Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

res je! bilo je super in čeprav sem zadnje čase bolj foteljaš, kot pa tekač sem zdržal oba kroga. Hvala Aljoši v prvem in Erotu v obeh za prijetno družbo in klepet, ker to da tem teku čisto novo dimenzijo. Namen je itak humanitaren in prav z velikim zadovoljstvom sem objel v cilju glavno rdečenoso zdravnico,ker dan je dobil s tem še tisto kar mu je manjkalo.
Pikico na i! :laola
Super hvala vsem za udeležbo, prispevke, za pomoč - ekipa ki je cel dan pri minusu postavljala prizorišče :laola hvala hvala, usmerjevalci, ki ste na minusu pomagali tekačem in pohodnikom se obdržati na pravi poti prav tako hvala hvala :laola in seveda vsi ostali ki ste kakorkoli pripomogli da smo za Rdeče noske Klovne zdravnike zbrali kar 2825 € (ker je bilo post festum še nekaj prispevkov, bo znesek še malo višji :)) . Hvala tudi za veliko vrečko zamaškov - jo bomo posredovali v prave roke naprej!

Če kaj bi ni bilo ok in se nam je zalomilo se opravičujemo in bo bolje prihodnje leto :)

Številne fotografije pa sledijo v prihodnjih dneh.
"Priletel" iz Tacna v Tivoli...seveda ne bi bil jaz, če ne bi zamudil štarta Božičkov :D
ampak smo se kmal našli in skupaj odtekli za dober namen! :clap:
Lepo je bilo srečati in na novo spoznat ogromno ljudi, ki so pripravljeni na lep način pomagat nekomu, ki to pomoč potrebuje.
Hvala lepa vsem za odlično družbo še posebej seveda Karmen & ekipi, Avi-ju, Ero-tu, Božičkom usmerjevalcem in vsem, ki ste kakorkoli pomagali pri organizaciji...super ste!!! :laola

Se vidimo na Božičkovem teku 2012!...see ya :wink:
MatjazV napisal/-a:Hoj,
še enkrat se oglašam in pripenjam povezavo na SLIKE, ki so v slideshowu z glasbo :D .

Lp, Matjaž

Živjo Matjaž,

Lep slideshow!

Se da mogoče priti do posameznih slik? Nikakor ne najdem načina, da bi si kakšno shranil. Sem morda kaj spregledal ali se res ne da? Ali si jih kot avtor tako dobro zaščitil?
John Wayne napisal/-a:
še enkrat se oglašam in pripenjam povezavo na SLIKE, ki so v slideshowu z glasbo :D .

Lp, Matjaž

Živjo Matjaž,

Lep slideshow!

Se da mogoče priti do posameznih slik? Nikakor ne najdem načina, da bi si kakšno shranil. Sem morda kaj spregledal ali se res ne da? Ali si jih kot avtor tako dobro zaščitil?

Poizkusi sedaj, pa sporoči če je OK.

Matjaž
MatjazV napisal/-a:
John Wayne napisal/-a:

Lp, Matjaž

Živjo Matjaž,

Lep slideshow!

Poizkusi sedaj, pa sporoči če je OK.

Matjaž

Matjaž hvala, deluje. :clap:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA