Tek je bil odličen, trasa je bila še boljša, organizacija vrhunska.......a določen folk pa še vedno nemorem drugače napisat kot DEBILEN!!!!!!! Kot prvo parkirana vozila na cesti v Strunjanu......tu se vidi kultura vsakega voznika.....Žal mi je da občinarji niso podelili vsem kazni ker je bus rabil okoli 20minut da je prišel od cilja do semaforiziranega križžišča!!!!! Zamislite si da bi nekdo izmed vas rabil nujno medicinsko pomoč..........
potem prideš do postaje kjer ti izročijo certifikat....spet se najdejo osebe - DEBILI - ki bi hoteli imeti vse TAKOJ !!!!!! seveda ne da se jim čakat in kr trgajo iz rok tiste certifikate pupam ki so jih delile.....mislim pa počakaj minuto - ne boš ostal brez........
pri darilih ista pesem...citiram dogodek:
tekač: '' kaj lahko dobim eno steklenico malvazije?''
delilec daril: '' listek prosim in dobite takoj''
tekač: ''nisem ga dobil''
delilec daril: '' žal dokler ne dobim listka nebo z steklenico nič''
tekač: ''pa kaj misliš da sem jaz tekel zastojn?''
delilec daril: '' listki so bili na številak in dokler ga nedobim ne bo nič'' .....v tem trenutku sem tudi sam vskočil med pogovor in pojasnil ''tekaču'' zadevo ker če ne bi se ta še stepel za flašo vina.........
...pa da ne bo vsako leto joj to je bilo slabo, ono je bilo slabo.....dejmo se zamislit malo da prireditev ni samo Mojmir Kovač, prireditev je vsak posameznik ki pride na to prireditev.....(normalno razumevajoč ali pa DEBIL)