Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 lenči
Pa smo ga spet zmagali :laola :laola . ŠRK Dvojčice so se okrepile z "bikcem" in uspešno zmogle progo. Definitivno nisem narejena za tako kratke razdalje in za tako visoke obrate :oops: . No, čas je bil malo boljši kot lansko leto, vseeno pa še bolj vesela, ker je sestrica tudi tekla (sem jo baje zelo prijazno "priganjala" :lol: ). Tokrat na štartu celotna družina Rabuza, smo še sina aktivirali :clap: . aja, no en član je manjkal, Indy se ti opravičujemo, baje te ne smemo prijavljati :-- .
Luštno je bilo, toliko nas je bilo, da vseh še videti nisem uspela, čestitke vsem za rezultate, prihodnje leto pa upajmo na lep sončen snežen dan :clap:
Uporabniški avatar
 pajo
Za mene dokaj hiter tek - za polža. Vsa zahvala Rafu za družbo pri teku. Še kaj za dodat? V bistvu ne. Tek pač kjer upam, da se ga bom še velikokrat udeležil. Ša vedno do sedaj je bilo z vseh strani SUPER! Se vidimo... :clap:
Lepo je bilo. Lansko leto v ekipi polžje zimske cvetke, letos v ekipi SPREHAJALCI. :D :D :D
Čudovito vreme in seveda Vreme :D in Majetka :D in toliko znanih tekaških obrazov. Lepo vas je bilo videti :D
Pa saj se ni dalo sprehajati, dali smo vse od sebe in zato smo zmagovalci vsi :D .

Tistim, ki ste stali na stopničkah, pa čestitke še posebej :clap: :clap: :clap:

In tokrat moja najboljša številka 28-4 - pravljično, a resnično. Zato je tak letelo :--

Čestitke organizatorjem, odlično je bilo. :cast:

Še posebej pa bi se rada zahvalila, da ste nas povabili v muzej premogovništva.
157 m pod zemljo smo kakšno uro delili življenje rudarjev ter si ogledali muzejske zbirke.

Pravo doživetje ...in še bolj znam ceniti svetlobo, sonce, dan...

Hvala, ker ste nam polepšali dan. :D
Uporabniški avatar
 Vreme
Ta štafetni tek je res super. Tokrat smo srčni sodelovali že četrto leto zapored in tudi tokrat nismo bili zadnji :-- . Wega bi si kot zadnji tekač zares prislužil nagrado za fair-play, saj je v ciljnem šprintu prepustil predpredzadnje mesto nasprotnikom -KLIK :laola

Kar se tiče mojega teka lahko samo rečem, da enkrat na leto pa se le splača potruditi za srčno ekipo. V resnici sem dosegel moj rekord proge in to z lahkoto in brez vsakih problemov :shock: . Kar je v resnici zelo čudno, ker šprintov pač ne treniram. Očitno tudi dolgi počasni teki dajajo hitrost. :D . Tokrat sem tekel dva kroga, prvega svojega v prvi predaji, drugega za spodbudo Marjetki ki je prvič tekla tam. V dvoje je pač lepše. :wink:

Ogled rudarskega muzeja je pa res zakon in hvala organizatorjem za čudovito doživetje, vsem ki niste šli je lahko samo žal.

Še nekaj fotk
Uporabniški avatar
 levinja70
Občutek, kot, da bi odpirali tekaško sezono in je ne zaključevali, kajti temperatura je bila prav spomladansko visoka. Vzdušje čudovito, proga v levo, desno, gor in dol, golaž ravno prav začinjen...... Skratka bilo je lepo.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA