Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Mojmir Kovač
v tretje gre rado!
zaradi burje smo tek 2x premaknili. postavili smo ga na pustno nedeljo, na prvi dan počitnic in v dan, ko je bila slaba vremenska napoved. ampak slastni krofi so se topili v ustih...

Do konca in nazaj
8 km ženske

1. Pečnik Katja 36.31
2. Glavan Simona 37.51
3. Breznikar Nataša 38.49
4. Rota Elena 51.33
5. Fakin Cveta 53.43

8km moški
1. Beškovnik Tomi 30.44
2. Mikuž Robi 31.53
3. Pleša Tone 37.14
4. Breznikar Andrej 38.49
5. Mejak Božidar51.08

12km ženske
1. Aničič Završnik Nataša 52.14

12km moški
1. Lindič Andrej 43.18
2. Ažnik Miha 44.14
3. Žele Luka 50.30
4. Bartole Andrea 51.23
5. Reščič Tomo 52.14
6. Pečar Boris 53.18
7. Bobnič Bojan 54.31
8. Topalovič Zoran 55.10
9. StanjkoHenrik 56.17
10. Živkovič Predrag 59.24
11. Brljak željko 59.24
Uporabniški avatar
 tae
Ja, le ena peščica se nas je zbrala, a je bilo vseeno luštno.

Tomi, hvala za fotke. (le pri zadnji si mene in Predraga pa še ene par odrezal :D ).
Uporabniški avatar
 Obivankenobi
Mojmir Kovač napisal/-a:2. Ažnik Miha 44.14

Vauuu, dober si ga žgal Tae... :clap: :laola :cast: (3.41 min/km) :shock: :oops:, v Gorici bo po moje med nama hud boj... 8) za vsako sekundo... :) :--
Uporabniški avatar
 tae
Obivankenobi napisal/-a:Vauuu, dober si ga žgal Tae... :clap: :laola :cast: (3.41 min/km) :shock: :oops:, v Gorici bo po moje med nama hud boj... 8) za vsako sekundo... :) :--

Žal ni čisto tako, kljub temu, da je proga enaka kot 2 leti nazaj, smo jo tokrat zmerili vsaj s tremi različnimi GPS urami. Razdaljo smo zaokrožili na 11,5 km (je pa zanimivo, da so bila tudi med nami odstopanja za cca 100m gor in dol). Tako je bil tempo dejansko 3:50, kar pomeni, da za Gorico še nisem pripravljen za 3:49. Pozna se, da februarja zaradi vremenskih razmer manj in manj kvalitetno treniram kot januarja.

Tomi :lol: (dobre fore)

Drugače se pa spodobi, da čestitate našemu prvo uvrščenemu Andreju Lindiču. Tudi on je forumaš "ANDREJL." Bravo Andrej. Pa še po duši je Kamničan. :)
Uporabniški avatar
 andrejl
tae napisal/-a:Ja, le ena peščica se nas je zbrala, a je bilo vseeno luštno.

ja, res škoda. jaz sem glede na vreme pričakoval večjo udeležbo. je pa res, da sem bil prvič, tako da ne vem, kako je bilo na prejšnjih izvedbah.

drugače pa super organizirano. domače, brez nepotrebnega kompliciranja. glavno je, da migamo in da se malo družimo.

hvala za čestitke tae. enako tebi. in hvala za družbo med tekom :)
 bruton
Ponovno vse čestitke ŠKIDu in seveda zato Mojmiru ter njegovi družini in prijateljem! Res ste face!!!
Bo pač drugič večja udeležba, sigurno že na Povežimo Soline.
@ Tomi: Hvala seveda tudi za super slikce.
Drugič pa seveda še...takšni teki meni osebno postajajo veliko bolj všeč kakor masovni, kjer so določene zadeve že pod pritiskom pa še veliko živčnosti je čutiti v zraku. V Seči pa je bilo vse mirno in zelo prijetno. In vedno najdeš koga, ki te potegne in je to veliko bolje kot najbolši trening...vsaj zame.
Uporabniški avatar
 Tilcara
Mojmir in compani, vi ste zakon. Masovke me čedalje bolj odbijajo. Tokrat nisem niti pomislila, da bi tekla z uro. Tale tek je bil res prijetno familjarni, pa še dva tekača sta prišla našemljena. Predlagam, da dobita zastonj prijavnino za Povežimo Soline :) Kaj praviš Mojmir :?:

Aja, pa spet sem Završnik :evil:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA