Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 tadejz
Po sobotnem dobrodelnem teku v Tivoliju (8km) sem se za nedeljo odločil za morje in sproti še tek v Poreču z razdaljo 18,7 km.
http://www.marathon2006.hr/
Trasa teka je odlična, štart v centru mesta in nato 5km ob morju. Nato se nadaljuje pot po regionalnih cestah (promet ni problem, ker ga je bile zelo malo). Tu so se nam nasproti postavili klanci in vročina (start je bil šele ob 11h) in ob dejstvu, da je bila vsaj ena okrepčevalnica premalo, se je bilo treba do cilja kar potruditi.
Za naslednje leto bo potrebno dodati še kakšno okrepčevalnico, mogoče podaljšati tek, da bo razdalja 21,1km in privabiti več ljudi (startalo nas je 51), saj je trasa res lepa in zanimiva.
 drejko
ja imaš prav vsaj ena okrepčevalnica premalo, ko sem prišel prvič do ac ulika me je pričakal cel kozarec vode, ko sem pa prišel drugič je pa vode zmanjkalo možakar je šel pa z prazno plastenko po vodo, mislim da jim organizacija ni ravno uspela.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA