Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 pajo
Bilo je bolj tako... :wink: . Na slikanju prav tako. Vesel bratove družbe kot še nikoli. :laola
Fotograf,Marjana in Rossi točni kot najboljša ura iz dežele čokolad. Vsaka čast! :clap:
Nazadnje spremenil pajo, dne 23 Okt 2011, 21:53, skupaj popravljeno 1 krat.
Hvala Meduza za fotke: sem se našel.

Sicer pa je bil to moj prvi maraton in pretekel sem ga v 2:58:21. Po prvem krogu in do 34 km sem bil še kakšnih 5 minut bolje na poti. Potem pa so momentalno noge odpovedale. Dejstvo je da imam v nogah vsaj dvakrat premalo kilometrov. Tako da hvala vam navijčem za pomoč v zadnjih 8 km! :laola

POROČILO: http://bojanambrozic.wordpress.com/2011 ... i-maraton/
Nazadnje spremenil Bojan Ambrožič, dne 24 Okt 2011, 09:12, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 jernej555
Bilo super, seveda vse čestitke vsem ki ste uspešno končali svoj tek :) Osebno je name naredil najvećji vtis gospod, ki se je na 10-kilometrsko preizkušnjo podal z berglami. Res kapo dol :D Poročilo še pride do takrat pa še en zanimiv komentar iz RTV-jeve strani :D

- Prijavnina na LJ-Maraton ... 30€
- Vrhunski tekaški copati ... 80€
- Tek na maratonu in po tem branje komentarjev zafrustriranih forumašev, ki so medtem ko smo eni uživali na ljubljanskih ulicah viseli na MMC-ju ... neprecenljivo
 kovit
Družinsko uspešno.
Babici leta ne pridejo do živega in zmaga v kategoriji. :laola
Moja šefica super uspešno. :D :laola
Sam pa se danes nisem videl smisla v rdečih obratih in zato tudi pod 3 ni šlo.
Še dobro da sem zadnjih nadvse dolgočasnih 10 km odtekel v senci zajca semčarja Tomaža, ki se mu ob tej priliki lepo zahvaljujem za družbo.
Nazadnje spremenil kovit, dne 23 Okt 2011, 20:50, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 Popaj
Po dveh maratonih tokrat polovička, pa še ta počasna.
Glede na to, da sem zadnji mesec vse skupaj pretekel cca 70km, sem 2 urci teka prestal presenetljivo dobro. Pa še prehlad me matra, tako da sem precej premišljal ali ima sploh smisel.
Drugače je pa organizacija v redu kot vedno, edino nisem se še odločil ali raje tečem bolj osamljen ali v gneči celih 21, tako kot danes. Nekaj časa sem tekel za skupino z zajcem na 4:00 in so se prav lepo zabavali, vsaj prvi krog, drugega verjetno malo manj, ali pač. Bo povedal Zdravko.
Na slikanje sem zamudil, ko sem prišel pred dramo je bilo že vse razkropljeno, nato sva s kolegom kar na tesno prišla na start.
Nana še enkrat hvala za prijavo.
Vsem čestitek za pretečene kilometre, posebaj tistim ,ki so pretekli prvič kakšno razdaljo.
Damjan čestitam za lep dosežek na 10-ki.
 nana
Tudi naš družinski projekt je uspel:
- hčerka Mateja je s fantom oddtekla svoj prvi polmaraton, skupaj sta prišla v cilj v 1:52
- moj možiček je prišel v cilj dobre 4 minute pred mano in bil vesel kot otrok
- z mlajšo hčerko Natašo sva prišli v cilj pod 2:14. čeprav še nikoli ni tekla več kot 15 km (pa še teh tekov je bilo bolj malo)
- tekla sta tudi teta (na 10) in bratranec (na 21).
Pa naj kdo še reče, da nismo tekaška familija :D

PS Letos smo vsi zadovoljni :D
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Popaj napisal/-a: ... Nekaj časa sem tekel za skupino z zajcem na 4:00 in so se prav lepo zabavali, vsaj prvi krog, drugega verjetno malo manj, ali pač. Bo povedal Zdravko.

Drugi krog je bil še zabavnejši, vsaj do ca 35 ali 38 km, ko se je glavnina še držala skupaj. Potem smo se malo razvlekli, naprej in nazaj :D ampak, imeli smo se ODLIČNOOOOO
in seveda HA HU, ENERGIJA JE TU :lol:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA

Ta stran uporablja piškotke!

Spletni portal www.tekaskiforum.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja brezplačne spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi in forum ne bi deloval. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.
Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate tudi v svojem spletnem brskalniku.
Se strinjam
Se ne strinjam
Preberi več
Free cookie consent by cookie-script.com