- 29 Okt 2004, 06:22
Ja sem si rekel, da kljub temu da sem tekel sam napišem nekakšno poročilo iz treninga.Kot sem že omenil sem startal ob 17.15.Še malce počakal, če se mi bo kdo pridružil okoli Brda.No nazadnje sem odtekel solo tek.Pa moram rečti, da je bilo kar v redu.Na sami poti sem srečal nekaj parov, pa tudi kakšna srnica se je našla vmes
.Ampak se je že čutil jesenski pridih, ker je listje kar lepo počasi padalo na pot in okolico.
Progo pa itak vsi poznate, tako da nima smisla o njej preveč razpredati.
Ni mi bilo žal, da sem se odpravil okoli Brda sam in moja senca.
Ponavadi je enkraten občutek tečti sam sabo.Da lahko razpredaš v glavi, kako bi še lahko bolje tekel.Potem opazuješ čudovito naravo, ki kaže vse svoje čudovite čare, ki ti jih ponuja pred teboj nad teboj.
Upam, da bo naslednji teden kaj več udeležencev treninga.Seveda če bo kdo za to.
ČAO!

Progo pa itak vsi poznate, tako da nima smisla o njej preveč razpredati.
Ni mi bilo žal, da sem se odpravil okoli Brda sam in moja senca.
Ponavadi je enkraten občutek tečti sam sabo.Da lahko razpredaš v glavi, kako bi še lahko bolje tekel.Potem opazuješ čudovito naravo, ki kaže vse svoje čudovite čare, ki ti jih ponuja pred teboj nad teboj.
Upam, da bo naslednji teden kaj več udeležencev treninga.Seveda če bo kdo za to.
ČAO!
Nazadnje spremenil tomaz.zupancic, dne 29 Okt 2004, 17:50, skupaj popravljeno 1 krat.