Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 zz topka
Alora, pa smo ga udesili, oziroma so ga ....
Jast sem se lepo spravila čez moj grad na moj Plaz. Szi sabo sem lepo vzela fotoaparat, da bom na Plazu kej poškljocala. Ja, mati, sej nej rejs.... pa je. ????? JA, kej, baterije so šle, nje.... kukr zmerom....
In pole sem se vdala v slepo škljocanje po mobitelu. So se mi tresle roke, k sem tolk na glas navijala, da je vse skupaj bolj boga mati, ma za prvo silo je že nejki....

KO BOM VELIKA, GVIŠNO NE BOM FOTOGRAFINJA. :D
https://picasaweb.google.com/zztopka/12 ... April2012#

Čestitke vsem. Naši Čuferji so šli po vrsti, ta najbolj star je bil ta najbolj hiter in pole po starosti sledi vrsti Mirko, pole moj ZZ top , pole Matija in tako do petega najmlajšega Patrika.
Še pozdrav od članov TD Burja, hvala lepa vsem za obisk! Tudi vreme vam / nam je šlo lepo na roko, tako da upam da ste bili zadovoljni z vsem skupaj.

Na spodnjih povezavah si lahko ogledate rezultate teka. Kup slik pride čez nekaj dni, tukaj pa vam bomo seveda dali povezavo do njih.

ABSOLUTNO ČLANI IN ČLANICE
KATEGORIJE ČLANI IN ČLANICE
ABSOLUTNO MLADINA

Še enkrat lepa hvala za obisk, upam da se vidimo tudi naslednje leto!

Lep športni pozdrav,
TD Burja Vipava
Uporabniški avatar
 andrejl
Eden lepših gorskih tekov, kjer sem bil. Trasa ima precej konstanten naklon, tako da se jo da praktično celo odteči. Razen parih metov asfalta pa vseskozi tek skozi gozd ali po makadamu ali po gozdni poti.

Še najmanj od vsega mi je bila všeč pot navzdol :)

Sam sem se bal, da se bodo velikonočne pojedine bolj poznale, ampak mi je šlo super. Tam nekje do polovice (do strmega dela) sem se držal 5-6 pozicije, ko se je malo "poravnalo", pa sem v svojem tempu nadaljeval.

Malo pred vrhom mi je uspelo prehiteti še Denisa, tako da sem končal kot 4. Kar je bil včeraj moj maksimum, saj so pri trije (Alič, Bregar, Tratnik) povsem druga liga.

Forumašev na žalost ne poznam kaj dosti, tako da ne vem, kdo je bil še udeležen.
Uporabniški avatar
 tae
Andrej, zanimivo kako ti klanci bolj ležijo od ravnine.

Dober si. :clap:
Uporabniški avatar
 andrejl
Hvala.

No, saj mi ne ležijo toliko bolje. Se mi pa res pozna, ker nikoli ne delam intervalov za hitrost. To je šele plan za letos. No, pa saj imam čas. Moja tekaška zgodovina je kratka.

Sicer pa, če živiš v Postojni, ti kaj dosti drugega kot tek po klancih ne preostane ;)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA