bilo je super, cesa takega se nisem dozivela na teku. Pred pol leta najbrz niti na sprehod ne bi sla v takem dezju :D :D !
4/ Kmalu po 4. km se je za mano ( ni bilo prvic, ker sem ze spet bila zadnja na progi :oops: ) pojavil skrbni mladenic na kolesu - verjetno mlajsi kot moj sin - in me opozarjal na luze in usmerjal na progi. Hotela sem ga poslati naprej, pa se ni pustil odgnati, ces da je zadolzen, da se komu na progi kaj ne zgodi! Tudi OK!
5/ Super je bilo, ko sem zavila na del proge cisto ob bregu Save, pa sem od blizu lahko videla, kako deroca in blatna je reka.
6/ Par, ki je tekel pred mano, mi je bil vedno blize, se posebej, ker je imel gospod iz minute v minuto tezje hlacnice svoje trenirke, tako da mu je mladenic na kolesu predlagal, naj jih slece in ozame in si jih celo priveze z vrvico od startne stevilke. Verjetno je nasvet uposteval, ker sem potem jaz tekla vstric z njegovo gospo skoraj do cilja.
7/ Torej - ceprav tudi jaz v otroskih letih nisem smela cofotati po luzah in blatu, mislim, da nikoli ni prepozno, mama pa itak ne bo izvedela, prehladila pa se tudi ne bom ! :shock:

Pia, se enkrat hvala :laola
 Ninocka
Pravi aquatek (= voda tudi do kolen, izmenjajoč dežek in naliv, deroča Sava ob progi)! Užitek, za katerega do danes nisem vedela, da obstaja 8) :D ! Kot mehkužnica, ki sem pred tem morda 4-krat tekla po dežju, sem se najprej čudila "ekstremnim" pogojem proge :shock: . Ko pa mi je postalo vseeno za totalno premočenost (in nove mizunke :oops: ) sem se zlila z naravo in pričela se je prava tekaška uživancija :P :P :P .

In v cilju prijetno prvo spoznavanje s forumovci, ki so/ste me (pre)obleki in vso premraženo dostavili na dom. Hvala! Prav super nedeljski dopoldan!
Uporabniški avatar
 lunca
BRAVO!:clap:
Čestitam vsem, ki vas današnji deževni dan ni odvrnil od načrtovanega teka. Mene namreč je, pa čeprav sem si obljubila, da grem prvič premagat tako razdaljo. In čeprav že nekaj časa tečem tudi v dežju. Ampak danes se mi je naliv zdel res prehud.
Zato vsem vam :cast1:
Uporabniški avatar
 Tjaša
lunca napisal/-a:BRAVO!:clap:
Čestitam vsem, ki vas današnji deževni dan ni odvrnil od načrtovanega teka. Mene namreč je, pa čeprav sem si obljubila, da grem prvič premagat tako razdaljo. In čeprav že nekaj časa tečem tudi v dežju. Ampak danes se mi je naliv zdel res prehud.
Zato vsem vam :cast1:

Ko sem po temeljitem pregledu Lučkota ugotovila, da nima plavalne kožice in škrg :shock: in da danes ne bom spala s povodnim možem :roll: , mi je postalo žal, da sem zamudila čofotanje po lužah.
Z Lunco sva se dogovarjali, da danes skupaj izgubiva nedolžnost na 13 km, pa sva zjutraj ugotovili, da bi bili za ta dogodek primerni bolj romantični pogoji :oops: , zato sva od dogovora odstopili.

Bravo, čofotači :D
Uporabniški avatar
 ero
hojla,

fotke so v galeriji :arrow:

Pia se je potrudila in naškljocala prek 100 fotk. na najbolj žmohtnem delu proge seveda ni mogla fotografirati a zato smo z veseljem podoživeli užitek in ji pozirali takole:

Slika

v dokaz, da je tak tek koristen za duha in telo, inše okrancljaš se mimogrede (predvsem punce) pa še:
SlikaSlikaSlika

hvala organizatorjem za trud in za borovničke :)

mimogrede - med tekom smo precej debatirali o tehniki izločanja tekočin - čudno, ne? predvidevam, da bo za to potrebno še dodatno izobraževanje...
Uporabniški avatar
 Matej
Ero, v galerijo si dal graf s konfiguracijo proge. Polar ti je nameril kar 145m višinske razlike. :shock:

Mogoče si meril, kako se nam je dvigovala dobra volja, :) :lol: :D ta je res segla do neba. O kakšnem gorskem teku, kot bi lahko sklepali po tej številki, pa le ni bilo govora. :wink:

P:S.: Meni je Polar nameril 25m
 dpop
Pantha Rei napisal/-a:Ero, v galerijo si dal graf s konfiguracijo proge. Polar ti je nameril kar 145m višinske razlike. :shock:

Mogoče si meril, kako se nam je dvigovala dobra volja, :) :lol: :D ta je res segla do neba. O kakšnem gorskem teku, kot bi lahko sklepali po tej številki, pa le ni bilo govora. :wink:

P:S.: Meni je Polar nameril 25m

Hmmm... meni se zdita čudni dve stvari...
1. nadmorska višina štarta in cilja (ki je po slikah sodeč na
istem mestu) je več kot 5m???
2. če je bil štart pri Šternu na Ježici??... se mi zdi da tam ni
nadmorska višina 370m?? (recimo kakšnih 290 ampak???)

Ampak kakorkoli že.... KAPO DOL PRED VSEMI ki ste tekli
v takšnih pogojih... z ali brez Polarjev :wink:

1109 Darko

P.S. Očitno "vlaga" bolj škodi "tehniki" kot "živi sili" :wink:
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!
:) He, he, jutro po nevihtni noci ni obetalo nic posebnega. Nikakor se nisem mogel skopat iz tople pernice. :) Res cudno. :) Dan kot ustvarjen za celodnevno crkljanje jaz pa rinem ven tect. :) Hitri postanek v trgovini prinese OH, ki jih pospravim med voznjo proti startu. Prijava, ugotavljanje kategorije, preoblacenje in ogrevanje pod napuscem mi minejo kot bi trenil. Na startu v najdem posadko TF-ja v objemu svojih rok. :) Z gotovostjo lahko trdim, da ni bilo cutiti kaksne sopare. Organizator se je trudil pojasnit nam kje se vije pot in lahko povem, da sem se izgubil ze na tretjem ovinku njegove razlage. Seveda obstajajo tudi svetle izjeme, ki so v stilu slalomistov v mislih obnavljali potek proge. :) In potem smo sli, v pogovornem tempu, skozi zavese dezja, globoke in blatne luze, malo ob Savi malo po Savi, dva po dva, v gosjem redu, med polji blata in njivami zemlje, z nasmehom na ustih in z radostjo v srcu. Toliko zajebancije in smeha pa ze dolgo nisem dozivel med 'tekmovanjem'. Seveda smo na dolgo in siroko obdelali tekasko etiko v njenem elementarnem delu, ki nam ga je predstavil runner. :hehe: Cofotanje in spricanje v luzah je bilo prav pobalinsko. In sredi meritev globine ene od luz mi je bilo jasno, da je bila izbira poletne garderobe pravilna, saj sem tako tovoril manj vode s seboj. Danes je tudi odpadel problem okrepcevalnic, saj smo hidrirali kar sproti med cvekom. :) In to v izobilju. :) V cilju smo Piji nazorno pokazali kako je bilo na progi, kar je tudi zabelezila. Pes je bil pa tako posebna zvezda. :) Cajcek, tus, razglasitev rezultatov in potem analiza, ki smo jo koncali, ker se je vsem ze malo mudilo naprej proti nedeljskemu kosilu. Na kratko, jaz sem se imel zelo fino v prijetni druzbi. Sam tek sem si zastavil kot malo drugacen trening in pripravo v smislu NNNP. :) Hvala vsem za prijetno druzbo med tekom in na analizi.

lp, oranzni slon

p.s.: Takele hece bi morali veckrat ponovit. :) :D
Uporabniški avatar
 vanja
Sej ne bom nc novga napisala, pa vseeno:

res fajn tek, v bistvu sploh nisem opazila, da tecemo, ker je bilo drugih opravil prevec (cvekanja, smeha, ogibanja luzam (v prvih sto metrih, pol sem pa dojela, da je to pocetje brezplodno), cofotanja,...). Tako smo kar svignili do cilja in nam je bilo kar zal, da je ze konec. Smo vprasali redarja, ce lahk gremo se enkrat :D Pol pa en fajn topel cajcek, pa se bolj fajn topel tus.. Ja, pa analiza in nacrtovanje novih podvigov!

Pa se zahvala stirim postavnim fantom, ki so me spravili cez vse prepreke na progi in me dostavili v cilj :D
Uporabniški avatar
 5rca
TAJO ... čestitam za udeležbo na teku :) jaz sem imela že spakirano pa so mi moje šoferke odpovedale :cry:
Uporabniški avatar
 Fotr
Če bi prišli s kolesi na tek, bi lahko tekaško tekmovanje spremenili v triatlon. V razmislek organizatorjem za naslednje leto in za poceni organizacijo triatlona.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA