Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 RoKo
Po letu premora sem bil zopet na Slivnici. Če se le da (ti hudičevi praznični šihti) tega teka ne zamudim. Kot vedno, vse štima, letoš še harmonikarji na okrepčevalnih točkah, prav tako ves čas harmonika na štartnem prostoru, borovničke v cilju, čevapčiči, pivo, saj sploh ne znam vsega naštet. Lepo izpeljana prireditev za lep praznični dan. tek na Slivnico leta 2009 je bil moj zadnji gorski tek, tako da nisem pričaloval izboljšanja rezultata, še malce utrujen od ponedeljkovega gira po Romagnii sem do vrha potreboval malenkost čez uro. Kot ponavadi pa še tek v dolino po isti poti in zadeva je zaključena. Dve leti brez gorskih tekov, sedaj pa dva v dveh dneh. Jutri me čaka Lisca, na katero bom tekel prvič. (vedno se je pokrivalo z Slivnico).
Nazadnje spremenil RoKo, dne 01 Maj 2011, 23:01, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 noteko
Objavljeni so rezultati in poročilo s teka na Slivnico. Najdete jih tukaj.

Jutri bodo na naši strani objavljenje še nekatere druge fotogalerije, zato ste vabljeni, da si jih jutri ogledate.

Kdor ima še kakšno fotko s teka, je vabljen, da mi jo pošlje na ntp@drustvo-sovica.si ali objavi povezavo do galerije.

Naslednji tek v ElgoNOVA Notranjskem tekaškem pokalu je 15. Tek ob Cerkniškem jezeru, ki bo 5.6.2011 v Ribiškem kotu pri Cerknici.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA