Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 mirko1
pozdravljeni forumovke in forumovci
očitno sem najbližji palmanovi,ker še ni nihče nič pokomentiral tega lepega polmaratona.vreme 10 točk,organizacija 9 točk,hrana in ostale dobrine 5 točk,osebno moj tek 2 točki.namen sem imel odteči svoj rekord v malem maratonu pa mi ni uspelo,uradnega rezultata še ne vem ,cca 1,27.na petnajstem km sem srečal uradnega fotografa TF na rolkah.bravo,tudi na rolkah ni enostavno preteči 21 km.
lp,mirko
Uporabniški avatar
 Bor
.........avtobus je že skor doma.......... :piti:

pi es ...vse super ;vreme , družba, tek in počutje.....zdej pa hitr spat za eno urco....pol pa v službo....hehe

PS. DOBIL SMO POKAL ZA NAJŠTEVILČNEJŠO EKIPO....TKO ENE POL METRA U VIŠINO JE VELIK.... :juhuhu:
Uporabniški avatar
 dusan
Bor napisal/-a:PS. DOBIL SMO POKAL ZA NAJŠTEVILČNEJŠO EKIPO....TKO ENE POL METRA U VIŠINO JE VELIK.... :juhuhu:

BRAVOOOOOOOO!!! :laola
Uporabniški avatar
 Barb
Pokal je že na varnem-v začasnih prostorih ministrstva.
Ko pa se najde boljša lokacija pa bo prenešen tja.Tule je dokaz
Nazadnje spremenil Barb, dne 21 Nov 2004, 21:18, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 GTA
Tudi od mene en pozdravček!
Odlični pogoji za tek, sonce, 7 stopinj na startu, brez kakšne večje gužve, km označbe na svojih mestih, okrepčevalnice ok, ravninska proga, skratka za vsakogar super za odtečt kakšen dober rezultat na mezzo maratonu.
Organizacija okrog maratona, proglasitev najboljših (ostalih rezultatov sploh nismo dobili) ipd pa malo bolj po laško ... nikomur se prav ne mudi ... pa saj ni pomembno...
Preživeli smo lepo nedeljo v dobri družbi sotekačev iz foruma in nenazadnje dobili pokal za najštevilčnejšo ekipo, kar pa tudi ni kar tako. :clap:

P.s.:Bor, sem se odločil in šel naokrog. Zaradi par min...nikoli ne veš... Še enkrat hvala za prevoz!
Uporabniški avatar
 MatjazV
No, pa smo ga dobili-POKAL ZA TF, KOT NAJŠTEVILČNEJŠO EKIPO

Slika

Tule je pa še ekipa, ki ga je priborila

Slika.

Pa še ena zmagovalna

Slika.

Kaj več pa jutri!

L.P.

MatjazV
Uporabniški avatar
 gregorb
Bravo Forumovci! No pri prvem pokalu nisem aktivno sodeloval, obljubim, pa da bom brusil pete za prasca v Dolskem!(čeprav ga ne jem)
Uporabniški avatar
 jcerni
Poleg že naštetih vseg dobrih dogodkov na polmaratonu v Palmanovi bi dodal še dva: zadnji krog po stadionu, kar pomeni svojevrstni "filing" in italijanski makaroni, ki so bili zares dobrega okusa.

Zadnjih 400 m polmaratona po stadionu
Slika

KRATEK FILM O KUHANJU MAKARONOV

Okusni makaroni
Slika

Tudi zmagovalcu, Alžircu po rodu (1.06), so prijali makaroni.
Slika

Pohvaliti pa je potrebno tudi Barb in njene sodelavce pri organizaciji potovanja in nastopa na polmaratonu v Palmanovi. Svoje naloge so izvedli brezhibno.

Slika

PROGLASITEV ZMAGOVALCEV "URADNI SPEAKER" - PRIJATELJ TF

KRATEK FILM O RAZSTAVLJENIH POKALIH.

ZA KONEC PA ŠE, KAKO SO SKRBELI PRI OBEDU ZA ČISTOČO.
Nazadnje spremenil jcerni, dne 22 Nov 2004, 17:30, skupaj popravljeno 11 krat.
Uporabniški avatar
 Filipid
ero napisal/-a:bravo naši! zdaj si treba pa res klubsko sobo in vitrino za pokale omisliti. ideje? :D

Kaj pa soba od našega ministrstva :?: :wink:

ero napisal/-a:in pa dežurstva za brisanje prahu bo treba določiti :twisted:

Kako to misliš, dnevno, tedensko ali mesečno :twisted: .
Uporabniški avatar
 MatjazV
Še en lep tek je za nami. Jaz sem zadovoljen tako z rezultatom kot tudi z uvrstitvijo. Forumovke in forumovci so bili vsi po vrsti res hitri na današnji tekmi in kar nekaj jih je, ki so krepko popravili osebni rekord ali pa dosegli letošnji najboljši rezultat v malem maratonu. Seveda rezultat ni vse. Druženje pred, med in po tekmi je prispevalo k prijetnemu vzdušju. To potrjujejo tudi fotke.

Vidimo se na naslednji tekmi!

Tekaški pozdrav!

MatjazV
 dragons
Projekt Palmanova je uspel. :lol: Vreme,proga ,organizacija super. :lol:
Majhna pripomba je samo na predolgo podeljevanje nagrad.
V Palmanovi je padel še zadnji cilj, ki sem si ga zadal za letos tako, da grem z današnjim dnevom na "zimsko spanje", do Dolskega seveda.

P.S Saj ne boste verjel katera beseda je bila včeraj največkrat omenjena. FIŽOL Akterji že vedo za kaj se gre.
Uporabniški avatar
 gorazd
Z eno besedo lep izlet in lepa dirka. Spoznal sem veeeliko novih forumovcev. Kakšna pisana druščina. Palmanova je res lepo mesto in še en krog po njenih ulicah nebi bil odveč :) Še enkrat hvala naši šoferki, ki nas je varno prevažala (za prenos info bo Miro poskrbel)!
Uporabniški avatar
 Staša
pegaz napisal/-a:Zdej pa zimsko spanje!!! (kolena ne šepetajo več, zdaj so udarila po mizi PRESS) ;)

Nataša napisal/-a:tud jest podobno kot Pegaz-se plazm po štengah in kolena škripajo :cry:
zgleda da bo počitek :cry:

... Matevž, Miro (žulj?), jaz...:) :) :)

PALMA 2004 ali KAKO ŠOFORKA ROZA BUSA ODPELJE NAVSEZGODAJ 50 NADEBUDNIH ŠPORTNIKOV ČEZ MEJO in popoldne pripelje nazaj pribljižno enako količino napitih kripljev?!? :shock: :shock: :D

Pa vseeno bilo super. Edino italijanski gledalci so me malo razočarali. Medtem, ko so čakali, da grewdo čez cesto in smo dihali mimo, so nekateri celo brali časopis. Jaz sem pa mislila, da so naši navijači slabi.:)

En luštn dan no, pa še tek je šel kar sam od sebe! Sem vesela, da mi je uspelo preteči letos še en mali maraton. Zdaj pa spet Sežana. Sicer pa bom kmalu praznovala prvo obletnico mojega tekanja...
Uporabniški avatar
 vanja
Cestitke vsem udelezencem!!!

ero napisal/-a:bravo naši! zdaj si treba pa res klubsko sobo in vitrino za pokale omisliti. ideje? :D

Jaz tudi imam doma enega kandidata za v vitrino (pokal s stafete od Preddvora do Zelezne kaple). Si bo res treba eno vitrino omislit!

Pozdrav vsem!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA