Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Rezultati so že na netu, Slovenci suvereno napadli Trst :D

Maraton, najboljši Slovenec Uroš Kralj, 2.52, polmaraton, najboljši Slovenec Miha Janša, 1:18, več na:

http://www.tds-live.com/ns/index.jsp?lo ... cale=1040#

Glede na rezultate predvidevam, da je moralo biti kar vroče...Čestitke vsem :clap: :clap: :clap:
Rollback napisal/-a:Rezultati so že na netu, Slovenci suvereno napadli Trst :D

Maraton, najboljši Slovenec Miha Janša, 1:18,

ne vem,če bo to držalo-čas,ki ga je dosegel na listi rezultatov je 1:24,sploh pa to ni tako pomembno.Čestitke obema najboljšima Slovencema :clap:
Eno vprašanjce. Limit za 21-ko je bil 3:00 ure. Tekla sem nad tri ure, to pomeni, da te ne dajo med rezultate? Medaljo sem pa dobila :D . Ja vroče je pa bilo za znoret, drugače pa vse lepo, tudi objemanje grmovja, celo trikrat izguba časa(prebavne motnje :mrgreen: :mrgreen: ), izlet uspel in hvala bojanm in Nani.
Čestitke vsem :laola posebej pa Bernardi :clap: za osvojeno prvo mesto v kategoriji. Bilo je lepo.
azaleja napisal/-a:Eno vprašanjce. Limit za 21-ko je bil 3:00 ure. Tekla sem nad tri ure, to pomeni, da te ne dajo med rezultate? Medaljo sem pa dobila :D . Ja vroče je pa bilo za znoret, drugače pa vse lepo, tudi objemanje grmovja, celo trikrat izguba časa(prebavne motnje :mrgreen: :mrgreen: ), izlet uspel in hvala bojanm in Nani.
Čestitke vsem :laola posebej pa Bernardi :clap: za osvojeno prvo mesto v kategoriji. Bilo je lepo.

Najdla! Zadnja... :--( Iskala sem se med maratonci!
Ja, bilo je kar vroče. Že zjutraj na štartu je termometer kazal 17 stopinj. Na srečo je bilo vsaj malo poti po senci. Začel sem precej rezervirano, glede na to, da sem v soboto nastopil na kratkih trojkah. Na srečo je bilo okrepčevalnic dovolj in bile so precej dobro založene. Presenetljivo dosti moči mi je ostalo za zaključek (drugo polovico sem pretekel zgolj 2 sekundi počasneje, kot prvo). Pred ciljem so se zaradi vročine že pričeli malce 'oglašati' krči, ampak nekako mi jih je uspelo 'utišati' - več kot zadovoljen s časom 3:17, kar je skoraj 10 minut hitreje kot lani. Še enkrat hvala nani in bojanu za vso organizacijo in logistiko.

Zdaj pa pridno počivat :lol: , pol pa klance trenirat (gm4o vabi).
Najprej bi se rada iskreno zahvalila Bojanu in Nani za vso organizacijo, saj je bilo za nas res lepo poskrbljeno, tako, da smo resnično brezskrbno prišli na start maratona oz. polmaratona.
Spoznala sem precej novih tekačev in moram priznati, da je bilo prav imenitno. :laola
Moj cilj teka tega dne je bil doseči čas zadnjega teka - to je bil ormoški polmaraton, oziroma čas 1.49.59, kar bi pomenilo za 26s boljši čas.
Dan je bil čudovit, sveže jutro, pa se je spreminjalo v vedno bolj topel dan. Napovedi so kazale, da bo čez dan približno 26 stopinj.

Ob pripovedovanju sotekačev sem nekako sestavila progo, ki se naj bi v prvem delu rahlo vzpenjala, nakar pa naj bi pot nenehno peljala navzdol.
:laola
In tako je tudi bilo. Začetni hrib je bil kmalu z lahkoto premagan in sledil je lažji del, kjer je bilo mogoče tudi povečati dosedanje hitrosti.
Temperatura ozračja je naraščala, pila sem na vsaki postalji. :drink
Uživala sem ob pogledu na morje in tekla....
... tekla.... vse tja do 18. km, ko sem začutila močne bolečine v nogah. :mrgreen:
Na dosedanjih tekih me ta bolečina ni spremljala. Tako sem bila primorana malo zmanjšati tempo, hkrati pa sem sugerirala nogama naj se sprostita. In očitno je delovalo. Zadnji kilometer sem spet tekla v tempu cca 5.0 za kilometer. Sledil je ciljni finiš - in nov rekord je padel - čas 1.46.02 je bil resnično sanjski. :juhuhu: :juhuhu: :juhuhu:

Dobro smo zastopali barve :Fslo

Hvala še enkrat vsem forumcem in čestitke vsem za dosežene reziltate, pa drugo leto spet.... :laola :TF)

:arrow: https://picasaweb.google.com/verak17/TrstMaraton#

Slika
Nazadnje spremenil VERAKUMPERSCAK, dne 11 Maj 2011, 09:44, skupaj popravljeno 1 krat.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA