Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Po sedmih letih premora sem se znova udeležil teka v Podmolniku. Posebnih sprememb nisem opazil, korektna in simpatična prireditev. Le vest, da g. Briclja ni več med nami, me je razžalostila. Spomnim se, kako sem mu še kot študent - poštar nosil pošto. In tudi kasneje, ko sem se udeleževal teh tekov, je bil njegov lik vedno prisoten.

Proga je ostala enaka (še nekaj let nazaj pa smo tekli in se vzpenjali po Urhu - ubijalski vzpon v gozdu, a že ne vem več katerega leta je bilo). Glede teka sem zadovoljen s tem, da mi je uspelo preteči 20 km, rezultat mi ni bil pomemben (itak sem kategornik, ki tekmuje le sam s seboj), ampak sem vse skupaj vzel kot priprave na daljše razdalje. Sicer ne bi dan prej v Tivoliju opravil težak trening. Bolj kot telesno me je tek psihično zmatral, še posebej uvodni klanec (blato) in zaključna ravnina, ko že vidiš cilj, a je še vseeno daleč. Vsak krog posebej me je zdelovalo. Čestitke organizatorjem za organizacijo tega tradicionalnega teka in vsem tekačem, ki ste sodelovali in pretekli načrtovane razdalje. Lep pozdrav!
Uporabniški avatar
 Car
Škoda, da ni prav veliko odziva na vaš nadvse spodbuden prispevek o pravkar minulem Molniškem teku. Tudi meni se je zdela prireditev simpatična in vredna vsaj kake debate. Morda pa tekači še vedno lovijo sapo; vsaj meni se zdi, da je bil letošnji tek precej hiter. Za začetek in da se do konca izkristalizirajo vtisi prilagam povezavo do uradnih rezultatov 31. Molniškega tega - prvega memoriala Milana Briclja: http://www.sportnodrustvozadvor.si/rezultati/rezultati-31-molniski-tek-2012.html

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA