Moja prva ultra, če izvzamem tek sreče v Grosupljah, ki je časovno drugače orientiran. Čudovito je bilo.
Veliko vprašajev je kar samo izginilo na startu, na progi pa itak. Prelep dan, sonce, morje. Čudovita pokrajina in polno dobre energije

.
In kilometri so kar sami tekli.
Nekaj znanim obrazom sta se priključila še božička iz Maribora. Tempo teka je bil po mojem "okusu", tako da moja najboljša spremljava - ZdravC - ni preveč hitel, sem pa na račun njega tudi malo počivala - drugo leto bo raslo še več kakijev v Istri

.
Še dobro, da smo imeli čudovito spremljavo in je Srečko poskrbel tudi za sendviče na poti, nošnjo toplih rokavic in vetrovk.
Za pot po dolini reke Mirne - sem bila pripravljena. In na moje presenečenje - to je bila tako čudovita pot, da mi je dala še več moči. Levo in desno ob cesti vse zeleno, reka Mirna pa je dala novo energijo.

Še sonce je naredilo svoje ....
Pogrešala sem edino navadno vodo na postajah, saj je bila v drugem delu na voljo le sladka pijača.
Novigrad je kar sam prišel naproti.
Čas 5.36.04 za 53,8 km - zadovoljna. Čestitke Marjeti za 2. mesto, pa Nataši, pa Alenki, pa Nani , pa Maci.... pa še vsem ostalim tekačem in tekačicam. Lepo vas je bilo spet videti.
Hvala vsem za prijetno druženje, zdaj pa
- in "POČUTIM SE ODLIČNO"

Kar daješ se ti prej ali slej vrne...