Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

aleksander
Jutranje prebujanje je spremljal dež in vreme ni obetalo nič dobrega.Že na poti iz Godoviča proti Črnemu vrhu so se med dežjem pojavile prve snežinke,na poti proti Colu pa pravi snežni metež z pobeljeno cesto,tako da nisem bil već prepričan ali grem na tek ali na smučanje :wink: .

Na startu v Podnanosu je veselo deževalo, čeprav je nato dež skoraj ponehal.Zbrala se je večina najboljših gorskih tekačev, ki so se spopadli z razmočeno progo,ki poteka večinoma po gozdnih stezah,dva krajša odseka pa potekata po asfaltni cesti.Tekmo je z zadnjimi močmi dobil Sebastjan Zarnik, kar ste lahko videli tudi pri večernih športnih poročilih po dnevniku.Sam sem z podobnim časom kot lani,malo pod 37 minutami,zasedel mesto nekje v drugi polovici razpredelnice :? ,vendar sem bil z razpletom zadovoljen,ker je bil moj cilj preteči večji del proge,problem je edini spodnji ozek del proge,kjer pride do zastoja,vendar je kolona šla letos zelo hitro tako da sam nisem izgubil mnogo časa.Na koncu tekme so se oblaki razkropili in prijetno je grelo sonce,vendar je bilo treba v dolino na razglasitev,ker leta zaradi napovedanega slabega vremena letos ni bila na vrhu.

Po odlični pašti,čaju soku,sadju in štrudlu smo po žrebanju nagrad počakali še na podelitev priznanj za najboljše in podelitev medalj za skupno uvrstitev v Primorskem pokalu v gorskih tekih ki združuje 5 tekov in nato povratek domov,kjer na poti čez Col ni bilo več sledu o jutranjem snegu ampak je sonce ogrevalo jesensko naravo...

Se vidimo naslednje leto v še večjem številu in vsaj takšnem vremenu :twisted:

LP
Uporabniški avatar
 Dule
Moje čestitke vsem za udeležbo na včerajšnjih trekaških prireditvah :wink: in Aleksandru za poročilo. Mene je zjutraj zopet pogled skozi okno odvrnil od udeležbe, no popoldne ko se je zjasnilo pa sem le zbral pogum in odšel na Kališče, kjer pa me je zasula snežna sodra. No zadovoljstvo je bilo kljub temu popolno. Pozdrav vsem :D !
 marjan
Dule videl sem te iz avta, ko si bil še na cesti proti potoku,
ko sva se z ženo vračala s Kališča. Delava namreč pohode
Kljuk do aprila, torej vsako soboto, nedeljo in praznik na Kališče.

To je dobra priprava na 12 ur Kališča, ki je eden glavnih mojih ciljev
za prihajajočo sezono.

Lep pozdrav
Uporabniški avatar
 Dule
Živjo Marjan, hvala za potrditev da sem bil gor :lol: . Kališče mi je priljubljena točka, no tako reden kot vi kljuke pa žal nisem :oops: .

12 ur Kališča pa je zakon, se vidmo :wink: :!:
Uporabniški avatar
 mirko1
je zgledalo da bomo na cilju gazili po snegu,pa nas je pozdravilo toplo sonce.je pa za pohvalit vse ki so bili udeleženi pri organizaciji.je vse klapalo.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA

Ta stran uporablja piškotke!

Spletni portal www.tekaskiforum.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja brezplačne spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi in forum ne bi deloval. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.
Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate tudi v svojem spletnem brskalniku.
Se strinjam
Se ne strinjam
Preberi več
Free cookie consent by cookie-script.com