Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Danes ob 9:41 je prispel pri sms iz Dublina in kot sem obljubila,bom vse informacije posredovala na forum, da boste o dogajanjih seznanjeni tudi ostali.
Torej:
"PrvoSpoznavanjeZdublinom-previdnoPOmokrihULICAH,ISKANJEdovoljPREPEČENEperzijskeHRANE,JAinSEVEDAprviGINES,KILKENY,MURHY'S-ŠEdobrDAjeTEKvPONELKdaSEprvadmo"
Uporabniški avatar
 Barb
Aleš."Dolge so ure do štarta!mal nas tele milje jeb...,pa kolk hitr tečt posamezno, ap avtomobili s cudnih smeri,taki in drugačni tekači vsenaokrog."

p.s.:Pa Tini je menda tud neki dobu na gsm :?:
Uporabniški avatar
 Barb
Prejeto ob 00:56
"Cel mest žura-mi pa zdajle po štirih ginesih'hospitalizirani'v hostlu,a vidš kolk se mi žrtvujemo za dobrobit TF;ma saj bomo mito not prnesl od pondeljka naprej!"
Uporabniški avatar
 Barb
Že včeraj, 24.10.2004 ob 09:23 sem prejela naslednji sms:
"Mi se pripravljamo za spoznavni tek.Simi ne čuti več bolečin in že razmišlja o teku jutri!Pozdravi (v)se!"

Štart je danes 25.10.2004 ob 09:00!

Mislimo na vas dublinersi in držimo pesti!!!!
Uporabniški avatar
 Barb
Prejeto ob 07:49
"Simi navkljub odsotnosti bolečine po priporočilu zdravnika ne bo tekla. Ostali pa-adijo pamet čez dve uri..."
Uporabniški avatar
 Barb
Ob 14:16 sem prejela tole:
"Ja vsi že v cilju;meni je uspelo v 3:25,Tone v odličnih3:40,Matjaž 3:55.Mal je mrzlo-zato zdajle v prvi pub na pivo."

Bravo fantje,..
svaka čast vsem :cast: :laola

Pivo si pa zaslužite
Uporabniški avatar
 Barb
Simi je napisala:
"Ja,vsi so razturali!Mrzlo je danes,ful piha.Uživamo cel čas,od danes naprej pa odklop:) jaz sem ok,hvalabogu.Lp,s"
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!

:cast: Naj vam b vitamin in vse ostale dobrote pubov z veseljem tecejo po grlu. :) :D

lp, oranzni slon
Uporabniški avatar
 MatjazV
B R A V O!! Čestitke vsem! Kakšna je bila temperatura med tekom?

L.P.

MatjazV
Uporabniški avatar
 Barb
No Aleš mi je na moj sms,ki se je glasil:
"Matjažav zanima kolk je bla temp. med tekmo?"
odgovoril(hmm,ne vem ali je za to krivo konzumiranje B vitamina,ali pa povsem logično :?: :roll: )
"Moj1.39 na 21!Drgač pa norozdajle na afterju!Ne vem kje se bo tole zaključilo?"

Sej nisem vedla,..kaj naj si mislim,... :P

No sedaj se je pa popravil:
"Ja temp was 9degres,alitle windy,but cute;almost too much...."
Uporabniški avatar
 Filipid
Tudi moje čestitke vsem za dosežene rezultate :clap: .
Uporabniški avatar
 Dule
Tudi moje čestitke :clap: :clap:
Vsi trije so se odlično odrezali :D .
Ni kaj kolikor treningov, tolikšni uspehi :roll: :!:
Nobene minutke se ne da "zgoljufati" :oops: .
Sem pa dobil SMS iz Dublina: "da so bejbe gor še boljše od piva" :lol:
Nč drug let gremo gor 8) :lol:
Uporabniški avatar
 Staša
:D Pravkar sem odkrila, da so danes ponoči tudi k meni prišli neki šifrirani sms-i z after partija :)
Niso povsem razumljivi, dešifrirala sem, da je bil maraton mala malca in da jih skrbi, kje se bo končalo. Pa da me menda zeloooo pogrešajo. HAHAHA!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Tudi jaz vas pogrešam. :wink:
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
No po eni strani me je Aleš presenetil, po drugi strani pa niti ne.Saj nekje se ti mora odpreti pri rezultatu, ko človek tako ali drugače trenira za dolge proge.To so pokazali, da če človek hoče doseči dober rezultat se marsikaj da
postoriti in narediti.Skratka čestitke tudi iz moje strani in želim jim srečno vrnitev v Slovenijo.
ČAO! :laola :laola :laola :laola :laola :laola :laola :laola :laola
Uporabniški avatar
 pegaz
Uha, legionarji TF so torej spet pokazali, tokrat unim Ircem, kaj iz rokava gleda. Bravo naši!!! 8)

Če je maraton tud v Dublinu tok dolg kokr je bil tale v LJ, pol... ja CARJI STE, cela ekipa!!!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA