Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

TONEK
Stane, hvala za slikce. Čeprav tek ni najbolj po mojem okusu (premalo strmine), sem se ga zaradi bližine vseeno udeležil. Pristal sem na repu uvrščenih in bil kljub temu nosilec medalje (le kje ste, veterani). Naj pohvalim organizatorja - cilj je postavil med dve gostilni, kjer smo se lepo imeli - kolesarji v svoji, tekači v svoji. Pogrešal sem samo nekaj malenkosti. Kilometrske oznake do cilja, pa kakšen lonček za vodo, vsaj tam, kjer teče čez cesto.
Drugo leto se vidimo; če bo še tek.
lp Tone
Uporabniški avatar
 izzardly
Simpatičen tek, čestitke za prvo in uspešno izvedbo :clap: .
Ja, skoraj 7 km klancev človeka naredi žejnega in dobrodošla bi bila voda ob progi, drugače pa vse čestitke za prijazno prireditev, lepe nagrade in dobro kosilo, pa še prevoz v dolino se je dalo dobiti :D .
Protestiram pa proti segregaciji tekačev in kolesarjev, ker se med seboj poznamo in radi družimo :wink: .

Rezultati pa so tudi že objavljeni:
http://www.wix.com/svo412/tek

Lp
 janzi
Na ta tek sem se podal zgolj zaradi neposredne bližine. Sam tek kar nekako po mojem okusu, glede na to da nisem ravno gorski tekač oziroma kratkaš. Kot prvi organiziran tek na Katarino, lako le čestitam organizatorju, odlična organizacija,izvedba, dobro označena proga, čeprav jo poznam, saj večkrat odpeljem z gorcem, ..... Pridružujem se mnenju predhodnikov glede vode. Nekje na sredini proge bi bila izredno dobrodošla vodna postaja. Pohvala tudi turiizmu Pr Jur za gostoljubnost tekačev in odlično postrežbo. Nisem bil prisoten na podelitvi, saj sem po zaužitem obroku že stekel po isti progi nazaj v dolino.
Še enkrat odlično in se vidimo naslednje leto, upajmo v še večjem številu!

Rezultati- stane meža saj si prišel tik pred menoj v cilj cca 2s, uradno pa z istim časom za menoj :D :D , ja kaj si pa zgrešil cilj in moral nato popravljat :D :D :D
 meža stane
Veš tisto brzina je moja vrlina :D :D Bila nekoč zdaj pa gre samo po klancu navzdol še hitro ,pa še vidim bolj slabo To je to. Ali ima kdo iz Medvod kakšno fotko ker so tako pridno slikali?

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA