Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Po začetni skromni udeležbi na zbornem mestu na parkirišču Gruda pri Dolgem mostu, je bilo videti, da bo danes v Sežani Forumcev in Poletovcev bolj malo. Še posebno, ker je malo pred Sežano lilo kot bi se jim zgoraj podrl akvarij. Ko pa sem prispel na startno mesto, pa je bilo videti skoraj same znane obraze iz Foruma in Poleta. Kar dober regiment nas je bil pripravljen na tek do Orleka in nazaj, od glavnih Braneta in Kalčka, pa do standardnih udeležencev TF ter treningov v Tivoliju in na Kodeljevem.

V začetku nam je bilo zelo hladno, še bolj kot na Gorenjskem, pihal je kraški veter (to še ni bila burja), ki nas je hotel prepihati do kosti, a mu ni uspelo, ker smo si nadeli (vsaj jaz) kape, rokavice, puloverje in bunde. Približal se je že začetek teka, zato smo to oblačilno navlako slekli, treba se je bilo ogreti in spet nam hlad ni mogel do živega.

Tekma je bila zanimiva, kljub vsemu nas je teklo preko 70 tekačev. Standardna proga do Orleka in nazaj je ena tistih prog, ko polovice proge tečeš navkreber in se tolažiš, da bo v nasprotni smeri šlo navzdol, potem pa spregledaš, da se tudi v nasprotni smeri vzpenja. To so spoznali že mnogi prekaljeni tekači. Kalček nas je kar dobro vzpodbujal, pa tudi mnogi drugi so mi dajali podporo, ki sem je bil zelo potreben. O tem bom napisal v drugi rubriki. Tekma je bila dobro organizirana, jota, v katero je stopil prašič okusna, darilo uporabno. Vsi smo tekli po svojih močeh in zmožnostih in tekma mi bo ostala v spominu.

Priseljenka, Manika in Fotr smo reševali čast tradicionalnih analiz po tekih, analizo smo opravili v ne tako bližnji gostilni, za nagrado pa nas je namočil dež, zaradi česar pa se nismo sekirali.
Kljub usodnemu spoznanju, da mi telo daje alarmne znake, imam lep spomin na Orlek. Še posebno zaradi tega, ker smo se nekateri po daljšem času spet srečali na teku.
Uporabniški avatar
 ziga
Tule so obljubljeni rezultati:

REZULTATI - MOŠKI
1. Lojze Malnar: 25,23; 2. Damijan Marolt: 25,39; 3. Slavko Colnarič: 26,21; 4. Peter Macuh: 26,31; 5. Emil Oblak: 26,47; 6. Sandi Slak: 26,55; 7. Lenart Jesenovec: 27,00; 8. Bojan Škamperle: 27,13; 9. Anton Derganc: 27,18; 10. Konstantin Preradovič: 27,40; 11. Matej Božič: 27,44; 12. Slavko Sitar: 27,55; 13. Zoran Milašinovič: 27,57; 14. Miran Slana: 29,06; 15. David Koren: 29,35; 16. Karel Novak: 30,41; 17. Bojan Kržišnik: 30,41; 18. Žare Štrukelj: 30,55; 19. Marko Pirnat: 31,11; 20. Fabio Ruzzier: 31,18; 21. Darko Grgič: 31,43; 22. Branko Škof: 32,38; 23. Gregor Jovan 33,29; 24. Branko Lipnik: 33,47; 25. Franc Hrovat: 33,52; 26. Marko Kukanja: 34,27; 27. Andrej Štiglic: 35,05; 28. Martin Godnič: 35,40; 29. Uroš Lampe: 36,22; 30. Jure Slak: 36,32; 31. Stane Kavčič: 36,55; 32. Miro Ličof: 37,04; 33. Iztok Godnič: 37,16; 34. Matjaž Oven: 37,22; 35. Janko Vidmar: 37,44; 36. Vojko Godnič: 38,43; 37. Andrej Premrov : 38,48; 38. Marjan Turšič: 41,32; 39. Peter Pavel Marc: 43,52

REZULTATI – ŽENSKE
1. Marta Marsetič: 28,55; 2. Branka Jesenovec: Vert 34,17; 3. Ana Škapin: 34,27; 4. Dolores Kukanja: 34,27; 5. Tina Mevla: 34,32; 6. Majda Škapin: 34,32; 7. Romana Kuhelj: 34,54; 8. Nataša Burič: 36,05; 9. Darja Oven: 37,21; 10. Mateja Zupančič: 38,00; 11. Irena Štrukelj: 38,03; 12. Saša Pečan: 38,09; 13. Maja Koser: 38,30; 14. Anica Godnič: 39,20; 15. Nataša Tomaževič: 39,47; 16. Petra Bertoncelj: 40,00; 17. Jožica Tarman: 40,07; 18. Karmen Kosor: 40,11; 19. Emanuela Molek: 41,32; 20. Albina Grabrijan: 46,29; 21. Maja Konjajev: 47,30
Uporabniški avatar
 Manika
Fotrovemu opisu dogajanja v Sežani ni kaj dosti dodati. Bilo je fino pred in po tekmi :) , vmes smo malo globoko dihali in preklinjali kraške klančke :x (vsaj jaz), ampak po prihodu v cilj je bilo spet vse OK. Fino smo se najedli in napili :) (Sežanci so res poskrbeli za vse), kilometrske oznake dobro vidne, le za eno se nam je zdelo, da ni prav postavljena, vsaj po časih sodeč, ki smo jih dosegli v tistem kilometru. :?

Še pridemo v Sežano! :)
Uporabniški avatar
 pershing
Tudi meni je bilo kar všeč, sploh kar se rezultata tiče, saj tako visoko (5.mesto) še nisem bil nikjer :lol: :lol: :lol: .Vreme nam je odlično služilo, po teku so nam ponudili Red Bull, "dio porko" prej bi nam ga morali dati, pa bi dobili krila :wink: okrepčil več kot dovolj, jota v družbi s pujsom odlična. Najbolj glasni smo celo poskusili letošnji pridelek terančka, ki je bil odličen, praktična nagrada zelo uporabna za nas tekače. Na splošno prireditelji so se zelo potrudili, zato se tudi jaz pridružujem vsem ki ste obljubili, da se prihodnje leto spet vidimio.

:laola
Uporabniški avatar
 *Darja*
Hojla!
Tudi midva sva se udeležila teka. To je bila moja PRVA tekma :lol: , prosim lepo. Sem mislila, da bo bolj ravna proga, ampak je kar šlo, ker sem imela ves čas spremstvo možička. Vesela sem bila praktične nagrade-super lepe in velike nike brisače in radio za tek. Brisača bo kot nalašč za v savno. Bilo je bolj malo forumovcev, pa tudi res je, da jih bolj malo poznam. Se vidimo na Zaplani. :wink:
Čau- Darja
Uporabniški avatar
 NatašaB
No, konec dober, vse dobro.

Z Maniko sva kolebali, ali se sploh naj preoblečeva v tekaško opremo ali naj ostaneva med gledalci. Namreč, vreme ni bilo nič spodbudno. Pričakal naju je rahel dež, pa še pihalo je. No, druga drugo sva spodbujali in se pravilno odločili, kajti če bi ostali med gledalci, bi naju še bolj zeblo...Med tekmo smo ugotavljali, da proga ni ravninska, pa tudi ravna ne, ampak to ni ovira, da se drugo leto ne bi udeležili teka v Sežani.

Analiza je bila pa najboljši del srečanja v Sežani...

LP, Nataša
 5KA
Kdo je spadal med priviligirance teh nagrad in še nekaterih dobrot "zgoraj"? Kako to, da ni bilo rezultatov po kategorijah?
Uporabniški avatar
 bosin
"privilegiranec" za joto je bil vsak tekač, Red bull sta delili takoj po cilju dve luštni dekl'ci,tudi degustacija Enemona je bila tam,banane,čaj in piškoti so bili eno mizo naprej, mini radio je dobil vsak tekač, ki je vrnil štartno številko. Prav tako je lahko vsak dobil kako od praktičnih daril, ki jih je prispeval Nike.Bilo jih je za vse, prvih 20 žensk (pri oddaji številk, ne po rezultatu) je dobilo brisače, približno prvih 25 moških nogavice (št.42-45). Kdor pa je bil prepozen, je dobil bidon. Po joti so pa domači organizatorji vsem, ki so še ostali za mizo natočili rdečega.

Rezultatov po kategorijah pač ni bilo. Odločitev organizatorja.A je pomembno?

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA