Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Agonija na obrazih :)

Ali bodo rezultati za obe trasi? ;)

Deževen tek. Trapast kot sem, sem si pozabil dati v nahrbtnik superge in nogavice, tako da sem bil 3h v premočenih.

Preoblačili smo se v cerkvi (!) na vrhu. Dvomim, da bo tista cerkev videl toliko gole kože kot danes. Pa upam, da župnik tega ni videl, ker se bomo drugo leto zunaj preoblačili.

Še tekma. Začeli smo hitro. Toni je na štartu tako pošprintal, da je ostala samo še borba za drugo mesto. Sam sem bil cca. 2 km drugi, potem se mi je pridružil še Aljaž. Toni je tekel ene 100m pred nama. Na začetku Svete Ane je bila tabla desno za Križno goro, ki ji je sledil Toni, naslednjih nekaj pa za njim. Pač nismo poznali trase. Kasneje se je izkazalo, da smo zgrešili. Namesto, da bi vas obšli po levi, smo jo po desni. Koliko smo pridobili/izgubili bo presodil kdo drug. Za naslednjič bi bilo fino dati tam kakšen trak ali redarja.

Kmalu po Sv. Ani je Aljaž popustil in sem nadaljeval solo do vrha. Tonija sem vseskozi videl pred sabo, ampak da bi ga ujel, ni bilo šans.

Trpljenje na vrhu pa lepo kaže slika, ne bom govoril.
andrejl napisal/-a:Agonija na obrazih :)

Deževen tek. Trapast kot sem, sem si pozabil dati v nahrbtnik superge in nogavice, tako da sem bil 3h v premočenih.

Preoblačili smo se v cerkvi (!) na vrhu. Dvomim, da bo tista cerkev videl toliko gole kože kot danes. Pa upam, da župnik tega ni videl, ker se bomo drugo leto zunaj preoblačili.

Še tekma. Začeli smo hitro. Toni je na štartu tako pošprintal, da je ostala samo še borba za drugo mesto. Sam sem bil cca. 2 km drugi, potem se mi je pridružil še Aljaž. Toni je tekel ene 100m pred nama. Na začetku Svete Ane je bila tabla desno za Križno goro, ki ji je sledil Toni, naslednjih nekaj pa za njim. Pač nismo poznali trase. Kasneje se je izkazalo, da smo zgrešili. Namesto, da bi vas obšli po levi, smo jo po desni. Koliko smo pridobili/izgubili bo presodil kdo drug. Za naslednjič bi bilo fino dati tam kakšen trak ali redarja.

Kmalu po Sv. Ani je Aljaž popustil in sem nadaljeval solo do vrha. Tonija sem vseskozi videl pred sabo, ampak da bi ga ujel, ni bilo šans.

Najprej Andrej čestitke za odličen tek. Do konca prvega klanca smo tekli skupaj, nato pa sta z Aljažem malo potegnila in nam ušla naprej.
Čas, ki si ga dosegel bi bil še cca 20-30s boljši, saj je bila proga res zelo razmočena.
Rezultati bodo seveda za eno traso :D
Zakaj je Toni H zavil tam desno ne vem, saj je že tekel na tem teku. Seveda bi moral biti tam trak oz. nekdo od redarjev.
Verjetno ga je zmotila nova tabla, ki se nahaja tik pod vasjo, ki usmerja v desno. No, kakorkoli že, rezultat ne bi bil nič drugačen oz. vrstni red na koncu. Sem pa izmeril z GPSom obe trasi. Ta, ki ste jo tekli prvi štirje je 35m krajša, je pa res. da je blatna. No, saj o tem sva tudi v cilju govorila. Ko sva tekla s Simonom K. za vami nami ni bilo prav nič jasno, zakaj desno. No, kakorkoli že, potem sva pritekla že dva domačina za vami in smo situacijo nekako rešili, sicer pa so tekači za mano meni govorili, da smo zgrešili :D Šola za naprej, da je tam pač obvezen trak.

Toni H. pa razred zase. Na začetku je res silovito potegnil. Bo resen kandidat za reprezentanco v gorskem teku.

Sam sicer nisem tekel osebnega rekorda, ampak sem pa s svojim tekom zadovoljen, saj kot že rečeno proga v zadnjem delu ni dovoljevala boljših rezultatov.
noteko napisal/-a:Verjetno ga je zmotila nova tabla, ki se nahaja tik pod vasjo, ki usmerja v desno

Verjetno. Če zdaj pomislim za nazaj, se mi res zdi, da se je tam malo "ustavil".
12 55 PECEK BORIS 0:20:20 0:02:35 1973 TEKAŠKI FORUM 19

WTF stari, a nisi bil ti v soboto zvečer še v Kopru na tekmi?
tae napisal/-a:12 55 PECEK BORIS 0:20:20 0:02:35 1973 TEKAŠKI FORUM 19

WTF stari, a nisi bil ti v soboto zvečer še v Kopru na tekmi?

Stari, pa si me našel... :shock: :oops:, dober si :clap:, ja drugače sem pa včeraj zvečer v Kopru res :lauf: (zupy me je tokrat nažgal za pol minute... :shock: :oops: :) , čas sem pa na malo krajši progi imel 36.16 min... 8) )in ga tudi žural :piti: :TF) :clap:, tako, da kot je omenil Andrej spal ene 3 ure in, čeprav mi klančki ne dišijo preveč pa tudi mašina je bila zjutri še topla :), sem se vseeno odločil, da grem na to tekmo, ker imam v planu, da bi letos odtekel vseh osem preizkušenj NTP-ja... :roll: :wink:
andrejl napisal/-a:Agonija na obrazih :)

Andrej, čestitke za odličen tek ter uvrstitev... :laola :clap:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA