Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Za nami je druga preizkušnja letošnjega gorenjskega pokala.Bilo je super. Vreme za tek idealno. Organizacija pa tudi odlična. :)

POROČILO: http://bojanambrozic.wordpress.com/2012/04/15/19-gorski-tek-pod-krisko-goro/

Še opravičilo Vilkotu, ker se nisem pogledal v fotoaprat. Seveda si želim fotk, samo takrat sem bil že tako zelo na koncu da zase nisem vedel in nisem bil sposoben niti dvigniti glave. Tako da ja- zelo si želim fotk. Vilko po mojem mnenju si bil na ta pravem mestu za fotkanje- tam kjer smo se vsi zelo matrali. Tako da sem prepričan da so natale super fotke, ki bi jih zelo rad videl. Hvala! :D
Rozynho napisal/-a:
vencelj napisal/-a:Rezultati :arrow: http://www.timing.sdpoljane.si/gp2012/t ... drasli.htm

ej je slika ratala pred kočo :) ?

Ja, sta ratali, bom nekam nalimal.
Hvala, Uroš!

LP, vencelj
Bojan Ambrožič napisal/-a:Lepo Vencelj! Po kateri poti se je pa včasih potem teklo na vrh Kriške gore? Po tisti ta strmi ali teli z Gozda?

Štart na istem mestu kot sedaj, potem po stari makadamski cesti do Gozda (torej nismo zavili po "ravni" gozdni cesti v levo, tako kot sedaj, ampak naprej po cesti, ki nas je pripeljala na asfaltirano, ki vodi v Gozd skozi Vetrno), iz Gozda pa po klasični markirani planinski poti do koče. Tebi, Bojan, bi varianta bolj ustrezala, več klanca, zlasti z Gozda na vrh. Tek je potekal sredi junija, časi so bili glede na progo za slabih 20 min daljši. Nastopil sem 97 in 98...

LP, vencelj
Če bi tek potekal po bolj direktni - strmi poti do doma na Kriški gori, bi bilo idealno. To bi bil potem eden boljših gorskih tekov. Mislim, da je dovolj ravninskih tekov, in da "ravninski" tekači nikakor niso prikrajšani, zato res ne vidim smisla v tem, da se tudi "gorski" teki prilagajajo ravninskim tekačem. Če je tek "gorski", potem naj bo res gorski in naj bo vzpon konkreten.
Se strinjam. To bi bil potem res eden boljših gorskih tekov. Vendar se zavedam da bi bila organizacija takega teka težja. Prišlo pa bi v najboljšem primeru 50 tekačev od tega mogoče le 5 žensk. Sicer pa Kredarica vabi tistega ki se bo opogumil organizirati gorski tek - ta tek bi se mogoče bolje prijel že zaradi slovesa omenjene koče.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA