runner napisal/-a:Jao, jao ... mi pa se vedno cakamo dirty detailse ...
Saj vem, da se najbolje bere kaj delikatnega. Na primer tale doživljaj iz teka v Rovinju:
Najprej je bil občutek na prsni bradavički blagodejen. Hladna sapica pod ohlapno majico je zelo nalahno delovala kot masaža. Ugodje se je povečalo, ko se je telo začelo premikati in so se noge počasi in enakomerno dvigale.

Božanje bradavice je bilo vedno bolj intenzivno, tako da je narahlo nabrekla. Začutilo se je, da bradavica reagira na večji pritisk pri vztrajnem in narahlem drgnenju. Telo se je začelo potiti od ugodja in premikanja sem in tja, kajti gibanje nog je bilo vedno hitrejše in položaj nog vedno bolj razkrečen.

Bradavica je postala vedno bolj razdražena in vse večja. Draženje in drgnenje bradavice je postalo skoraj neznosno, še posebno, ker je gibanje telesa postajalo vedno bolj intenzivno, delovanje nog pa vedno hitrejše.

A draženje bradavice je bilo nenehno in polagoma je postajalo nemogoče. Bradavica se je odzivala z nabrekanjem in vzbujanjem lahne pekoče bolečine, ki pa ugodja ob gibanju telesa in ritmičnem premikanju nog ni moglo pokvariti.

Ob nadaljevanju takega božanja bradavice skoraj ni bilo več mogoče zdržati, kajti ugodje zaradi gibanja je naraščalo, draženje bradavice pa je najprej postalo moteče, potem pa se je spremenilo v pekočo bolečino.

Nekaj je bilo treba storiti, da se bolečina neha in da se preprečijo posledice.

Slekel sem majico, kajti ob vedno bolj intenzivnem teku in vedno hitrejšem gibanju in uživanju ob teku, ob vedno daljših korakih, se je povečalo znojenje telesa, majica je postala mokra in mi močno odrgnila prsno bradavico.

Ostali del teka sem odtekel v oblačilu topless ali zgoraj brez,

sicer bi mi majica odrgnila vso kožo na prsni bradavici, kar je znana tekaška hiba in glede na to izkušnjo bo potrebno pobriti prsi okoli bradavice ter na maratonu nalepiti obliž, da se ne bodo taka perverzna dejanja pojavljala tudi na javnih tekmah in vzbujala pohujšanje mimotekočih tekačev in množice gledalcev ob progi.
To je še en dokaz, kako popoln je bil tekaški tabor v Rovinju, saj sem si nabral izkušnje tudi pri zaščiti prsnih bradavic in obliž bo od sedaj naprej obvezen del tekaške opreme in prve pomoči ne samo za žulje na nogi, ampak tudi za preprečevanje odrgnjenja prsne bradavice.
Naslednjič: Drgnjenje se nadaljuje med nogami!