Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 raf
#257826
Vidim, da še vsi spite, oziroma je noč imel dolgo brado in se spodobi, da še malo pokomentiramo dogajanje včeraj na Bledu.
Rezultati so že na uradni strani objavljeni in če koga zanima si lahko pogleda to zadevo.
http://www.nocna10ka.net/php/
Veliko znanih obrazov in še več nasmejanih obrazov in ta prireditev je res nekaj posebnega, oziroma ima nekaj več, kar ostale nimajo.
To je bila moja prva tekma po Ultrabaltonu 14 dni nazaj in sem šel na progo čisto brez razmišlanja o tem kaj lahko pričakujem. No, v prvih vrstah sem moral biti, ker sem imel številko, ki spada tja in sem ugotovil, da je tam zadeva res hitra in že od prvega metra vsi na polno derejo proti cilju......Hvala vitezom za ta fini občutek, ker pač vem, da št.1 ne bom imel nikoli več, ampak filing je pa vseeno dober, ko se pripravljaš in te tekmovalec, ki se s tabo pripravlja vpraša ali sem lani zmagal, ker imam No.1. Seveda je bil moj odgovor, da za to rabiš stotko v nogah ...... :laola
Na na koncu sem srečal spelo in me je pregovorila, da greva pod petdeset in sva jo na štart mahnila v kontra smer, ker pač se splača dobro ogreti. O teku ne bi izgubljal besed, ker je šlo veliko bolje, kot sem pričakoval in tud čas je bil isti kot predlani, čeprav sem bil takrat bolj sesut v cilju, kot letos, ker zgleda se res pozna, da če narediš stotico je glava čisto drugačna in sem v bistvu se med tekom parkrat spomnil na Balaton in kako smo tam pogrešali toliko navijačev ob progi, ker ti dajo dodatno energijo.
#257834
Organizacija super - manj tudi nismo pričakovali :lol: . Prijateljica, ki je tekla prvič, navdušena. Vreme je bilo nekoliko bolj milostno kot lani, no, vsaj soparno ni bilo. Tudi uni klanec kot da se je malo položil in skrajšal letos :D .

Energija pa... :laola .

In letos so bili res bučno vzpodbudni tudi navijači ob progi :clap: . Skratka, jasno da pridemo drugo leto spet!
#257836
Nekaj manj :mrgreen: in nekaj bolj :twisted: po(ne)srečenih FOTK.

1. če kdo želi, da njegovo sliko umaknem s spleta, naj mi prosim sporoči na ZS
2. če kdo želi svojo(e) slike v večji resoluciji, naj mi sporoči e-mail (z linkom na sliko in/ali št.)
3. slike bom po nekem obdobju umaknila z neta.
Uporabniški avatar
 petka
#257837
Pireditev je res izredno simpatična, dobra energija med tekmovalci,navdušeni in spodbujajoči navijači kot le redko kje, tudi organizacija je bila skoraj odlična, vendar...

V prvem km po štartu sem sredi ceste stopila na prbl. 1 m dolgo in prbl. 5 cm široko rogovilo in si zvila gleženj. V vsej tisti množici tekačev in temi je nisem pravočasno videla, še manj pa pričakovala, ker jih ponavadi ni na tekmah, ki so na asfaltu. S tekom sem po začetnih šepajočih korakih nadaljevala, potem pa se mi je zdelo da je vse ok in sem pozabila na dogodek. Bolečina se je začela oglašati po koncu tekme, danes pa se bojim, da lahko pozabim na vsaj nekatere tekaške izzive v bližnji prihodnosti, ki sem jih imela v načrtu za letošnjo sezono.

Še zdaj ne morem verjeti, kako se je lahko kaj takšnega znašlo na cesti in se mi zdi, da bi moral organizator poskrbeti za varnost tekmovalcev ali pa spada to v kategorijo "smola pač"?
Tako mi bo tekma kljub odlični sladki kremšniti na koncu pustila grenak priokus...
#257842
Nekaj manj in nekaj bolj po(ne)srečenih FOTK.


še1PR! Še enkrat si dokazala, da si mojster fotografije. Ni enostavno slikati pod takimi pogoji. Čestitam! :laola

Čestitke tudi vsem, ki ste tako ali drugače sodelovali.

Jaz sem se teka udeležil na željo otrok. Bravo Dobri vitezi!
#257846
Letos sem bil prvič na Nočni 10ki in bilo je odlično. Organizacija je bila super, vse pohvale organizatorjem. Proga tudi ni bila prenaporna, vročina pa precej manjša kot podnevi :D
Bodo objavljene še kakšne uradne fotografije s prireditve?
Uporabniški avatar
 raf
#257847
Moram dodati pohvale redaski službi, ker so svoje delo opravili izvrstno in z nasmehom ter z zastavicami usmerjala reko avtomobilov. Res ni lahko toliko pločevine poštimati v vrste in na različna parkirišča, ampak vse se da, če je glava prava in včeraj je bilo teh glav za en ogromen nasmeh.
Uporabniški avatar
 Bali
#257850
Super prireditev, super družba, samo moj tek je bil ultra slab. Tako matrala se pa že dolgo nisem. Poleg manjka kondicije in pojava "tekaških" bolečin, sem imela še smolo na progi, ko se je tik pred mano ustavila ena tekačica, ki sem jo jaz nabila od zadaj, mene pa tekač za mano s kolenom v rit, kjer je danes vidna lepa modrica. Zadeva me je še dodatno vrgla iz tira.
No na koncu, pa se dolgo nisem našla s svojimi in še enkrat hvala Wega za posojeni telefon. Je pomagalo!
#257851
Čestitke Vitezom za odlično organiziran tek :laola .

Proga je zanimiva, vmes sem se zamotila z opazovanjem navijačev, razsvetljenih lokalov in otoka iz različnih perspektiv. Začela sem počasi, ker se mi je zdelo, da nisem v najboljši formi, potem pa je šlo vedno bolje in na koncu mi je bilo žal, da se nisem na začetku malo bolj zagrebla, ker bil lahko tekla pod eno uro. :(

Obžalujem tudi, da se nisem skopala v jezeru, tako da nekaj izzivov še ostaja za drugo leto. :D
#257855
L.P,TUDI JAZ POHVALIM ORGANIZACIJO.OD REDAROV DO PRIJAVNE SLUŽBE VELIKO STOJNIC,DO DEKLIN Z DNEVNIKOM .EDINO ME MOTI TO DA PO TEKU ZA OTROKE IN OZARE TEKU NI BLO NITI ENE PLASTENKE Z VODO.TAK DA SMO MOGLI NAVADNO VODO KUPIT NA STOJNICI.PA ŠE NEKAJ ,PA 10KI SMO ŠLI NA KREMŠNITE.SMO MELI BONE OD OTROŠKEGA PA OD OZARE TEKA IN ONA DEČVA NA STOJNICI NI HOTLA DAT ONIH PLASTIŠČNIH VILIC ĆEŠ DA SO DOBLI VILICO ZA NAGRADO.NO HVALABOGU STA POTEM OBA OTROKA ZASPALA DA NI BLO KREGANJA ZA ONI VILICO,PA VSEEVO SE VIDIMO NASLEDNJE LETO
Uporabniški avatar
 bla_k
#257859
Sem bil letos drugič na tej prireditvi. Prvič sem bil na 1. Nočni 10ki. In sem pravzaprav z večjim številom udeležencev pričakoval, da mi ne bo tako všeč, kot mi je bilo v prvo. Pa so me Vitezi zelo pozitivno presenetili. Z večjim številom nastopajočih, večjo prepoznavnostjo,... se niso prav nič ''polenili'', ampak so se spet maksimalno potrudili za vse (proga, nobenega čakanja/prevzem številk, garderoba, kremšnite,... in še bi lahko našteval pluse).
Tek, ter vse prej in za tem je torej bilo v užitek.
Edino kar je razlika med prvo in letošnjo je v nastopajočih. Primer: na prvi nas je imelo po moji laični oceni lučko 90%, na letošnji verjetno le še 10% tekačev - škoda).
#257862
Vitezi, hvala za čudovito prireditev! :laola
Vse je teklo tako, kot mora, oziroma bolje; vaši uradni govorci in redarji na progi pa so me uspeli še nasmejati. Če drži, da sem na Bled prišla slabe volje in da sem razmišljala, da bi celo doma ostala, se je pol ure pred startom to spremenilo. Kljub rahli pekoči bolečini v densem gležnju. Pravzaprav imam s tem gležnjem že nekaj časa težavice - boli na otip na določenem mestu, včeraj pa sem bolečino čutila tudi pri hoji, če sem stopila v kakšno luknjo ... no, med tekom sem na to pozabila, danes je pa gleženj otečen. :(

Ampak da ne bo to poročilo podobno prebiranju zdravniškega kartona ... :roll: :lol:

V glavnem, z rafom sva startala skupaj, z namenom, da tečeva okrog 49 minut. A je rafa takoj po začetku množica odnesla daleč naprej, meni pa je bil ta začetek že tako prehiter, kaj šele, da bi potem še rafa lovila.
No, redar, ki me je spravil v smeh, je stal na enem klancu, na katerem me je ujela in prehitela Bali (kasneje sem jo prehitela nazaj), ki me je prepoznala in sva si samo na hitro rekli "živjo". Budnemu očesu redarja to ni ušlo in je začel kričati, da je treba pospešiti, saj da "očitno imate še veliko energije, če se lahko pogovarjate!" :shock:

Rezultat 49:01 pa moj novi uradni osebni rekord. :mrgreen:

@raf ... imaš kremšnito v dobrem, sem te iskala v cilju, a nas je bilo preveč, da bi te našla

@1PR Ne vem, kaj ti še počneš med amaterskimi fotografi, tvoje fotografije so namreč že zdavnaj prerasle ta okvir. :!: :clap: In nimam pojma, kako si me uspela slikati, ne da bi jaz sploh vedela, da me kdo slika. :shock:
Uporabniški avatar
 muc
#257873
No pa je še ena 10-tka za nami...itak da ful uspešno, zato najprej vse pohvale in čestitke organizatorjem oz. Vitezom za super večer! :clap:
Najprej smo se orng načvekal...potem odlaufal krogec in pol okrog jezera...potem smo pa spet čvekal...aja pa na najboljšo kremšnito ne smem pozabt...pika na I :wink:
Glede samega teka ne bi prov velik pametoval...vsak se je potrudil po svojih močeh in res je ful dobr občutek gledat vesele in zadovoljne obraze v cilju...čestitke vsem za PB-je, medalje, super čase in enkratno družbo!!! :laola

TF rules :clap: ...See ya na 6. Nočni 10-tki...OBVEZNO!!! :D


p.s.
še1PR hvala za fotke! :wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA