Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

To je bil moj simbolni tekmovalni tek: Prvi pri mojih 36-ih letih in hkrati zadnji v letu 2011.

Obivankenobimobil je na prizorišče zločina odpeljal 4 forumaše (Boris sam alias šoferđija, Nataša znana kot Tilcara, Vrhunčev Matjaž in moja malenkost), tam pa smo srečali še vrsto znanih obrazov. Hvala "stari" za prevoz.

Po nekaj malega motoviljenja smo le našli štart. Kakšna oznaka več nebi bila slaba.

Vreme za ta čas dokaj toplo, zato večina v poletni opravi, jaz pa kar po zimsko. Večina časa, ko smo bili na progi celo ni bilo dežja.

Same prijave hitre.

Kmalu je bilo treba začeti gristi v prvi klanec, ki pa ni bil zadnji. Z Borisom sva začela dokaj zadaj, ob Rosiju. Moj cilj današnjega teka je bil zmanjšati 1minutno razliko za Obivankenobijem. To mi žal ni uspelo, ker je slednjo še povečal za pol minute. Letos mu ubitačno leti, ampak sem mu danes že napovedal vojno za drugo leto :D . Vseeno pa sem s tekom zadovoljen zaradi dveh dogodkov:
1. Prvič v življenju mi je med tekmo uspelo prehiteti Vrhunca. Že to, da sem ga dohitel, sem si štel za vrhunski uspeh. Ko sem ga prehitel, sem bil prepričan, da bo napadel, vendar me je pustil kakšne 2 km proge spredaj. Na koncu je vseeno pokazal iz kakšnega testa je in me prehitel. Vendar sem za njim zaostal le za 9 sekund (do sedaj sem se mu enkrat v Sežani na krajši progi približal na 13 sekund).
2. Prvič v življenju sem prehitel Kavs Mirana.

Konkurenca ubitačna. Lani s takšnim časom bi bil absolutno 7. letos pa šele 21. Je pa res, da je bilo menda lani le 100 tekačev, letos pa kar 250.

Sicer so se pa organizatorji super potrudili s parkingi, hrano in pijačo, srečelovom.

Podelitve so se malo zavlekle, ampak nič hudega.

Jaz že jutri začnem priprave na sezono 2012.
SPET NAZAJ :juhuhu:

Po 8. mesecih spet na tekmovanju in to po samo 36. tekaških dneh treningov. :D

Z današnjo tekmo sem zelo zadovoljen; presegel vse plane in načrte, glede na mojo trenutno pripravljenost in sposobnost. :D :D

Hvala vsem za prijetno družbo, lepo je biti spet med vami, sem vas zelo pogrešal. :D

Čestitke vsem, ki ste se spopadli s progo. :clap:

VESEL SEM, DA LAHKO SPET TEČEM. :laola
Čestitke, za današnji tek.... :laola dobro ste ga žgali :clap: :clap: :clap: čestitke za stopničke, kateri ste bili na njih :laola
Dobro vas je bilo videli, počvekati in se z vami nasmejati po dolgem času.... :D
Hvala organizatorju, za dobro organizirani tek :laola
pohvale organizatorju... :clap: :clap: :clap: se pa tistih 120metrov višinske razlike bere povsem drugače, kot pa potem to izgleda na Krasu... :roll: :lol:je pa tudi res ,da 105kg ta izgled še dodatno polepša... :lol: :lol: :lol:skratka...lepo... :laola
tae napisal/-a:To je bil moj simbolni tekmovalni tek: Prvi pri mojih 36-ih letih in hkrati zadnji v letu 2011.

Obivankenobimobil je na prizorišče zločina odpeljal 4 forumaše (Boris sam alias šoferđija, Nataša znana kot Tilcara, Vrhunčev Matjaž in moja malenkost), tam pa smo srečali še vrsto znanih obrazov. Hvala "stari" za prevoz.

Po nekaj malega motoviljenja smo le našli štart. Kakšna oznaka več nebi bila slaba.

Vreme za ta čas dokaj toplo, zato večina v poletni opravi, jaz pa kar po zimsko. Večina časa, ko smo bili na progi celo ni bilo dežja.

Same prijave hitre.

Kmalu je bilo treba začeti gristi v prvi klanec, ki pa ni bil zadnji. Z Borisom sva začela dokaj zadaj, ob Rosiju. Moj cilj današnjega teka je bil zmanjšati 1minutno razliko za Obivankenobijem. To mi žal ni uspelo, ker je slednjo še povečal za pol minute. Letos mu ubitačno leti, ampak sem mu danes že napovedal vojno za drugo leto :D . Vseeno pa sem s tekom zadovoljen zaradi dveh dogodkov:
1. Prvič v življenju mi je med tekmo uspelo prehiteti Vrhunca. Že to, da sem ga dohitel, sem si štel za vrhunski uspeh. Ko sem ga prehitel, sem bil prepričan, da bo napadel, vendar me je pustil kakšne 2 km proge spredaj. Na koncu je vseeno pokazal iz kakšnega testa je in me prehitel. Vendar sem za njim zaostal le za 9 sekund (do sedaj sem se mu enkrat v Sežani na krajši progi približal na 13 sekund).
2. Prvič v življenju sem prehitel Kavs Mirana.

Konkurenca ubitačna. Lani s takšnim časom bi bil absolutno 7. letos pa šele 21. Je pa res, da je bilo menda lani le 100 tekačev, letos pa kar 250.

Sicer so se pa organizatorji super potrudili s parkingi, hrano in pijačo, srečelovom.

Podelitve so se malo zavlekle, ampak nič hudega.

Jaz že jutri začnem priprave na sezono 2012.

Super tae, vse si tako lepo napisal... :clap: :cast:, da nimam praktično več kaj dodati... :shock: :roll: :oops:, edino to, da sem včeraj pričakoval, da ne bom toliko pred tabo oz. da bom celo za tabo... :shock: :oops:, sicer pa jaz tudi komaj čakam najine dvoboje naslednje leto... :clap: :laola, če me spomin ne vara bo prvi že prvega januarja v Portorožu... :D 8)

Lp! :wink:

p.s.:pa jaz sem tudi že danes začel s pripravami za sezono 2012... :shock: 8), temeljito sem obdelal klančke na Miklavževem teku... :lol: :-- 8)
Dober večer in vse čestitke prirediteljem!!! Gotovo ste med najbolj prijaznimi in ustrežljivimi na naših tekaških prireditvah. Hvala!!!

Rezultati teka bojo kmalu, prepričan sem. Med tem pa so tu rezultati za Slovenski pokal v rekreativnih tekih 2011. Letos je namreč za pokal štel le tek v Štanjelu, možnost za uvrstitev na lestviso pa ste si pridobili z izpolnitvijo pogojev za končno uvrstitev v katerem koli izmed področnih tekaških pokalov.

Čestitamo vsem, ki ste izpolnili pogoje za udeležbo, in seveda vsem, ki ste včeraj tekli.

Bilo je super :)
Rezultati Štanjelskega teka bodo kmalu objavljeni na spletni strani www.kraskitekaci.si, kajti mi smo jih že posredovali.Vsi člani ŠK društva Hruševica smo veseli, da ste zadovoljni z našim tekom, saj so se vsi člani zelo potrudili. Vsi lepo vabljeni prihodnje leto. Rajko
Obivankenobi napisal/-a:edino to, da sem včeraj pričakoval, da ne bom toliko pred tabo oz. da bom celo za tabo... :shock: :oops:, sicer pa jaz tudi komaj čakam najine dvoboje naslednje leto... :clap: :laola, če me spomin ne vara bo prvi že prvega januarja v Portorožu... :D 8)

p.s.:pa jaz sem tudi že danes začel s pripravami za sezono 2012... :shock: 8), temeljito sem obdelal klančke na Miklavževem teku... :lol: :-- 8)

- Računam na to, da te bodo tekme slej ko prej skurile :D takrat bo prišel moj čas.
- Se pravi si bil danes na naših koncih. Pa nič nisi poklical. :nono: Sem pa po slikah videl, da je bilo še nekaj včerajšnjih "norcev" tudi danes na Miklavževem teku.
grča napisal/-a:Rezultati Štanjelskega teka bodo kmalu objavljeni na spletni strani http://www.kraskitekaci.si, kajti mi smo jih že posredovali.Vsi člani ŠK društva Hruševica smo veseli, da ste zadovoljni z našim tekom, saj so se vsi člani zelo potrudili. Vsi lepo vabljeni prihodnje leto. Rajko

Vse čestitke in pohvale organizatorju :clap: :clap: večkrat že bil, še pridem :D
tae napisal/-a:
Obivankenobi napisal/-a:edino to, da sem včeraj pričakoval, da ne bom toliko pred tabo oz. da bom celo za tabo... :shock: :oops:, sicer pa jaz tudi komaj čakam najine dvoboje naslednje leto... :clap: :laola, če me spomin ne vara bo prvi že prvega januarja v Portorožu... :D 8)

- Računam na to, da te bodo tekme slej ko prej skurile :D takrat bo prišel moj čas.
- Se pravi si bil danes na naših koncih. Pa nič nisi poklical. :nono: Sem pa po slikah videl, da je bilo še nekaj včerajšnjih "norcev" tudi danes na Miklavževem teku.

He, he Tae, včeraj priznam, da sem se šel "šverc - komerc" :shock: :oops: v Kamniku in okolici, vse z namenom vohunjenja oz. opazovanja, kako se pripravlja konkurenca na sezono 2012... :roll: 8) :wink:, drugače, pa zaenkrat še nisem opazil, da bi mi velika količina tekem kaj posebej škodovala... :nono: :lauf: :D, je pa res, da si moram vsake toliko časa vzeti vsaj malo odmora in zima bo tudi zame prinesla večji ali manjši počitek od dirk... :shock: :oops: :evil: :) , je pa res, da postajaš zmeraj boljši... :clap: :laola, potem pa mislim, da mi tudi več odmora oz. manj tekem ne bo kaj prida koristilo... :--( :bum: :wc: :wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA