Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 tae
Mojmir, ob vseh tvojih slavospevih me preseneča, da si tokrat tako kratek. Glede na to, da si se na dogodek pripravljal eno leto, lahko poveš kaj več. Zgolj kot organizator najbolj množične prireditve na Primorskem. Je šlo vse kot je treba, se je kje kaj zakomliciralo, si zadovoljen z udeležbo, kaj si doživljal ob tisočglavi množici. Ne oziraj se na druge, jaz in še nekaj meni podobnih radi prebiramo tudi bolj obširna poročila. Konec koncev zato se forum tudi obdrži. No, zdaj pa le na dan z besedo.
Uporabniški avatar
 pementos
lepo je bilo, mogoče malo vetrovno ampak vseeno lepo, organizacija dobra, mogoče edina pripomba je, da na nekaterih delih je bilo preveč ljudi na trazi. In če bi imeli kakšne rezultate še bolje :wink:
Uporabniški avatar
 lucky78
Tek je bil odličen, trasa je bila še boljša, organizacija vrhunska.......a določen folk pa še vedno nemorem drugače napisat kot DEBILEN!!!!!!! Kot prvo parkirana vozila na cesti v Strunjanu......tu se vidi kultura vsakega voznika.....Žal mi je da občinarji niso podelili vsem kazni ker je bus rabil okoli 20minut da je prišel od cilja do semaforiziranega križžišča!!!!! Zamislite si da bi nekdo izmed vas rabil nujno medicinsko pomoč..........
potem prideš do postaje kjer ti izročijo certifikat....spet se najdejo osebe - DEBILI - ki bi hoteli imeti vse TAKOJ !!!!!! seveda ne da se jim čakat in kr trgajo iz rok tiste certifikate pupam ki so jih delile.....mislim pa počakaj minuto - ne boš ostal brez........
pri darilih ista pesem...citiram dogodek:
tekač: '' kaj lahko dobim eno steklenico malvazije?''
delilec daril: '' listek prosim in dobite takoj''
tekač: ''nisem ga dobil'' :?:
delilec daril: '' žal dokler ne dobim listka nebo z steklenico nič''
tekač: ''pa kaj misliš da sem jaz tekel zastojn?''
delilec daril: '' listki so bili na številak in dokler ga nedobim ne bo nič'' .....v tem trenutku sem tudi sam vskočil med pogovor in pojasnil ''tekaču'' zadevo ker če ne bi se ta še stepel za flašo vina.........

...pa da ne bo vsako leto joj to je bilo slabo, ono je bilo slabo.....dejmo se zamislit malo da prireditev ni samo Mojmir Kovač, prireditev je vsak posameznik ki pride na to prireditev.....(normalno razumevajoč ali pa DEBIL)
Uporabniški avatar
 zugi
lucky78 napisal/-a:...pa da ne bo vsako leto joj to je bilo slabo, ono je bilo slabo.....dejmo se zamislit malo da prireditev ni samo Mojmir Kovač, prireditev je vsak posameznik ki pride na to prireditev.....(normalno razumevajoč ali pa DEBIL)

se popolnoma strinjam
Uporabniški avatar
 pementos
zugi napisal/-a:
lucky78 napisal/-a:...pa da ne bo vsako leto joj to je bilo slabo, ono je bilo slabo.....dejmo se zamislit malo da prireditev ni samo Mojmir Kovač, prireditev je vsak posameznik ki pride na to prireditev.....(normalno razumevajoč ali pa DEBIL)

se popolnoma strinjam

pa še malo več kulture med pesci bi pomagalo.
Uporabniški avatar
 Tilcara
Bravo Mojmir, bravo Bojan :clap: Bus nas je pripeljal, odtekli in bus nas je odpeljal. Vmes pa še smeh, dobra volja in brezskrbnost. Perfektno! Kar se tiče nestrpnosti in ne-potrpežljivosti nekaterih, bi lahko odprli novo temo :wink:
 Mojmir Kovač
Tae prav imaš, lahko bi napisal kaj več.

Uradno je bilo 1667prijavljenih tekačev in še nekaj padalcev.
Všeč mi je bil a Haka na začetku, ko so tekači skupaj s plesalkami izvajali nekaj podobnega plesu 8) ali pa ko so tekači skakali in kričali "jaz sem najboljš-a" MEGA!

V Strunjanu je bilo malo gneče. Neverjetno, kako so nekateri nestrpni. Želijo si imeti vse in takoj, sploh jih ne zanima, da je tam še drugih 1699 ljudi.

Všeč mi je bil krst novih tekačev. Me je pa malo presenetilo, da "stari tekači" nekako niso zagrabili ponujene priložnosti, da bi "nabrcali" zelence. Malo drugače je bilo tudi kronanje kralja in kraljice Povezovalcev. Bo treba še malo dodelati, pa bo dogodek leta :lol:

Na kratko, mislim, da nam je uspela še ena zelo dobra prireditev.

HVALA VSEM ZA SODELOVANJE!!!
Uporabniški avatar
 bernarda
Organizator......in vsa vojska, ki vam je pripradala..... :laola :laola :laola

Raje več nič ne dodajam, ker dan je bil itak že kičasti :clap: :clap: :clap:

Hvala za fotke,vaš trud, da jih delite z nami :laola
Uporabniški avatar
 Obivankenobi
Ja, jaz tudi spet odtekel Soline... :), z svojim tekom zelo zadovoljen, dosegel čas 32.32 min... :D in tako za slabo minuto in pol popravil svoj lanskoletni čas... 8) :D
Drugače sem se imel pa fajn v dobri družbi... :TF) :laola, gužva je tudi bila tako in drugače, ampak kaj čmo... :oops: :roll: :), veliko nas je uživalo na svežem primorskem zraku in soncu... 8).
Čestitke vsem za odlične rezultate... :laola ter hvala za dobro družbo... :clap:
Drugo leto pa spet lov na nov PB... :shock: :oops: :D

Se vidimo v Sežani... :wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA